Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 8. 7. 2006 19:23

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Tchyne

Mam takove mensi problemy s tchyni. Narodilo se ji pred tydnem male mimi. Ackoliv mam male deti moc rada, tak s tchyni moc dobre nevychazime. Mysli si o me buhvi co, i kdyz ja ji mam docela rada, ale urcite vyhrahy k ni taky mam. Jen me mrzi, ze se se mnou nechce vubec bavit, i presto, ze s jejim synem ziju uz pres 4roky a mame spolu rok a pul stareho chlapecka. Moc me to mrzi a proto ¨bych si s ni chtela promluvit jako zena s zenou, ale nemuzu se k tomu odhodlat. Jeden den si reknu "Jo, udelam to" s jsem pevne rozhodnuta, ale pak se mi to rozlei v hlave a reknu si, ze to nikdy nedokazu. Meli jste nekdo taky takovy problem? Nevim kdy a jak to udelat a jestli vubec. Docela se tim trapim.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#2 8. 7. 2006 21:46

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna
Registrovaný: 14. 1. 2006
Příspěvky: 286

Re: Tchyne

Jaký je rozdíl mezi tchýní a  omoletou,omeleta je nejlepší teplá a stočená,a tchýně je nejlepší natažená a studená.Stará klasika ,ale je fakt pravdivá mám to z vlastní zkušenosti.


Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

 

#3 8. 7. 2006 22:55

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Tchyne

Pajdinko buď ráda že ty problémy jsou menší....a v podstatě je to cizí žena, žiješ s jejím synem, ale já bych to nelámala přes koleno, když se ti do toho nechce... to nejde asi nutit se mít někoho rád.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#4 9. 7. 2006 1:14

myholi
♥♥♥----
Místo: Brno
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 112

Re: Tchyne

Pajdinko nic si z toho nedělej. Já mám podobný vztah se svojí tchýní. Jsem s manželem přes 7 let a máme spolu skoro 6 kluka a na podzim čekáme druhé. Přesto se mnou tchýně nebaví a ani jí nezajímá jak se všichni máme. Nenavštěvujeme se, ikdyž bydlíme ve stejném městě. Strašně mě to trápilo, tak jsem se ze začátku snažila, hlavně kvůli synovi, aby měl svoji babičku. Ale marně. Pak jsem to pustila z hlavy a nechávám tomu volný průběh.
Když bude tchýně chtít, tak může kdykoliv přijít sama. Vnucovat se přece nemá smysl.

Není tady

 

#5 9. 7. 2006 9:50

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

Jeste s pritelem nemame byt, takze drive jsme bydleli tak mesic u nas a mesic u nich. Kdyz se se mnou nebavila a porad kvuli me mela nejake vycitky, tak jsem se sbalila aji s Tomem(syn) a odjela jsem domu. Od te doby jsem se tam ukazala asi dvakrat na vikend, kdyz nekdo oslavoval. Chci taky pro Toma babicku, i kdyz jsme docela mladi, takze z pritelove strany ma jeste 2 prababicky a z moji strany 1. Pritele to docela mrzi, ze se nepohodnem. Moje mamka se s pritelem bavi normalne a myslim, ze si rozumi, protoze kdyz prijede tak se se mnou ani neprivita a uz keca s mamkou. To me se to nestane. Kdyz prijedu k nim, tak si me nikdo nevsima a zustavam v pokoji sama.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#6 9. 7. 2006 17:37

mafy
♥♥♥----
Místo: JIŽNÍ ČECHY
Registrovaný: 16. 6. 2006
Příspěvky: 149

Re: Tchyne

Ja bych to tak nechala - za tu dobu uz si mohla tchyne vsimnout, ze jsi fajn a ze je s tebou jeji syn stastny a mela by za to byt rada. Kdyz neni, tak se ji asi nikdo nazavdeci a dal to neres.. treba na to casem prijde sama.


Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra mᚠvolno! cool
Čemukoliv se učís, učíš se pro sebe.. albert

Není tady

 

#7 9. 7. 2006 17:54

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA
Registrovaný: 11. 5. 2006
Příspěvky: 2321

Re: Tchyne

My ty "supr" tchýně máme asi v rodině! Moje maminka a se snažila jak se snažila,tchýni se nezavděčila.
Já a dělám co dělám,stejně by to "maminka"udělala líp. Jen teď je to lepší,ze začátku to byl přímo horor. Ještě,že mám zastání v manželovi.
Chce to čas a velkou trpělivost a ani ta není zárukou toho,že si jednou ¨budete rozumět.
Když se jedna strana snaží a ta druhá nemá zájem,je každá rada drahá.
Pajdinko,přeji Ti aby Tvůj vztah s tchýní byl snesitelný a lepší než je teď.
Já už se dopracovala k tomu snesitelný....neutral

Není tady

 

#8 9. 7. 2006 19:44

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

Tak to ti gratuluju. My to mame o neco tezsi v tom, ze jsem mela Tomaska v 16ti letech, takze ma o me mineni jako o pobehlici. O Toma se vubec nezajimala. Ted ma svoje mimino a to si zije jako v bavlnce. Kdyz jsem je prosila, at mi koupi neperlivou vodu pro kojence, tak koupili tu nejlevnejsi ktera ani pro ty kojence nebyla. Ted kupuji tu nejdrazsi. Rekla mi, ze jsem ukradla veci po priteli a ze ona nema nic na malou, ale pritom to mela nekde v neporadku a ja jsem po nem nemela vubec nic a vsechny veci jsem si kupovala, i kdyz jsem nemela vpodstate z ceho. Muj pritel mi v tom nepomaha. Jen je na me nastvany, ze se mi tam nechce jet a vselijak se vymlouvam a o tom, ze mi na ni neco vadi nechce ani slyset. Asi si dovedete predstavit jak mi bylo, kdyz jsem vyslechla priteluv a jeji rozhovor, kdyz mu nadavala jak jim nicim domacnost, ze kliku nedavam uplne dolu, kapnu na kuchyn a nevytru jií celou, ale kapku setru houbickou na nadobi. Ani to mi neni schopna rict do oci. A ja se porad chovam naivne, ze si me jednou vsimne a pochvali me za neco, nebo alespon podekuje. Kdysi pritel dostal prvni epilepticky zachvat ve vode a misto toho, aby mi podekovala, ze jsem si ho vsimla, vytahla z vody a zachranila mu tim zivot, tak mi nadala, ze za to muzu ja, ze jsem ho nutila ke sportu.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#9 9. 7. 2006 20:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Tchyne

Ale jak tohle vydržíš? Ty ji asi nechᚠaby si na tebe dovolovala. Nenechávej si to líbit, bude si troufat čím díl víc...příteli taky řekni všechno, a už chce slyšet nebo ne, řekni mu svůj názor a že si to už nenechᚠlíbit.Škoda že v tomhle nedrží s tebou, snad se ti podaří mu naznačit jak se cítíš, aby to pochopil a nevzal ve zlém, oni chlapi někdy nechtějí řešit problémy a chtějí mít raději klid... držím palce.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#10 10. 7. 2006 6:28

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Tchyne

Hele pořád lepší že se nebaví, než aby se hádala, žij si v kliddu a nepřemýšlej o tom, co na to Tvůj spolužitel? Já jsem to neřešila, dnes 23/4 roku po svatbě se baví, ale čiší z ní nenávist na každém kroku, to víš, vzala jsi jí syna, kdovíjak se o něho starᚠa bůhví , jestli po chudáčkovi nechceš, aby doma něco dělal, zatímco Ty se "válíš", jsi mladá a ona je už starší. některé ženy se nad obyčejný běh života nemohou a nedokáží přenést, brání jim v tom zabedněnost a ješitnost. Moc se tím nezabývej a šastně si žij, kdyby na Tebe mohla , udělala by Ti leda nějaké naschvály a vše , co bys jí řekla, překroutí a použije k tomu, aby Tě před svým synem pomluvila, od takové báby raději dál , a o Tobě nic neví.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#11 10. 7. 2006 6:42

