|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky. Jen se chci zeptat, neznáte někoho, kdo rodil , když měl třeba chřipku nebo byl nemocný?! Je to divná otázka, co?! Ale troufnu se zeptat jen vás, ne jste tady hrozně moc hodný a vždy pomůžete a hlavně si vždy víte rady!!!! 

Je mi dost špatně, asi na mě leze chřipka nebo co a nevím, zda , kdyby to na mě přišlo, co by to pro mimčo nebo pro mě znamenalo. Zda by to mohlo vadit třeba miminku nebo tak?? A vadí miminku teplota?? Holky , děkuju za každou odpověď!!! Už takhle se o něho bojím, čím déle čekám na porod a teď ještě tohle. Doufám, že to nebude dlouho trvat a já bude v pohodě na porod a miminku se nic nestane. Ale i tak by mě zajímalo, zda máte některá s tímto zkušenost. Děkuji moc.
Není tady
Mišinečku, já bych zajela do porodnice na konzultaci. Jak vysokou máš teplotu?
Vím, že maminky, pokud jsou nachlazené nebo mají rýmu, tak k miminku nosí roušku přes ústa, ale jak je to s kojením, ta fakt nevím. Zkus si dát studený zábal na celé tělo a vypotit se. Neboj, miminku se nic nestane, když se narodí, tak si bude taky muset zvyknout na tyhle vedra. Držím ti pěsti a ať se Danýsek umoudří a už vyleze.....
Není tady

Miši já to znám! Malej se narodil 21.3 a já měla 20.3 horečky (mívam přes 39)a bylo mi zle. Brala jsem si půlku Paralenu. Večer jsem měla zimnici a horečku, po práškách jsem to srazila a v noci začla mít bolesti. Malej se narodil v 9.00, já byla v pohodě. Asi si tělo smo poradí. Pak hned druhej den se mi vše vrátilo, strašná rýma a kašel a zle. Kojila jsem normál a roušku neměla. Mimča prej mají v šestinedělí imunitu. po říjezdu domu jsem zase měla horečky. Malej vše "přežil" v pohodě
Dokonce mi doktoři řekli, že buď mi horečky vyvolali porod, anebo na blížící se porod začlo tělo reagovat horečkama
Není tady
Misinecku,hlavne odpocivej,at nejsi moc unavena! Kdyby ti ty teploty vylitly,tak to udelej jak pise Peta, nic jineho ti neporadi asi ani doktor
tak se brzy dej dohromady 
Není tady