Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 8. 7. 2006 15:30

sasenka
♥------

Myčka nádobí, prášek nebo tablety?

Ahoj holky,
mám asi měsíc myčku nádobí a jsem docela nešastná. Používám tablety 3v1 Somat, ale nádobí je flekaté a někdy se dokonce ani neumyje. Sůl mám nasypanou standartně, na to mě upozornil i  prodávající.

Co používáte do myčky vy? Slyšela jsem, že výborné jsou prostředky z Liedlu...

Není tady

#2 8. 7. 2006 15:43

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: Myčka nádobí, prášek nebo tablety?

Používaj sůl do myčky Calgonit i tablety, jsou dražší, ale nádobí je krásné, také tam nalévám leštidlo, i když bych nemusela, ale já mám ráda vše akorát.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#3 8. 7. 2006 16:32

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

tak ja pouzivam ty tablety z lidlu. Stoji par €uro, kdezto ten Calgonit je za 5,90€ a nadobi umeje naprosto stejne. Jinak bys mela mit program na predmyti (panve, mastnota etc. ) ale jinak ja mam vsehovsudy 5 programu a vyuzivam jen jeden - myti na 65C a panve po peceni pred mytim trochu odrbu kartacem, ostatni nadobi jsem si zvykla pred ulozenim do mycky oplachovat studenou vodou. jednak to pak v mycce v tehle vedrech nesmrdi a jednak se mi nestalo, ze by se neco neumylo, nebo ze bych si zanesla filtr. lestidlo pouzivam taky a sul tam byt musi.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#4 8. 7. 2006 23:26

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Jo,  ty prášky  z Lidlu,  nebo  Tesca  myjí  stejně  dobře.
Pokud  se používají  tablety  3v1,  atd.  musí  být  myčka  s programem  na  ně.  Pokud  není,  tak  zvlášt  dávat  sůl,  leštidlo,  prášek.  Aspon  takhle  radí  literatura  i odborník.

Není tady

#5 9. 7. 2006 11:50

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já používám tablety - nejčastěji somat nebo calgonit 3 v 1 a  už nedávám sůl, proto je nádobí zřejmě flekaté. Také zaléží na tom, jak se nádobí v myčce uloží. Někdy se mi taky stane, že ho mám špatně umyté. smile

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#6 9. 7. 2006 21:12

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Používám  prášek, leštidlo a sůl -  Calgonit, nádobí je vždy dobře umyté ( pokud ho však dobře uložím). Mytí  s práškem je  levnější než s tabletama.

Není tady

#7 9. 7. 2006 21:46

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Opravář myček říká že se má spíš dávat prášek.Tablety jen sem tam, a u novších myček je na tablety zvl᚝ program.

Není tady

#8 10. 7. 2006 12:07

Jarča
♥♥♥♥---

Používám tablety bud SOMAT, nebo CALGONIT, sůl i leštidlo, už jsem ale měla i prášek - a nádobí se bud umeje anebo ne. Nevím proč. Někdy je krásně nablýskané, někdy úplně matné až neumyté. Když se neumyje, frknu program jěště jednou. Také jsem si zvykla dělat to tak, že když mám myčku plnou, pustím nejdřív jenom oplach, pak vyčistím filtr a pak tepřive myju.

Není tady

#9 10. 7. 2006 15:26

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

sasenka: záleží na tom, na co tvoje myčka je. Některá chce tablety 3v1, některá chce ty prostředky zvl᚝ (to mi aspoň říkal kamarád, co to prodává a já ho mám za celkem dobrýho odborníka). Flekatý nádobí jsem měla, když bylo moc leštidla.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí