29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V poslední době, když uklízím prach nebo něco takového, tak mě začne svrbět nos, začnu kýchat a slzí mě oči. Je to jen nějaká momentální přecitlivělost nebo se může jednat o alergii? Nikdy se mi toto nestávalo a nevím, jestli je alergie vrozená nebo se vytváří během života.
Není tady
Může jít o alergii získanou, tedy oslabení imunitního systému, třeba jen hraničně a už to dělá problémy - chtělo by to vyšetření na různé alergeny a pak uvidíš.......
Není tady
Podle příznaků, které popisuješ, bych řekla, že to opravdu bude alergie na prach (příp. na roztoče) - mám ji taky, ale naštěstí v hodně mírné formě. Alergie se může nově objevit v kterémkoli věku, třeba až ve stáří - a do té doby nemusí mít člověk vůbec žádné problémy.
Není tady