29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já tomu říkám "zasexovat".
Jednou se mi povedlo jednoho dost vyděsit, po prvním sexu jsem mu pevně chytla rukama ruce a zaklínila nohama nohy a řekla jsem mu rozverně: "Tak, a teď ti ho ukousnu a vyplivnu na břicho..." Trochu jsem přestřelila. Už mě pak nechtěl vidět.
yellow108 napsal(a):
Jednou se mi povedlo jednoho dost vyděsit, po prvním sexu jsem mu pevně chytla rukama ruce a zaklínila nohama nohy a řekla jsem mu rozverně: "Tak, a teď ti ho ukousnu a vyplivnu na břicho..." Trochu jsem přestřelila. Už mě pak nechtěl vidět.
Chudaak!
Není tady
skvělá antikoncepce
Není tady
My nejcasteji "trtkame"
Není tady
yellow108 napsal(a):
zvíře
Není tady
vetsinou si to neoznamujeme protoze si to oznamovat nepotrebujeme ... proste to vyplyne ze situace ale kdyz uz o tom mluvime tak bud jako o sukani nebo jako o sexovani ... a obcas taky jeden druhymu reknem - nemohli by jsme se pro zmenu nekdy milovat?
Není tady