27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,
mám asi měsíc myčku nádobí a jsem docela neastná. Pouívám tablety 3v1 Somat, ale nádobí je flekaté a někdy se dokonce ani neumyje. Sůl mám nasypanou standartně, na to mě upozornil i prodávající.
Co pouíváte do myčky vy? Slyela jsem, e výborné jsou prostředky z Liedlu...
Není tady
Pouívaj sůl do myčky Calgonit i tablety, jsou draí, ale nádobí je krásné, také tam nalévám letidlo, i kdy bych nemusela, ale já mám ráda ve akorát.
Není tady
tak ja pouzivam ty tablety z lidlu. Stoji par uro, kdezto ten Calgonit je za 5,90 a nadobi umeje naprosto stejne. Jinak bys mela mit program na predmyti (panve, mastnota etc. ) ale jinak ja mam vsehovsudy 5 programu a vyuzivam jen jeden - myti na 65C a panve po peceni pred mytim trochu odrbu kartacem, ostatni nadobi jsem si zvykla pred ulozenim do mycky oplachovat studenou vodou. jednak to pak v mycce v tehle vedrech nesmrdi a jednak se mi nestalo, ze by se neco neumylo, nebo ze bych si zanesla filtr. lestidlo pouzivam taky a sul tam byt musi.
Není tady
Jo, ty práky z Lidlu, nebo Tesca myjí stejně dobře.
Pokud se pouívají tablety 3v1, atd. musí být myčka s programem na ně. Pokud není, tak zvlát dávat sůl, letidlo, práek. Aspon takhle radí literatura i odborník.
Není tady
Já pouívám tablety - nejčastěji somat nebo calgonit 3 v 1 a u nedávám sůl, proto je nádobí zřejmě flekaté. Také zaléí na tom, jak se nádobí v myčce uloí. Někdy se mi taky stane, e ho mám patně umyté.
Není tady
Pouívám práek, letidlo a sůl - Calgonit, nádobí je vdy dobře umyté ( pokud ho vak dobře uloím). Mytí s prákem je levnějí ne s tabletama.
Není tady
Opravář myček říká e se má spí dávat práek.Tablety jen sem tam, a u novích myček je na tablety zvlá program.
Není tady
Pouívám tablety bud SOMAT, nebo CALGONIT, sůl i letidlo, u jsem ale měla i práek - a nádobí se bud umeje anebo ne. Nevím proč. Někdy je krásně nablýskané, někdy úplně matné a neumyté. Kdy se neumyje, frknu program jětě jednou. Také jsem si zvykla dělat to tak, e kdy mám myčku plnou, pustím nejdřív jenom oplach, pak vyčistím filtr a pak tepřive myju.
Není tady
sasenka: záleí na tom, na co tvoje myčka je. Některá chce tablety 3v1, některá chce ty prostředky zvlá (to mi aspoň říkal kamarád, co to prodává a já ho mám za celkem dobrýho odborníka). Flekatý nádobí jsem měla, kdy bylo moc letidla.
Není tady