29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, určitě všichni známe mnoho výrazů označujících tuto činnost, ráda bych prostřednictvím malé sondy zjistila, která označení jsou nejoblíbenější, případně se nějaká přiučila..
Není tady
Někdy mu to řeknu sprostě: jako třeba dem si "zašukat"? a jindy něžněji, záleží na náladě a na situaci, je taky fakt, že většinou si to ani říkat nemusíme
Není tady
Já tomu říkám jakkoliv, podle nálady, hlavně když ho mám.
Pak je mi to úplně jedno...
Upravil(a) choysia (9. 7. 2006 18:47)
Není tady
To záleží na situaci - když bych hodně chtěla a není, tak jako enndi, prostě si chci zašukat (Miláčkova oblíbená hláška - šukat jako králíci). Někdy, že si chci prostě "vrznout", ale v převážně většině je to prostě milování. Podle mě je to ten nejlepší a nejněžnější výraz
Není tady
My říkáme trénovat na Matýska
Není tady
M napsal(a):
My říkáme trénovat na Matýska
Není tady
Já říkám "budeme se mít rádi".......
Není tady
My jsme říkali: pojď se pomazlíkovat !
Není tady
my hovorime "nech sa idu nasi mazlickovia zoznamit"
Není tady
heh ja ked ete s mojou laskou nexrapala tak som dobiedzala otazkami typu: "kedy ix dame dokopy?musime ix zoznamit aj ked sa hanbia kus..." jako susurku a cipika:D heh. sranda celkom.
No, ked mam xut sa maznat a viac sa venovat tomu druhemu jak sebe povim milovat sa. A ked som nadrzana statocne proste vyhlasim ze si xcem riadne zasukat a zapixat .. Vyrazov je mnoho
Není tady
U nas se to vetsinou obejde bez pojmenovani, mezi nami dvema staci rict ,, Mas chut?,, a je jasno...
Ale kdyz se postuchujeme nebo jsem nekde ve spolecnosti resime to hlaskami typu: ,,delat dane,, nebo ,, filozofovat nad Kantem,,...
Není tady
robiť smiešne pohyby
Není tady
U nás se říká: dostat nálož, atomovka, upeče se bageta (když je manžel vzrušený, tak se ho ptám "co to tam máš za bagetu", nebo říkám: "šušu dělat velká bouře?")
Není tady
Co to je?
Není tady
chomáček napsal(a):
Co to je?
Asi tak......ale už jsem to někde slyšela....
Není tady
většinou používáme celkem neoriginálně "milování" , ale tudle jsme "vařili kašičku" a co si tak vzpomínám na své rodiče - tak jsme to jako děti označovali "romantickou chvilkou"
tak to je fakt téma měsíce!!! bomba.....
Není tady
my většinou šoustáme... ale vlastně se taky dost milujeme.... :-) čert ví, co děláme časteji... :-)
Není tady
žijóóva, koukám, že my se doma držíme dost zpátky...
Myslím, že záleží na tom jestli chceš chlapa vydráždit: tak mu to řeknu trochu drsněji, ale většinou stačí spíš pohlazení nebo líbání a jdeme na to, aniž bysme si něco říkali
Není tady
My taky moc nemluvíme stačí pohled, dotyk a už to běží
Já říct tomu svýmu poď si zašukat tak se podělá smíchy
Hm, záleží na tom jaký je chlap povahy, někdy si hrajeme na něco perverzního, tak mu to prostě řeknu, jïndy ne.
Není tady
Tak tak.... my si docela pokecáme... u sexu:-)
Ale je jasný, že si to neříkáme jako že bychom se domlouvali... jen tak motivačně.:-)
Není tady
Tak u nás se uchytilo pověstné slovíčko "laškování"
Není tady