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Tchyne

Ted jsem si přečetla všechny příspěvky a zjistila jsem, že je to hrůza, já mám tchyni třetí a jsou všechny stejné, mám dva syny, nechci jednou zůstat sama, prostě doufám, že nebudu taková kráva , jako je většina těch tchyní, musím si dávat pozor, moje matka je také docela protivná tchyně, na mého muže nasazuje , kde může, nemůže mu odpustit, že nemá takové vzdělání , jako mám já, nyní, když se zotavuje po pracovním úraze, stále mu vyčítá, že nevydělává tolik, jako když byl zdravý, je to situace přechodná, ale ona říká, že žije na úkor mne a mých dětí, vůbec nevidí, že i já mohu někdy onemocnět. Došlo to tak daleko, že jsem ji minule od nás musela skoro vyhodit, nechystám se tam o dovolené a moc těžko nesu, že i z mojí maminky se stala taková pitomá čarodejnice. Také ji už k nám nezvu. Mě ty její řeči uráží, tak a si vychutná stáří bez nás, my nebudeme vše dělat podle toho, jak by to udělala ona a peníze už od ní žádné nikdy neberu, kdykoli nám něco dala, uzurpovala si právo do všeho mluvit a kritizovat nás. Ono si člověk někdy nevybere, syn tam u nich chodil na jazykové gymnázium, ale kvůli ní raději přešel na normální, aby tam přes týden nemusel bydlet, starala se o něj tak, že ho to otravovalo a stále ho komandovala a to dospívající někdy těžce nesou, tahle generace je už jiná než jsme byli my, já jsem nakonec byla také ráda, když jsem v 18 letech vypadla do světa.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#12 10. 7. 2006 9:36

Jana22
♥♥-----
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 59

Re: Tchyne

So svokrami je to rôzne. Ja som si donedávna myslela, že s tou svojou mám dobrý vzah. Pripisovala som to aj tomu, že sme spolu nikdy nebývali, takže sa ten vzah nemal na čom pokazi. Teraz som mesiac rozvedená, pretože môj muž odišiel k mladšej. Zdalo sa mi, že svokra je z nášho rozvodu nešastná. Kvôli vnukovi som si s ňou nechcela kazi vzah. Ale ona sa už otriasla, buduje si vzah s novou nevestou a ja so do neho akosi nezmestím. Škoda. So svokrom sú to už starí žudia a boja sa, či sa bude ma kto o nich postara, keby sa niečo stalo. Dcéru nemajú a s druhou nevestou sa rozišli v zlom, keď sa  švagor rozvádzal. Je mi ich žúto. Natíska sa však nebudem. Môj bývalý je stále ich syn, aj zostane, a oni budú stᝠvždy pri ňom.

Ja mám len jedného syna. Má už priatežku, ktorú vodí domov. Snažím sa nerobi veci, ktoré mi kedysi vadili. Neviem, či všetko robím dobre, ale myslím si, že najlepšie je, keď je všetko s mierou.

Není tady

 

#13 10. 7. 2006 10:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Tchyne

Naprosto souhlasím se vším co napsala Irenka21!!!


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#14 10. 7. 2006 12:02

Jarča
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 4. 2006
Příspěvky: 289

Re: Tchyne

Irenko, jseš slabá, to já mám celkově tchyně 4smile - jsem podruhé vdaná a oba moji tchánové byli podruhé ženatí  a je fakt, že jedna lepší než druhá, paradoxem je, že s těma "nevlastníma" vycházín o hodně lépe, než s vlastníma.

Není tady

 

#15 10. 7. 2006 18:25

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

Ono to tak nekdy byva, ze s nevlastnima se nekdy vychazi lepe jak s vlastnima, protoze tem nevlastnim "nekrades" jejich deti. Uz jsem se tak trochu rozhodla. Asi ten rozhovor s tchyni necham a pockam, jak se to vsechno vyvrbi.
Mozna jsem slaba, ze si to vsechno od ni necham libit, ale nechci se hadat. Nemam to v povaze.
Taky souhlasim s Irenkou. Mit jednu prisernou tchyni je jeste v pohode, ale mit 3nebo 4takove tak to uz je sila.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#16 10. 7. 2006 20:25

ŽANETKAB
♥------
Místo: SEVERNÍ MORAVA
Registrovaný: 1. 7. 2006
Příspěvky: 16

Re: Tchyne

Ahoj holky!
Asi jste stály ve špatné frontě, když "Bůh" rozdával tchýně!
Ha ha ha!

