Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 31. 7. 2006 16:27

Bea
♥♥♥♥---

Re: Vhodný pes pro babičku..

Bígla starším lidem NE!V rodině máme dobré zkušenost s pudly.-BEZ PAPÍRŮJsou tak akorát do ruky ,neutahají majitele.,nelínají a jsou milí.Pro starší je lepší fenečka jsou hodnější a neobčůrávají zahradu.

Není tady

#52 31. 7. 2006 18:43

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Venus gratuluju že to tak dobře dopadlo a že jste spokojení, však vy ho uhlídáte.

Strach je malá smrt...

Není tady

#53 7. 8. 2006 16:54

marysha
♥------

Dcera si pořídila westíka. Moc milý pejsek. poslechne, rád chodí na procházky a není zase tak veliký. Váží tak maximálně 9kg. Jezevčíka bych nechtěla, nikdy nevíš co ho napadne. A táhne taky.

Není tady

#54 7. 8. 2006 18:18

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

My máme doma malého černého knírače, fenku, je jí už 14 let a vždycky byla naprosto úžasná. Vybírali jsme ji jako štěně, bylo to to nejmenší a hned k nám dobelhalo, tak bylo rozhodnuto smile. Myslím, že je hodně důležité dát na první dojem, takže by možná nebylo od věci vzít babičku s sebou, aby si vybrala sama (a pejsek si vybral i ji). Nᚠdruhý pes je z útulku, kříženec jezevčíka a kokra. Má svou hlavu, ale je to fakt inteligent a je s ním spousta legrace. Bohužel mu asi někdo předtím ublížil, má trošku pochroumanou packu a zpočátku byl nedůvěřivý, ale když pes vidí, že ho mají lidé rádi, může se změnit, čehož je fakt důkazem. V útulku se najdou i štěňátka, takže bych možná zamířila tam a navíc uděláte dobrý skutek. Taky bych se pro starší lidi přikláněla spíše k fence, přece jen jsou (tedy jen z mé vlastní zkušenosti) mírnější než psi. Dej pak vlčice vědět, jak to dopadlo, pro co jsi se nakonec rozhodla, jsem zvědavá.

Není tady

#55 12. 8. 2006 18:09

Bronislava
♥♥♥----

Nela napsal(a):

Já bych byla pro jorkšíra. Měli jsme doma dvě fenky a opravdu se člověku přizbůsobí. Nemusí se s nimi často ven, nebo na dlouhé procházky a dokáží být hrozně oddaní. Sice se musí česat, ale to nezabere moc času. Je to malé, mazlivé plemeno, pro starší lidi  jako stvořené. Taky ušetří na žrádle.

To PoZOR!!!!!!!http://diskuse.dama.cz/e/e251.gif Já jsem taky babička ale nedovedu si představit jiné plemeno než SAO ( Středoasiata).Na pomazlení mám ještě maltézáčka a kokříka.Ovšem záleží kde bydlí .Do paneláku opravdu jen to malé plemeno.http://diskuse.dama.cz/e/e385.gif

http://sirmi.ic.cz/cara/155.gif

Není tady

#56 13. 8. 2006 9:08

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj, jsem sice hodně čerstvá majitelka boloňského psíka, ale nemohu si ho vynachválit. Hodí se do bytu, je přítulný, hravý, poslušný akorát se musí česat, ale to je přeci radost. A přilne jak druhá kůže. To vše si myslím, je pro staré lidi optimální.

Není tady

#57 13. 8. 2006 12:38

Pájinka
Host

vlcice napsal(a):

Moc děkuji za odpovědi. Takže bígl zdá se býti nevhodným. No ještě, že jsem se poptala, já právě také slyšela, že jsou celkem tvrdohlaví. no a když říkáte, že rádi utíkaji..nevím nevím. Babička bydlí v domě u silnice..asi si toho bígla rozmyslím, ještě by mohlo dojít nedej bože k nějakému neštěstí!! a co říkáte na kokršpaněla?
a k jezevčíkům - také jsem slyšela, že bývají agresivní, ale hlavně, že mají často problémy s páteří a neměli by moc chodit do schodů. což by byl asi problém. Ale děkuji za radu!!

Jak to vypadá, tak ten kokřík pro tebe asi nedopadne - přesto se zmíním... Babi a děda měli kokříka, báječnýho, byl trochu hloupý, ale hodný, měl nás ( děti ) hrozně rád hjarta , neutíkal, měli ho u domku ( bez plotu ) a držel se u baráku... ALE - projelo-li dole na silnici auto - už pelášil, štěkal,  chtěl ho dohonit - taky se mu to párkrát vymstilo (zlomený tlapky atp.... )...
Přeji hodně štěstí s vybíráním

#58 4. 9. 2006 18:17

vlcice
♥------

Zdravím,

jen bych ráda informovala o vývoji situace..
Babička již byla přesvědčena, že nového pejska chce a už jsme se chystali nějakého toho pejska pořídit jenže! - stalo se to co nikdo nečekal! - nᚠmilý dědeček, který všechna důležitá rozhodnutí nechává na babičce, si postavil hlavu a žádného pejska nechce!! Takže jsme teď v situaci patové....ale již s babičkou kujeme pikle, jak jen na toho dědu vyzrát a pejska přecejenom pořídit...

Všem moc děkuji za projevený zájem, až pejsek bude a doufám, že BUDE, dám vědět.

Přeji krásné dny.

Není tady

#59 5. 9. 2006 15:20

Bronislava
♥♥♥----

http://www.mumbo.dk/dyr/aniclip9/Hunde469/19%20med_bag%202/medbag2_06.gif

http://sirmi.ic.cz/cara/155.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí