6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se hlásíme Patrik-24.7. 3060 g a 50 cm
Není tady
salek napsal(a):
Opravuji..Veronika- 21.7.2006 2800g a 47cm
Renči, co opravuješ?? Mám to správně ne??
Není tady
ahojky,
hlásím nové míry ve třech měsících.Lukáš má 6250g a 62 cm.Hrozně to letííííííííí
Není tady
Kamcitko, prosim dopln take nase miry:
Ryu
narozeni: 3608g, 51cm
1 mesic: 4615g, 57,7cm
Není tady
Saki, to jste teda pekne porostli:-)) Sest centacku, to je teda, to prerostete za chvili i Barunku basketbalistku:-)
Není tady
Makci, oni ho spis pri porodu spatne zmerili. Byl to takovy hubenourek, ale presto vazil 3,6kg. Byl hrozne veliky a tlapicky ma velke jak yeti. Novorozenecke ponozticky jsou mu uz male. Pritom brisko jsem mela i tesne pred porodem miniaturni, vsichni se divili, ze uz mam pbrzy rodit a ze dokonce dva tydny prenasim. Takze nevim, jak se tam ten obrik vubec mohl vejit. A pritom se mu ven nechtelo, i kdyz tam mel tesno...
Není tady
no hlavne ze nakonec vyskocil, jeste ted me vsechno boli pri vzpomince na tu tvou porodni slohovku:-)
Není tady
Kamci, takze dnes probehla oficialni 3mes kontrola a mala ma 65cm a 6.94kg:-)))))))) mam doma maleho otesanka......mam asi dobre tucne mlecko.
Kamci, muzes prosim moc opravit tabulku? Dekuji, pa
Není tady
Není tady
tak my taky hlasime jeste tady: 7.mesic 8680g a 69 cm
Není tady
anni tak to blahopřeju, už jste mi předehnali i Verunku - hlavně že chutná
Není tady
Ahoj holky, tak já jen hlásím, že Mikulášek už se zařadil mezi raubíře vstávající v postýlce:-)) Děsně ho to baví a dělá to od dnešního rána:-)) Dneska jsmě měli co dělat, aby šel spinkat.
Není tady
Holčiny,kde najdu tu tabulku na porovnání miminek jak rostou
Upravil(a) Blanka LBC (10. 8. 2006 14:15)
Není tady
na první stránce této dikuze je odkaz na stránky kateřinky a tam to je. Patriček je moooc krásnej
Není tady
Neluš bude mít příští týden 4m, takže hlásíme nové údaje: pět a půl kilča, šedesát ceňtáčků a přes hlavu hlávku 39cm... Díky za doplnění, Kamči
Není tady
Takže všechny nové míry doplněny
Stránečku najdete na http://katerinka.estranky.cz/stranka/detibabinetu
Není tady
Kamciii, prosime o zapsani novych udaju do tabulky: 5. mesic - 7,98 kg a 68,5 cm.
Jo a zaroven nas zarad do souteze o titul Miss sumo. Myslim, ze jsme trumfly Agatku. Ale zase jsme dlouhy, delsi nez Barunka basketbalistka. Tak zase takovy cvalik nejsme.
Není tady
Lei, po kom je Pája takový čahoun ?? Ty jsi ty naše holky raritky fakt trumfla
Není tady
Kamčitka napsal(a):
![]()
Ja ani nevim. Vzdyt ja merim 174 a manzel 181 cm (myslim). Takze to neni moc. No treba roste ted rychleji a pak se to zpomali...a jestli ne, tak budu mit za chvili odrovnana zada a obleceni mestacime kupovat.
Ale je fakt, ze ja jsem taky vyssi nez moje rodice, tak uvidime, treba nas taky preroste - i kdyz doufam, ze ne!
Není tady
Lei napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
![]()
Ja ani nevim.
Vzdyt ja merim 174 a manzel 181 cm (myslim). Takze to neni moc. No treba roste ted rychleji a pak se to zpomali...a jestli ne, tak budu mit za chvili odrovnana zada a obleceni mestacime kupovat.
![]()
Ale je fakt, ze ja jsem taky vyssi nez moje rodice, tak uvidime, treba nas taky preroste - i kdyz doufam, ze ne!
Není tady
Prosim o zapsani dalsich udaju u naseho Danielka. Ve trech mesicich uz meri 62cm a vazi 6,15kg. Docela nam roste:-)
Diky
Není tady