|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky Kamči, tak jsme dorazili z kontroly- dnes 7,5 týdne-ale do tabulky to snad nevadí, dr. měla dovču tak nás dříve nevzala... Verunka má tedy k dnešnímu dni 4.06 kg a měří 53cm.
Měj se moc hezkya užívej si posledních dní sluníčka pa Renča
Není tady
Kamčitko,nás taky doplň. 6.měsíc 71cm 8,090kg a první zub 25.7.06 4měsíce a 3/4.Dík
Není tady
jituš napsal(a):
Kamčitko,nás taky doplň. 6.měsíc 71cm 8,090kg a první zub 25.7.06 4měsíce a 3/4.Dík
Ale Jituš, doplnila jsem samozřejmě i Vás. Stiskni si na klávesnici F5 
Není tady
Není tady
jituš napsal(a):
Mačkám Kamčitko a nic.
Jituš, mám pocit, že nahlížíš do staré tabulky, teď jsi tam přidávala komentář. Já přidávám nová data pouze do nové tabulky na http://kachnicka.unas.cz do té staré na estránkách neee 
Není tady
Kamčitko, tak máme čerstvé vážení a měření ve 3.měsíci. Danielek úspěšně ze své porodní pidi váhy dohání co se dá. I doktorka jen kroutí hlavou.
Takže máme 61 cm a 6,05 kg. Prosím o doplnění a děkuju.
A jinak má Kačenka moc roztomilý stránečky. Je to holka jako buk
A moc krásná.
Upravil(a) Jajina (13. 9. 2006 20:35)
Není tady
Kamčitka napsal(a):
jituš napsal(a):
Mačkám Kamčitko a nic.
Jituš, mám pocit, že nahlížíš do staré tabulky, teď jsi tam přidávala komentář. Já přidávám nová data pouze do nové tabulky na http://kachnicka.unas.cz do té staré na estránkách neee
Vždyť já vím.Jsem to ale ťulpas. 
Není tady
Není tady
Dneska má Nelča 5 měsíčniny a poslední hexu (6100g a 63cm). Díky za doplnění 
Není tady
Ahoj Kamci na jakou adresu ti muzu poslat fotku do tabulky,ja jsem trochu pomalejsi,dik.
Není tady
Doplněny nové míry a konečně fotečka Katčiny Terezky 
Není tady
kamci takze nove miry: 8,5 měsíce - 9200 g, 70,5 cm
mala je nejaka marodna, ma par dni teplotu, museli jsme opet na usni, doktor neprijemny, kdyz plakala, kdyz ji tam staral, tak se po ni okrikl at neni herecka... no ja byla totalne nastvana, malem jsem mu neco rekla, pak mel blbe kecy, no fakt hruza a to uz jsme tam byli jednou jak jsme strihali tu uzdicku pod jazykem a to byl taky pekne neprijemny
zitra mame chytat moc, no bude to sranda, snad bude prdolka v poradku, vypadalo to na nestovice, ale nejsou nastesti, snad to bude jen nejaka viroza
Není tady
Makco tomu říkám míry:o)))
Není tady
Jejda ted si pripadam ze mam podvyzivene ditě,tak Agatku nedohoníme.
Není tady
nojo, ale mam pocit ze moc nerosteme do vysky, spis do sirky:-)
doufam ze nebude mit metr padesat po tchyni:-(
Není tady
Makci mam obavy, že vas nedozeneme. Misa se zarazila na 7,5kg:o) a 67cm:o)
Není tady
To mame, jenze ona se takhle drzi uz mesic:-((( vlastně
))))
Není tady
Týbrdo Kamčitko strašně dlouho jsem tady nebyla, nějak mi s malým pořád nezbývá čas. Tvoje stránečky jsou super!
Taky by jsem Michálkovi ráda nějaké udělala, ale bohužel to neumím.
Na jakou adresu ti mám poslat tu fotku?
Není tady
Miškoo v klidu, Kateřinka měla v 6-ti měsících 6,5kg a 67cm, tedy o kilečko méně než vy a v 9,5 měsících měla 8,7kg, takže těžký podagátinkovský podprůměr a připadá ti , že je chudá? Faldíky má. To máš jak u dospělch, někdo má těžší kosti. Faktem je, že Agátka má těžkou konkurenci v Pavlínce z Amééériky
.
Parmenko, díky za pochvalu
. Fotečku pošli brzy na třeba lamika1@centrum.cz 
Upravil(a) Kamčitka (18. 9. 2006 23:43)
Není tady