Já mám tu výhodu, že jsem znala dříve svou "tchýni", než svého manžela!
(Z města jsme se stěhovali  na vesnici do tatínkova rodiště, a má "tchýně" je jeho spolužačka. Zastavila se občas s našima na pokec a byla vždy fajn.
Jak jsem byla překvapená,když jsem zjistila, že ten úžasnej kluk co se mi tak moc líbil je její syn. ) Ze začátku jsem jí vykala a říkala paní Miluško ( i když mi nabídla tykání). Po svatbě jsem začla tykat a říkat mamko a když se narodila Kačka tak říkáme babičk, nebo babčo Milčo.
Úplně ideální vztah nemůže být asi nikdy,někdy je těžké vyjít i s vlastními rodiči. Ale naštěstí mám ty nejlepší rodiče na světě!
A taky toho nejlepšího manžela a dceru!
Přeji i Vám jen krásné chíle v kruhu rodiny!
Žanetka

Není tady

 

#17 11. 7. 2006 11:29

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

To ja si asi v pristim zivote budu vybirat partnera podle tchyne... Nekdy mi prijde,ze pritel je uplne stejny jako ona. Synackove vetsinou byvaji po maminkach...


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#18 11. 7. 2006 12:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Tchyne

Pajdinko, jak píšeš, malému je rok a půl, mělas ho v 16 a čtyři roky s přítelem žiješ - to je, jestli dobře počítám, asi od tvých 14 let, že? Víš, možná že v tobě tchýně vidí spíš "malou holku", než aby měla chu si s tebou povídat "jako žena s ženou", jak by sis to přála ty. Podle tvého věku soudím, že mᚠasi nedodělanou školu, nikde jsi nepracovala... kdo vás živí? Jestli třeba nemá tchýně  pocit, že jste si strašně mladí pořídili miminko a rodiče vám musí (třeba i proti své vůli) pomáhat - z toho by taky mohla pocházet část jejího chování. V tomhle ti přítel asi moc nepomůže - pořád je to jeho máma a krom toho, pro chlapa je jakási rozepře ohledně utřené či neutřené vody prkotina. Ty se tím budeš trápit a on se v lepším případě bude divit, proč. Ale i v tom případě by měl respektovat, že ke tchýni jezdit nechceš a navštěvovat jí sám. Když bude chtít vidět malého, může ho vzít s sebou, ale klidně bez tebe. Nakonec si taky můžeš od prcka chvíli odpočinout a nechat tatínka, a se stará.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#19 11. 7. 2006 12:15

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

Mam spoustu dospelych lidi, kteri se se mnou bavi uplne normalne a nevadi jim, ze jsem vpodstate "mala holka". Jak je mozne, ze mojue mamka je schopna se s pritelem bavit uplne normalne, i kdyz je jen o rok starsi nez ja? Bylo to mozna trochu brzo na mimi, ale me to nevadi. Alespon si s Tomem rozumim a on me ma rad, protoze i kdyz jsem skoro furt ve skole, tak maminku poznava a da mi pusinku na uvitanou a pak se ode me ani nehne. Delam gympl, ale mam individual, takze kdyz chcu, tak za nim prijedu driv nebo do skoly vubec nejdu. Rikam si, ze je lepsi mit decko v 16 nez ve 40 a starat se o to, ze v 18 bude samo v baraku a bude se starat o to, kam dat stare nemocne rodice, popripade aby dite bylo ve 20-ti letech sirotkem jen kvuli tomu, ze rodice meli v mladi moc prace. Mam ted akorat strach z toho, ze jak si poridime za delsi dobu dalsi mimi (az si najdem nejakou praci), budu mit cas ho dlouho kojit atd., tak budu zapominat na toho starsiho chlapecka, se kterym tyto chvile uplne plne neprozivam... Zivi nas rodice, ale neni to nic strasneho. Na maleho veci kupuju sama, takze jde akorat o to, aby jsme meli kde bydlet, nez si neco najdeme.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#20 11. 7. 2006 12:45

annie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 2. 2006
Příspěvky: 2920

