|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky Kamči prosím o doplnění ve 3 měsících 5,26 kg a 61cm 
Není tady
Ahoj Kamči, moc prosím o přidání dalších obr hodnot. Lenička má ve 4. měsících 5,32kg a 56 cm.
A jejda, jak jsem koukala, tak Lenička je nejmenší, nejhubenější, já jí snad začnu dávat místo mlíčka šlehačku 
Děkujůůů
Upravil(a) spunt (24. 2. 2007 21:55)
Není tady
Ahoj Kamči, prosím o doplnění naší Kačenky v 8. měsíci - váha 7,40 kg a míra 65,5 cm
v 10. měsíci - váha 8,13 kg a míra 70 cm
Děkuji. 
Není tady
hlásím míry v roce 75cm a 10kg
Není tady
Ahoj Kamči,ne pěti měsících máme 7620g a měříme 67cm,díky pa Iva.

Není tady
Ták konenčně doplněno, aktualizováno, přidána nová miminka. Dejte si F5 
Prosím o kontrolu, byla toho fůra, tak snad jsem na nikoho nezapomněla, musela jsem si jít na chvilku zdřímnout, jak mně to zmohlo, ještě nejsem úplně vpořádku 
http://kachnicka.unas.cz
Sunflower, tvůj mail s fotkou došel bez přílohy, tudíž bez fotky Juráška, prosím pošli znova.
Makči, Agátka se ti nějak zcvrkává, už ve 12měsíci se zmenšila i co do velikosti. Koukni na to, možná tam máme renonc
. Nebo je to tím, že už ji nedáváš šlehačku ??
Lei, to je paráda, že už se vám stránečky zobrazují, musíme rychle změnit fotečku, když už ji vidíte 
Štarmiku, tvůj klučík je Matěj nebo Matyáš? Když tak opravíme 
Teď už budu doplňovat pravidelně, je toho pak hodně 
Upravil(a) Kamčitka (2. 3. 2007 17:16)
Není tady
Kamcitko, moooc dekujeme za doplneni.
Vsechno je v poradku, jen si nam tam zapomela dopsat do 6. mesice 2. zoubek vlevo dole.
Fotecku poslu, jen nejdriv musim neco vyhrabat. Ted jsem jen v rychlosti nakoukla - vubec nemam cas - zitra rano se stehujeme. 
Není tady
jojo kamci, uz to neni co driv a ted jak porad lita tak nema na poradnou svacu ani cas, ona nam roste, ale sestricka to nejak blbe meri:-)
Není tady
Kamči hlásím váhu ve 12-ti měsících. 9,5kg, 74cm a 11 zubů:-)
Není tady

My už máme zubů plnou ... pusu :-)) a to doslova! už máme i stoličky nahoře a dole, řekla bych že už všechny, krásně dorůstají a problémky moc naštěstí nemáme. Mikko je jak chodící protéza! Zjistili jsme minulý týden.

Není tady
Já opožděně hlásím - 6. měsíc 7,6 kg, 8. měsíc 8 kg - 2 zuby nahoře (1 a 1)
Není tady
Kamčitko nějakou dobu jsem se nedívala, ale vidím, že už jsi nám vyměnila fotku a opravila údaje. Moc děkujem.
Není tady
Kamči,prosím o zapsání údajů na půl roce:váha 7999g a míra 69cm,děkuji moc,pa Iva.

Není tady
Kamči prosíme o doplnění 9 měsíce váha 9,10kg míra 73cm. A máme 2 zoubky dole jeden nám vylezl 2.3. a druhý 5.3. Děkujem.
Není tady
Tak jsme byly včera na roční prohlídce a žádné velké růstové ani hmotnostní přírustky (73cm a 8kg), díky P.
Není tady
Tak my máme taky po roční prohlídce a Míša má 75,5cm a 9,07kg. Díky za doplnění!!!
Není tady
tak hlasime: 15 mesicu - 9,7kg a 77cm a vypada to ze se klube treti zub, huraaa.-)
Není tady
ahojky Kamči..prosím o doplnění.. v 8.měsíci Verča- 8.700 g, 70cm..
Najdu ještě fotečku a prosím o doplnění aktuální novější ju?? Děkuji ti ..s pozdravem všeho dobrého Renča
jó ..a máme zuby..2dole a 4nahoře 
Není tady
Ahoj - můžete doplnit Vojta 35+2 týden, 2,44 kg a 45 cm 
Není tady
tak nam se prevysila vaha na 10,21kg, byly jsme ve ctvrtek u doktorky
jo a uz je konecne nahore treti zub a ctvrty se klube
tinus, to vis, mala lita jak cert, takze vsechny kalorie jsou ty tam a taky uz nekojim salkem:-)
Není tady

Adélka 16měsíců - 78cm, 10,5kg, 20 zoubků 
Není tady