29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám narozky zejtra, tak řekněte že jsem nejkrásnější já
Není tady
Romana napsal(a):
zadne protezovani nebude, hezky svobodna volba!!!!!!!!!!!!!!
ty máš holku, tak vol a Jiřík je No. 1
nezapomeň...
a o té Barunce - to bez pochyb navíc to k vám bude mít Jiřula kousek
a Peti24, tobě přeju vše nej ke čtvrtstoletí - seš se mnou teď stejně mladá (stará se přeci nehodí) a Jiřula posílá sladkou a já s Jirkou
(doufám, že jsem to dobře spočítala
)
Není tady
Teda Peti, ani ses mi nepochlubila Já počkám s přáníčkem na zítra, budu si to dobře pamatovat, zítra má i má mamka
Není tady
A mimochodem, nejkrásnější je určitě Tomášek, to je ženich jako cumel
Není tady
tino moc díky, pusinka od Jiříka je slaďoučká ten stejnej věk nám ale dlouho trvat nebude....
Andrej dobře, počkám si na zítra Že přeju mamce vše nejlepší
Není tady
A nejkrásnější je samozřejmě Dominiček !!!
Není tady
Peti, mamce vyřídím a Tomášek už trénuje pusinku na zítra
Není tady
jéé taktabude vééééééliká....
Není tady
no Romi!!! nejkrasnejsi je Agule!! jo a to by se ti libilo udat Barcu na zapad do Japonska, co?:-)))
my dneska byli poprve v bazenu, jedina Agata tam radila jak ryba:-) bylo tam sedm deti a bylo to fajn. pri vysvetlovani Agule porad piskala a mrskala sebou, a pak v bazenu byla v pohode. asi ty vanicky mely neco do sebe
Peti, taky preju vse nej k zitrejsim narozkam, vybrala sis super den, hlavne to jmeno na koho to slavis je paradni:-))))))
jo a my zitra jedem na 12 dni k babicce na dovolenku, tak tu s vama nebudem. predpokladam ze tam obe priberem:-))
Není tady
jo a k tomu sumu, je treba mit doma poradnou obrankyni, vite co ve svete ciha nastrah?:-)))
Není tady
Petul vse nej nej k narozkam...
Makci vse nej nej k svatku
Není tady
TAK BEZ PROTĚŽOVÁNÍ SE Verunce zatím nejvíce líbil Honzík od Verunky, ale to bylo asi tím, že má na stránkách video
jinak se jí líbí všichni chlapi - asi bude balička po mě
všem vše nej k svátku i narozkám Hlavně ke dvouletým - ty jsou jen jednou za život
Není tady
Holky díky moc všem a Markétko vše nej k svátku. Nevim v kolik jedete, jestli to budeš číst, tak ti napíšu ještě SZ
Není tady
Doplněny nové údaje a nová miminka
Není tady
Kamčitko, hlásím naše nové údaje Kačenky. Jedná se o 3měsíční - váha 4,82 kg a míra 56 cm. Děkuji za zapsání.
Není tady
Tak jsem si s tabulkou malinko pohrála, nyní u podtržených jmen miminek kliknutím najedete rovnou na stránky miminka.
Bohužel u miminek, které mají více stráneček, to nelze, lze přejít pouze na jedinou stránku. V tom případě doporučuji přidat odkazy na stránečky miminka, že má linků více
Není tady
Kamči, tak nám tam dej tuto stránečku, tam máme všechny fotečky a dál budu dávat fotky jen na tuto stránku:
http://zany.rajce.net/Misa/
Díky
Není tady
. A aby toho nebylo málo, tak jsem začala přidávat fotečky miminek do tabulky. Vy co nemáte stránky miminek a přesto máte někde fotečku miminka, tedy "visí" na netu, napište mi sem prosím odkaz, ať Vám fotečku taky přidám
Není tady