18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romi, já tu tabulku jednu udělala včera v noci a jednu dnes přes poledne, kdy bylo horko a nedalo se dělat na zahradě, je takový pařák, e by mi vechny zasazené rostliny uhynuly. Jinak teĎ toho moc nestíhám, prořezávání zubů pokračuje, v noci jsem se vůbec nevyspala, malá pořád kuňkala, a ne sjem k ní vstala , tak u byla zase v limbu, ale já jsem nemohla zabrat. Přes den to samé. Zvýená teplota, podráděnost, nechce spát a přitom je unavená. No snad to jsou fakt zuby, jinak ádné příznaky . Je na ni alostný pohled, takovou ji nikdonezná, viczhni se ptají, kdepak je ná smíek
Není tady
Kamci, a prejelas ji prstem po dasni, narazilas na neco? Mne dneska drhla lzicka i nahore a vypada to, ze budeme oplakavat jednicku nahore :-((
Není tady
Kamči díky za miminko babinetu Tabulka fakt super, mě by to ani nenapadlo.
Není tady
No ona si nenechá do pusy ani sáhnout, kdy ji maeme babydentem, tak se vzteká, nae ruce úplně odhazuje , ale pak zjistí, e to je příjemné, tak drí. Ona měla vdycky dásnička takové tvrdé, ale teĎ je má dole měkké, myslím, e to je ono. Strčí tam jazyk, tak není nic vidět . Pro jistotu jsme začali mazat i nahoře, kdy tu někdo říkal, e mimi vyrostl zub nahoře . U aby byl venku ...
Říká se, e lička zacinká, to si nedokáu představit .... to by mi asi nedovolila
Není tady
Kamcitko, tak jsme se dnes vratily s malou z kontroly v 10 tt ma 64cm a 6,2 km. Jestli budes mit cas, tak nam to prosim moc uprac. Dekuji a mej se moc hezky,v.
Není tady
km? to je hezkej překlep...
Není tady
my máme zase 2 nové naráz 1 nahoře P i L u můe hryzat
Není tady
no jasne, preklep jak Brno.......pane jo, 64km, to bych si dala:-)
Kamco,drzim palecky, at zoubky vyrazi co nejdriv a ty budes mit vetsi klid.
Není tady
viktorie napsal(a):
Kamcitko, tak jsme se dnes vratily s malou z kontroly v 10 tt ma 64cm a 6,2 km. Jestli budes mit cas, tak nam to prosim moc uprac. Dekuji a mej se moc hezky,v.
Viky, fakt překlep jak Brno. Tak Emma má v 10týdnu těhu 64cm a 6,2km. To je teda kus. A já si říkala, jaký nejsem v těhu hroch
Jinak nás zuby přestaly trápit, asi přestaly růst, horečkypominuly, troku je jetě protivná ale to moná tím horkem. Nevím. Jsem zvědavá, kolik takových horečnatých dnů bude
Upravil(a) Kamčitka (7. 7. 2006 22:11)
Není tady
Kamči ty jsi taky dobrá - Emma je na světě a ne těhu (koukam e Viky napsala v 10tt...) Holky vy mě rozesmíváte
Není tady
no vidim, ze to slunko dava zabrat:-))) u nas je ted klidek, dneska byla prvni mrkvicka, kdyz uz mame pul roku, chudak mela hlad a nevedela co to do ni cpu, ale neco do sebe dostala. ta snad sni uplne vsechno:-)
Není tady
takze myslite, ze je Emmca velka? no je fakt, ze si kazdy mysli, ze je to za prvne kluk a za druhe, ze ma tak 4 mesice. Ja zas kolem sebe moc deti nemam, takze to nemam s kym porovnavat. Tatinek neni zadny obr a ja jsem na zenskou vetsi. No aby ta nase nebyla tak trochu Otesanek (snim mamu, snim tatu a vas taky snim - docela k tomu smeruje;-))))))))). Porad papa pres den, takze ta vaha mozna proto.
Není tady
chtela jsem naspat Emca a ne Emmca:-))) fakt horko
Není tady
Jééé Kamčitko si ikulka, je to super! :-D
Není tady
Kamci, ty se nas snazis oblafnout, co? V te sve tabulce ma Kacka 7,6 kg v 6. mesici a jinde je ma az v 7. mesici. Tak to teda ne, to by byla tlustejsi nez Barca. Ja si te asi budu poradne hlidat :-))))))))))))))
Není tady
je krásná co? Mě se moc líbí
Není tady
O tom neni pochyb, ale Mikulasek nebo Matousek jsou taky horci kandidati. A ted tu mame i zahranicni konkurenci - maly Ryu od Sakury by se taky hodil... :-))
Není tady
Romana napsal(a):
Kamci, ty se nas snazis oblafnout, co? V te sve tabulce ma Kacka 7,6 kg v 6. mesici a jinde je ma az v 7. mesici. Tak to teda ne, to by byla tlustejsi nez Barca. Ja si te asi budu poradne hlidat :-))))))))))))))
to bude asi omyl
Upravil(a) Kamčitka (12. 7. 2006 13:00)
Není tady