Re: Tchyne

Pajdinko - tak si říkám, že tchýně Tě asi vidí jako příčinu toho, že se synáček "nemá dobře" - myslím z jejího pohledu. Jste mladí, nic jste neužili, do toho dítko, peněz asi nepřebývá....atd., atd..
Zažila jsem totéž - "sebrala" jsem mamince syna, úplně jsem ho změnila a podobné řeči. Teď jsme se po 7 letech chození vzali, moc si přejeme mimčo, ale zatím to nejde...
Ale chci Ti napsat, že nejlepší, je to nechat být, vědomě nikomu neubližovat a buď to všechno čas zahojí, nebo ne a Tvoje tchýně zůstane sama - ale to už bude její volba.
Tak moc držím palečky, vím, že to mᚠdost těžké, ale nejdůležitější je, že máte zdravé miminko....

Není tady

 

#21 11. 7. 2006 15:20

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: Tchyne

Pajdinko principiálně jde o to, že si to nesmíš nechat líbit - vyjede po tobě, vra jí to. Neexistuje aby se po tobě vozila.

Není tady

 

#22 11. 7. 2006 18:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Tchyne

Tiina napsal(a):

Pajdinko principiálně jde o to, že si to nesmíš nechat líbit - vyjede po tobě, vra jí to. Neexistuje aby se po tobě vozila.

Přesně tak, jinak si bude troufat čím dál víc a ona zkouší co si může ještě dovolit, to mi věř.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#23 11. 7. 2006 18:58

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Tchyne

Někteří lidé jsou hodně silní v kramflecích a připadají si jako chodící pokladnice pravdy a správných názorů, většinou jim zklapne teprve, když zestárnou nebo onemocní a někdy ani to ne. Myslím, když už jste se jednou rozhodli svoje nezabít a přivést na svět a její syn ho má rád, měla by Vám pomoci, aby vztah vydržel, ono se snadno něco rozbije, ale život pro dítě z rozvráceného vztahu není jednoduchý. Je to paní, která si nevidí na špičku nosu, ta moje je také taková, jsou starší, umřou dřív. CHA CHA CHA

Upravil(a) Irenka21 (11. 7. 2006 18:59)


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#24 12. 7. 2006 11:12

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Tchyne

Ono je to fakt, ze je takova "vsechno vim, vsechno znam, vsude jsem byl". Ona mi to aji dava hodne najevo, ze jenom ona jedinna vi, co synacek potrebuje atd. Vcera vecer mi pritel oznamil, ze MUSI jet domu. Takze uz to zacina - maminka prestava zvladat sama novorozene a synacek ma praxi, tak mi pomuze. Tatinek je neustale v praci, protoze jezdi po montazich a maminka zustava doma sama a synacek musi jet domu, protoze se MUSI starat o sestricku. Ale to, ze ma doma rocniho syna a ja jsem na nej taky sama to uz ho nezajima.U nich to funguje tak, ze maminka si piskne a vsichni delaji a nejlepe hned. Rikam si, ze na svete je spousta hodnych zenskych jako jste treba vy babinetky, tak proc jsou tchyne takove? Vzdycky jsem si rikala, ze s kazdym vychazim pekne a nikdo proti me nic nema a ted najednou buch - TCHYNE!!! Asi jsem vzdycky byla hodne naivni, kdyz jsem si myslela, ze s kazdym clovekem se da vyjit...


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#25 12. 7. 2006 11:35

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Tchyne

Jo to nedá, to už vím, ale musíš se od toho trochu odpoutat a nemyslet na to. Ta moje má velké přání, aby se manžel se mnou rozvedl a bydlel zase s ní, neměl si totiž takovou "couru", jakojsem já , vůbec brát, naštěstí té naší babizně je už 74 let a zdravě nevipadá.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů