29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte, kde je možné, kromě Libeňského zámečku, uspořádat svatbu na Praze 8???? Naplaná kamarádka se mi chce provdat a nevědí, kam zajít. My jsme z desítky, takže nevíme. Díky.
Není tady
Majdalena napsal(a):
Nevíte, kde je možné, kromě Libeňského zámečku, uspořádat svatbu na Praze 8???? Naplaná kamarádka se mi chce provdat a nevědí, kam zajít. My jsme z desítky, takže nevíme. Díky.
Na Praze 8 jsou svatby jen v obřadní síni, nebo v kapli Liben'ského zámku.
Jinak at' se kamarádka zeptá na matrice, ale myslím, že víc toho není.
Není tady
Zde jsou informace o uzavření sňatku,je to skutečně v zámečku nebo v obřadní síni.
http://www.praha8.cz/(usnysk45g3ypali4xrmcxo45)/default.aspx?id=485&ido=219&sh=-1450859560
Upravil(a) Ota (7. 7. 2006 17:35)
Není tady
A co Botanickazahrada? U Trojskeho zamecku.
Najdi si odkaz na svatebnich serverech. Zvazovala jsem svatbu tam, nakonec vyhralo jine misto. Kazdopadne videla jsem fotky z te Botanicke zahrady a bylo to super!
Není tady
Páni, brzo to začne být aktuální.... Já se bojím, že budeme muset opravdu celé moje příbuzenstvo ze Severní Moravy odtáhnout kvůli přítelově mámě do Prahy... :-) Ta Botanická nezní špatně.... Měla jsem na mysli rovněž něco romantického, pod širým nebem... Nic tak zkostnatělého jako formální obřad...:-) Díky za tip....
Není tady
potvurka.prapodivna napsal(a):
Páni, brzo to začne být aktuální.... Já se bojím, že budeme muset opravdu celé moje příbuzenstvo ze Severní Moravy odtáhnout kvůli přítelově mámě do Prahy... :-) Ta Botanická nezní špatně.... Měla jsem na mysli rovněž něco romantického, pod širým nebem... Nic tak zkostnatělého jako formální obřad...:-) Díky za tip....
Potvurko, my jsme se brali v altanu v Havlickovych sadech, je tam takovej vinohrad, je to tam fakt nadherny. Podminkou je samozrejme dobry pocasi. Prset muze klidne, ale musi byt teplo.. to bohuzel clovek nevi 4 mesice dopredu :-( My to riskli, misto jsem rezervovala v dubnu, chodila jsem tam a pod nohama mi krupal snih, rikala jsem si, ze jsem blazen, ze to riskuju, ze je tuha zima, jaro v nedohlednu a cervenec muze byt chladny...
Nakonec to dopado dobre. sice se prehnala prehanka, ale pak bylo zase hned pekne. Aspon ta ocelove seda obloha dodala zvlastni smrnc nekterym fotkam
muzu ti poslat fotky kdyz budes mit zajem.
Upravil(a) Bibi_30 (13. 7. 2006 9:21)
Není tady
potvurka.prapodivna napsal(a):
A proc to vubec neudelate na pul cesty nekde ve sklipku na morave?
Praha je na svatby blba. Je tu malo skutecne peknych mist k oddani, drahe hospody, prejezdy pres prahu to je taky opicarna na entou.... my jsme to teda vsechno upekli na jednom miste v tom altanu (obrad i hostina) a neudelala bych to priste jinak
Zkus tu zahradu a uvidis... nebo Libensky zamecek HA HA HA...
Není tady
Není tady
Já jsem se vdávala na Vršovický radnici a byla jsem spokojená. A oslavu jsme měli jen pro nenáročnou rodinu a pár přátel a tak jsme se dohodli, že to uděláme v hospodě, kam jsme všichni chodili. Nic drahýho to nebylo, byla to obyčejná hospůdka, jen se to tam nazdobilo a krásně připravilo. A všem se to moc líbilo, člověk se tam nemusel pořád hlídat.....
Není tady