29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
švagr to pojmenoval " kocour v troubě" , my pokaždé jinak
Není tady
mate pravdu v tom ze zalezi velmi od nalady a chuti. my hovorime podme sa pozbavat, alebo podme sa hrat na cistenie zbrane alebo poviem ze mi svieti rezerva a treba dotankovat- ale to fakt vtedy ked sa na tom chceme zasmiat inac najradsej milovanie ao lubenie.jo a este lusozit- tak si prehodime slabiky. je zabavne citat ako si to kazdy nazve podla seba:)
Není tady
tak to my si špitáme do ouška:"Chtěl/a bych se s tebou milovat".Jo ale kocour v troubě je taky dobrej,to říká i můj bráha,když si ze mě a mýho Miláčka dělá srandu,že jsme to zas dělali.
Není tady
Výzva: "Svítí mi kontrolky!"
Dělat tuli - tuli nebo šuli - šuli ...
my si většinou nic říkat nemusíme,nějak to vyplyne samo.Ale protože máme dvě děti a s těmi to jde přes den těžko zrealizovat, když jsou doma a nechávat to na večer se nám nechtělo, tak jsme párkrát použili zastírací manévr "pojď si číst."
Není tady
milovat sa, zasukat si, pretiahnut :-)
Není tady
no u nás vsechny známé výrazy...krom toho vochlovat, píglovat a co nesnáším-miláčkovat....
Není tady
My říkáme "pícháníčko", "malá yb to chtěla" a nebo "půjčíš mi ho" Nejčastěji - bude pícháníčko
Což mi přiomíná - doufám, že bude
Není tady
My tomu nijak neříkáme, my to provádíme..
Není tady
To my všichni
Jinak bysme ani nevěděli, o čem jde řeč a co se to vlastně píchá
Není tady
teda to jsem se fakt od srdce pobavila
skvělé téma .... konečně nějaká oddychovka mezi všemi těmi problémy
Není tady
..Pan domácí navštíví paní domácí .....
Není tady
My se ptáme:"Bude dneska sexíček?A nebo na to serem!Skoč do ledničky pro něco dobrýho a pusť bednu!"
Není tady
Jdem se MUCAT? .....Prisel s tim pritel a pouzivame to uz straaaasne dlouho.....milovani je proste mucání. :-)
Není tady
enndi napsal(a):
Někdy mu to řeknu sprostě: jako třeba dem si "zašukat"? a jindy něžněji, záleží na náladě a na situaci, je taky fakt, že většinou si to ani říkat nemusíme
No ty jsi ale sprosta. Zasukat. Kdyz s nim jen sukas, nediv se, ze s tebou jedna jak s devkou a suka i jinde ;-)
Není tady
DarkAngel, buď slušný!
Není tady
My krmíme zajíčka mrkvičkou plníme buchtičku tvarohem, milujeme se, šoustáme a sexujeme :-)
Není tady
prostě děláme "TO"
Není tady
noo ani snad nijak......akorát manža vždycky zahlásí..."pojď do koupelny, já ti něco ukážu"
Není tady
Ty vado a co ??? Veverku ?..... chlupatou
Není tady
My tomu říkáme: "broučku prosííííím půl roku už je dlouhá doba - udělej mi to !!! Nebo tě zabijůůůůů.
Není tady
pokus o žert
Není tady
My sme sa s B dohovárali vždy skôr pohľadom, ale pred jeho snyom sme občas zahlásili, že treba už vymiesť komín a potom sme to prekrstili na "domáce práce"... Prča bola, keď mladý trochu podrástol a nechápal, čo na tých domácich prácach máme a furt sa len škeríme - a potom sa začal škeriť už aj on takým vševediacim úškrnom...
Není tady
Proč se nikdo nesměje
Není tady