29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všechny "babinetky"
tohle forum mi už pomohlo několikrát a proto se obracím s prosbou o pomoc i teď. Ve firmě jsem dostala za úkol vymyslet název pro kurzy vaření. Představte si 5 hodinové školení 1x do měsíce s úspěšným šéfkuchařem, který vám radí a pomáhá dosáhnout toho nejlepšího výsledku při příprave menu o 4 chodech. Vařit se bude vždy z čerstvých sezonních surovin a převážně ve stylu francouzské kuchyně. Chybí mi nápad na nějaký svěží lehký neotřelý nebo vtipný název. Tak PROSÍM zapojte fantazii a napište mi, vítám každou pomoc. Díky!!!
French vanilla
Není tady
nad názvem poctivě přemýšlím a Tobě a všem ve firmě závidím - to by bylo něco!!
Není tady
Předem díky moc...ty kurzy budou od podzima a pro veřejnost, takže se těšte na další informace, třeba se tam někdo objevíte teď je projekt v začátcích a já ho chci stvořit co nejlépe. Věřím, že mi s tím vaše bystré hlavy pomůžou. FV
Není tady
"Jak se stát šéfem ve vlastní kuchyni" aneb tajné finty šéfkuchaře
Není tady
Vaření není mučení....
Není tady
Ahojky, díky za inspiraci a těším se na další nápady, já též stále poctivě vymýšlím, jsem ráda, že mě nenecháváte ve štychu :-)
Není tady
Jak se stát úspěšným...v kuchyni! (ale vaření není mučení se mi líbí mnohem víc !!!)
Není tady
Díky, všechny nápady beru v potaz a těším se na další! Předem díky. FV
Není tady
"ZDRAVÁ KUCHYNĚ -ZDRAVĚJŠÍ RODINA"
Není tady
Vaření pro radost!
Není tady