29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele, TO se má dělat alespoň ve dvou a tady nikdo není ! Halóóó
Není tady
Feuria napsal(a):
Proč se nikdo nesměje
![]()
chicht
Není tady
My se "věnujeme rodině"....
Není tady
Není tady
u nás se hodí do placu : ..... tak co dnes budeme dělat?..........když to slyší děti, tak mají spoustu nápadů....táta to vyslechne a pak nadhodí a jak to vidíš ty maminko ?
A já zas říkám, jak mě pobolívaj záda, že by to asi chtělo namasírovat .... nato náš táta .... mě ti bolí věcí ......
apropo ... nedávno má sladká holčička takhle stojí uprostřed obýváku a hlásí: "bolej mě záda, asi bych potřebvala namasírovat" a hezky si hajnula k tatínkovi a vyhrnovala si tričko..... tak nevím... asi ty děti ten spánek předstíraj , každopádně co se v mládí naučí ....
Není tady
moja kamaratka sexu hovori hviezdickovat (nepytajte sa ma, ako k tomu prisla ) no a my s priatelom mame nedostatok vitaminu S, takze doplname vitaminky
Není tady
Co má symbolizovat to S?
Není tady
KALIK napsal(a):
Co má symbolizovat to S?
Mně napadá - sex, soulož, spermie, spojení, splynutí, souznění, skvělééé .............................................................
sado maso?
Není tady
sex samozrejme :p
Není tady
to je fakt skvělé téma
My se prostě tulíme
Není tady
tuli, tuli... lálá tuli s Pou a Pou tuli s Dipsy a Tinkylinky (nebo jak se jmenují) ?
A já chci taky tuli tuli
Není tady
U nas pritel formou otazky "Opichame?" Pripadne: "Opichame na dobrou noc/na dobre rano/pred obedem...?"
Formou vyhruzky: "Ze te opicham?!" ;-)
Pripadne na oralek: "Muzu se s ni pomazlit?" "Nechces si s nim pohrat?"
Mozna ze to ted vypada, ze veskere podnety jsou jen z jeho strany, ale je to tak, ze ja nekecam, ja konam... ;-)
Není tady
No, u nás to je, že se musí uklízet a "lopatka patří do kyblíčku"
Není tady
my rikame sexovat nebo sexikovat,to je neznejsi.ale vetsinou sukat nebo opichat.takovyhle slovicka chlapy rozrajcujou vzdycky :-))
Není tady
A my tomu říkáme všelijak... někdy stačí, aby se na mě podíval a pošeptal do ucha "Mám na tebe chuť"... , že se chce milovat... že potřebuju protáhnout ...... a dřív jsme říkali "Budeme fíkať" :DDD... Spíš jsme hoooodně sprostí, ale jen v sexu.
To tady ani nemužu publikovat ;D
Není tady
No mi tomu říkáme klasicky, milování, jdeme se "tulit", hrát si, sexovat, jak kdy. Ale kámarádka vždycky říkala, že jde vyvětrat pavučiny.
Není tady
A co takhle...´milacku ja ho tam tak moooc chci´ A nebo proste jednoduse sukame
Není tady
ťuťumuťu !!!
Není tady
Manželské povinnosti:)))
Ale jako povinnost to nebereme...
Není tady
My jsme s BM říkali "radost" (až do rána). Naposledy říkal:" To jsme si to zavařili." (minulý týden).
Není tady
no u nás říkáme většinou, že si "zasexujeme" nebo když cítím potřebu tak oznamuju, že se chci "tulit".
Není tady
Jooo a mazel teď občas po ránu prohlašuje, jestli budem dělat "šup šup" )
Není tady
My si jdem zadorotit (od jména Dorota) nebo když chci muže "vyděsit" zařvu: Dej ho sem nebo uvidíš !!!!
Není tady