6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky mrkněte tady:: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10254#p225485
Není tady
Taky prosím o zařazení mojí holčičky do tabulky.
Andrejka, narozena 2.8.2006, váha 2.9 kg, míra 47 cm.
Děkuji. Fotečku zašlu.
Není tady
Milé maminky, takže na http://kachnicka.unas.cz/ najdete pod tlačítkem KAMARÁDI novou tabulku našich miminek. Prosím skotrolujte si především vše kolem jména, data narození a odkazy na web, jestli funguju vše jak má. Stránky nejsou plně funkční, ani tato stránka, má některé technické chybičky o kterých vím, ale Káťa mně tahá pořád za nohavici, tak jdeme dělat lumpárny. Večer případně vše opravím.
Není tady
Ahojky Kamči prosím o doplnění nových mír Elišky.8m.8460g 72cm. 9,5m. 8560g 74cm. Díky moc
Není tady
Zdravím maminky!!!
Tak jsme dnes byli na kontorle v 6 týdnech a Adámek váží 5,05 kg. Děkuji za připsání váhy. Bohužel nás neměřili...
Není tady
Tak máme nové míry. Ve čtyřech měsících Míša váží 5,78kg a měří 64cm. Díky za doplnění.
Upravil(a) Žaneta (24. 8. 2006 10:20)
Není tady
Ahoj Kamči můžem se taky nahlásit ? Jmenuji se Viktorie , narozená 28.7.2006 a váha 3000g ,míra 48cm .Děkuji
Není tady
Ahoj Viky, vítám tě mezi námi . Zrovna dneska jsem na tebe myslela. Máš už nějakou hezkou fotečku?? Pokud možno většího formátu a neořezanou ??
Není tady
Kamči fotek je dost , ale kam ti je mám poslat ? Jsem talent na takové věci tak se ptám .
Není tady
evi, na lamika1@centrum.cz nějakou pěknou, neořezanou, ať je malá pěkně vidět.Jo ještě mi napiš, jak ji říkáte zdrobněle, udělám ji buttonek, všechna miminka jsou napsaná zdrobněle, tak ať to není Vikince líto
Není tady
Ahoj Kamci, dekujeme za doplneni fotecky slonika :-) a opravy udaju. Byli jsme na dovce, tak dejuju az ted :-). Je to moc hezky.
Není tady
Ahoj Kamči, prosím oprav nám stránky... (ty staré už neexistují) na http://zany.rajce.net/ Děkujem
Není tady
ahoj Kamčitko,
Dovršili jsme 3 měsíců a naše váha - 6200g a sestřička naměřila 58cm. To se mi podle srovnávací tabulky nějak nezdá, protože všichni říkají, že je veliký- no uvidíme
papa a všechny zdravíme
Není tady
Kamčitko prosíme o zapsání nových údajů ve 3 měsícich 5600g a míra 62cm, pošlu ti i fotečku.
Není tady
Kamči, hlásíme nové míry ve 4.měsíci 5,59 kg a 58 cm.Děkujeme
Není tady
Kamči máme novou váhu sedm měsíců 7,52 kg díky.
Není tady
Kamči nová váha - 8měsíců 8kg a 70cm
6měsíců 7,19kg a 66,5cm (zapomělas nám napsat do tabulky)
Díky moc Adélka a Klára
Není tady
Kamči tak my měli v 8 měsicich 7500gr a asi 70cm,děkujeme za doplnění.
Není tady
Ahoj Kamčo, tak my dnes byli na kontrolu, v ukončeném osmém měsíci máme 10 kg a 72 cm. Říkala Dr., že máme malinko nadváhu a prý máme omezit sladké, jenže Mikulášek sladké vůbec nejí, dokonce ani ovocné přesnídávky mu nejedou, pijeme jenom vodu, Nutrilon a papáme masovozeleninové příkrmy a občas trochu ovoce. Jenže není nějakej ležící bulíček, naštěstí na čtyřech je málem rychlejší než naše Bára (foxteriér), na nohách stojí pevně a s přidržením úplně sám a cupitá s naší pomocí o závod (dokonce jsme koupili botičky na venek, protože ležet v kočáru se mu pořád nechce, takže ho občas musíme vytáhnout, protože pak je děsně důležitej a dává to vědět na celé kolo). Je hrozně čilej a ty facky, kterýma nás budí, stojí za to:-)) Já věřím, že nás chce pohladit, ale zatím jen nemá cit:-) Jo a jestli si vzpomínáte, tak jednu dobu stříhal krásné roznožky.-)
Není tady
Tak taky doplnujeme míry a váhu: 4.měsíc - 7,15kg a 63cm
5. měsíc - 7,77kg a 67cm
6. měsíc - 8,70kg a 69cm
7. měsíc - 8,90 kg a 70cm
Není tady
kamci, tak jsem projela tu tvou tabulku a mas u nas chybku, ta mira v sesti mesicich patri do sedmeho a v sesti jsme mely 67cm a 8140g
jjanul, uz jste nas predbehly, nase holka nam asi hubne:-)))
Není tady
makco,ten 6.měsíc je tutový,ten je naváženy u dr. ale ten 7.měsíc nevím,protože jsem kaju vážila doma,ale vypadá to že už nepřibíráme,tak třeba ted budeme mít menší váhu než vy.No a taky si musím Kaju měřit sama protože naše dr. děti vůbec neměří,no a to taky semtam nějaký centák ulítne,ale 70 cm už tuším měří.
Není tady
Děkuji všem za spolupráci
Stiskněte klávesu F5 a prohlížejte
Není tady