|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Bea, máš teraz krízu, tá raz prejde. Kvôli rodičom si nelám hlavu, pomáhaj im, koľko vládzeš a koľko máš chuť, ale nesťahuj sa k nim - ja bývam z núdze u rodičov, ale len čo to pôjde, vypadnem preč. Asi sa zlepšia aj naše vzťahy, momentálne sú už dosť napäté. Myslím, že ak nie sú obe(alebo všetky) zúčastnené strany maximálne tolerannté a rešpektujúce, je viacgeneračné spolužitie utrpením pre zúčastnených. Za barák nie si zodpovedná, nebolo to tvoje rozhodnutie a ako sama správne píšeš, plánovanie pre budúce generácie je veľmi riskantné a málokedy vyjde...
Bývalý asi nie je bohviečo, ale ani s týmto problémom nie si sama - a navyše máš vydareného syna, čo je viac, ako môžem povedať napr. ja. A ako ti len závidím vlasntý byt, to si ani nevieš predstaviť...! Ja keby som sa k nejakému dopracovala, budem mať šialené splátky asi 30 rokov(v Bratislave sú byty už len do osobného vlastníctva, obecných či štátnych je asi 30!! na celé polmiliónové mesto...), ale aj tak mi to stojí za to. Tak si byt pekne zariaď a povedz si, že na chvíľku zatneš zuby a "zase bude líp".
Není tady