18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bígla starím lidem NE!V rodině máme dobré zkuenost s pudly.-BEZ PAPÍRŮJsou tak akorát do ruky ,neutahají majitele.,nelínají a jsou milí.Pro starí je lepí fenečka jsou hodnějí a neobčůrávají zahradu.
Není tady
Venus gratuluju e to tak dobře dopadlo a e jste spokojení, vak vy ho uhlídáte.
Není tady
Dcera si pořídila westíka. Moc milý pejsek. poslechne, rád chodí na procházky a není zase tak veliký. Váí tak maximálně 9kg. Jezevčíka bych nechtěla, nikdy neví co ho napadne. A táhne taky.
Není tady
My máme doma malého černého knírače, fenku, je jí u 14 let a vdycky byla naprosto úasná. Vybírali jsme ji jako těně, bylo to to nejmení a hned k nám dobelhalo, tak bylo rozhodnuto . Myslím, e je hodně důleité dát na první dojem, take by moná nebylo od věci vzít babičku s sebou, aby si vybrala sama (a pejsek si vybral i ji). Ná druhý pes je z útulku, kříenec jezevčíka a kokra. Má svou hlavu, ale je to fakt inteligent a je s ním spousta legrace. Bohuel mu asi někdo předtím ublíil, má troku pochroumanou packu a zpočátku byl nedůvěřivý, ale kdy pes vidí, e ho mají lidé rádi, můe se změnit, čeho je fakt důkazem. V útulku se najdou i těňátka, take bych moná zamířila tam a navíc uděláte dobrý skutek. Taky bych se pro starí lidi přikláněla spíe k fence, přece jen jsou (tedy jen z mé vlastní zkuenosti) mírnějí ne psi. Dej pak vlčice vědět, jak to dopadlo, pro co jsi se nakonec rozhodla, jsem zvědavá.
Není tady
Nela napsal(a):
Já bych byla pro jorkíra. Měli jsme doma dvě fenky a opravdu se člověku přizbůsobí. Nemusí se s nimi často ven, nebo na dlouhé procházky a dokáí být hrozně oddaní. Sice se musí česat, ale to nezabere moc času. Je to malé, mazlivé plemeno, pro starí lidi jako stvořené. Taky uetří na rádle.
To PoZOR!!!!!!! Já jsem taky babička ale nedovedu si představit jiné plemeno ne SAO ( Středoasiata).Na pomazlení mám jetě maltézáčka a kokříka.Ovem záleí kde bydlí .Do paneláku opravdu jen to malé plemeno.
Není tady
Ahoj, jsem sice hodně čerstvá majitelka boloňského psíka, ale nemohu si ho vynachválit. Hodí se do bytu, je přítulný, hravý, posluný akorát se musí česat, ale to je přeci radost. A přilne jak druhá kůe. To ve si myslím, je pro staré lidi optimální.
Není tady
vlcice napsal(a):
Moc děkuji za odpovědi. Take bígl zdá se býti nevhodným. No jetě, e jsem se poptala, já právě také slyela, e jsou celkem tvrdohlaví. no a kdy říkáte, e rádi utíkaji..nevím nevím. Babička bydlí v domě u silnice..asi si toho bígla rozmyslím, jetě by mohlo dojít nedej boe k nějakému netěstí!! a co říkáte na kokrpaněla?
a k jezevčíkům - také jsem slyela, e bývají agresivní, ale hlavně, e mají často problémy s páteří a neměli by moc chodit do schodů. co by byl asi problém. Ale děkuji za radu!!
Jak to vypadá, tak ten kokřík pro tebe asi nedopadne - přesto se zmíním... Babi a děda měli kokříka, báječnýho, byl trochu hloupý, ale hodný, měl nás ( děti ) hrozně rád , neutíkal, měli ho u domku ( bez plotu ) a drel se u baráku... ALE - projelo-li dole na silnici auto - u peláil, těkal, chtěl ho dohonit - taky se mu to párkrát vymstilo (zlomený tlapky atp.... )...
Přeji hodně těstí s vybíráním
Zdravím,
jen bych ráda informovala o vývoji situace..
Babička ji byla přesvědčena, e nového pejska chce a u jsme se chystali nějakého toho pejska pořídit jene! - stalo se to co nikdo nečekal! - ná milý dědeček, který vechna důleitá rozhodnutí nechává na babičce, si postavil hlavu a ádného pejska nechce!! Take jsme teď v situaci patové....ale ji s babičkou kujeme pikle, jak jen na toho dědu vyzrát a pejska přecejenom pořídit...
Vem moc děkuji za projevený zájem, a pejsek bude a doufám, e BUDE, dám vědět.
Přeji krásné dny.
Není tady