|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No to vis, Kamcitko, Pavlinka chce tady zapadnout mezi ty Americany! 
A kdyz uz jsme u toho, tak jsem asi zapomela nahlasit nove miry, co... Takze tentokrat nam Pavlinka povyrostla spis do delky, nastesti
: 6 mesicu - 72 cm a 8.5 kg. Ale myslela jsem si, ze pribrala vic, protoze je samej spek! Snad se z toho vytahne. 
A minuly tyden ve stredu jsem ji nasla prvni zub; takze 6 mes. prvni v pravo dole. 
Musim rict, ze mam uz asi pres tyden problemy se zadama a vubec se to nezlepsuje.
Je tezka, hlavne kdyz ji rvu se sedackou do a z auta! To je hrozny.
Jo a Kamci, me se ty tvoje stranky spatne oteviraji, takze ani nevim, jestli tam mas nejakou nasi fotecku
Je to asi kvuli nasemu internetu, mame ten rychly, neomezeny pres tel linku, ale stejne to asi nestaci.
Nebo ja nevim, cim by to mohlo byt.
Tak mi dej vedet, kdyz tak nejakou musim vyhrabat. 
Diky. 
Není tady
Kamcitko, 6,5kg ma Ryu ted ve trech mesicich! No ale tlusty ani neni, muzete se na fotkach podivat. ak asi ma fakt tezke kosti, nebo mozek! haha!
Jinak Lei, mne se ty Kamcitciny stranky tady z japonska take hrozne pomalu nacitaji a obrazky mi to vubec nechce ukazat.
Nevim, cim to? Take mame rychly internet, ale nestaci to asi.
Není tady
Kamči,my taky konkurujeme Agátce,sice jen o facku ale přece,no a zoubek jsme našly v 7.měsíci v pravo dole.
Není tady
Michálek byl dnes na očkování po 3 měsíci. Byli jsme trošku později, protože ještě neměl zahojenou jizvičku po očkování v nemocnici. Je to šikulka, hezky to zvládl! Měla jsem z toho strach, ale moc neplakal. A vážíme už 6kg a měříme 62cm.
Kamči poslala jsem ti fotku.
Není tady
Lei napsal(a):
Jo a Kamci, me se ty tvoje stranky spatne oteviraji, takze ani nevim, jestli tam mas nejakou nasi fotecku
Je to asi kvuli nasemu internetu, mame ten rychly, neomezeny pres tel linku, ale stejne to asi nestaci.
Nebo ja nevim, cim by to mohlo byt.
Tak mi dej vedet, kdyz tak nejakou musim vyhrabat.
Diky.
Ahoj Lei, to je fakt divné, jsou to malé fotky, jen několik kB. Vám se neotevřou fotky ani v té tabulce?? Nebo jednotlivé fotky až po rozkliknutí?? A ostatní Kateřinčiny fotky se vám otevírají??
To vysvětluje, proč tam skoro jako jediná ze skalních babineťaček nemáte fotku!! Tak šupky hupky nějakou pěknoupošli na lamika1@centrum.cz !!
Není tady
ahoj kamčitko,
naše fotka ti přišla? Nespěchám na tebe
jen se ptám, jestli jsem ji neposlala špatně...
pa

Není tady
Nene, tvoje bohužel žádná nepřišla. mám tady několik nových, ale tvoje mezi nimi není, pošliprosím znova 
Není tady
KAMČITKO TAK UŽ JSEM TI VČERA TAKY KONEČNĚ POSLALA FOTEČKU MICHÁLKA, TAK DOUFÁM, ŽE TI DOŠLA A BRZO NÁS ZAŘADÍŠ MEZI OSTATNÍ DĚTI.
Není tady
Děkuji, doplním, Parmenko tvá fotka je mezi těmi o kterých jsem mluvila že došla
. Jakmile budu mít chvilku, zpracuji, doplním 
Není tady
prosím nové míry - 10 měsíců, 70 cm a 7.840 g
děkujíííí (s takýmito přírustky se na tu autosedačku nad 9 Kg asi jen tak nedostaneme
)
Není tady
a zuby se zpožděním
27.5. 1. Zub jednička vpravo dole 27. týdnů 6,5. měsíců
2.6. 2. zub jednička vlevo dole 28. týdnů 6,5. měsíců
6.7. 3. a 4. zub horní jedničky 33. týdnů 7,5. měsíců
17.8. 5. zub dvojka v pravo horní 39. týdnů 9. měsíců
13.9. 6. zub dvojka v levo horní 43. týdnů 10. měsíců
Není tady
Kamči hlásím nové přírustky máme osm měsíců a 7710g a 68cm já vím není to nic moc jen dvacet deka od minule ale dr. říkala,že je to ještě v normě sice na hranici ale je. 
A ty MIsho si s toho nic nedělej.že je Verunka drobeček buď ráda aspoň tě nebolí záda jako makču když musí zvednout tu svojí skoro desetikilovou pr... Agátku.
A navíc co je malý to je hezký!
A navíc přikládám důkaz o tom,že má Marťa fakt tolik zubů ty dolní sice nejsou vidět ale jsou tam fakt tři 

Není tady

Teda Světluško, to jsou klofáky:-)) My jich máme šest, ale Mikuláš nechce otvírat pusinku:-))

Není tady
holky to jsou peknoucke fotecky:-))) a my porad zadne zuby:-(
jojo je to fakt zahul na zada kdyz malou taham, ale Sasa je na tom jeste o par deka hur:-)
Mishi, neboj, urcite sedacka jednou bude, aspon usetrite:-))))
my kupujem male asi na Vanoce a nebo narozky novou, vsak to ma hned po sobe:-)
Není tady

Jojo, Makčo, my už se pronesem, já mám 48 kg a pomalu čtvrtinu své váhy se mi těžko zvedá a nosí:-)) Navíc deset kilo bylo před třemi týdny, kdoví kolik už máme teď, mám pořád pocit, že je těžší víc a víc:-)) Ale to se mi možná jen zdá. A sedačku už taky vyhlížím, protože my v tom vajíčku vypadáme komicky, jakože ji každou chvílí rozsednem:-))

Není tady
Teda Misho, nemáš doma bulimičku?? Verunka už má méně než naše modelka?? Káťa už má skoro 9kg!!
Jinak děkuji za míry, doplním 
Není tady
Kamči,
je správná adresa lamika1@seznam.cz ?

Není tady
Miroslava napsal(a):
Kamči,
je správná adresa lamika1@seznam.cz ?
nene lamika1@centrum.cz 
Není tady
tak to pak můžu posílat 
děkuji, jdu na to

Není tady
makca napsal(a):
kamci takze nove miry: 8,5 měsíce - 9200 g, 70,5 cm
Makči, co to je?? my v tabulce nemáme 8,5měsíce!!!!!!!!!!!! Ale 8měsíc by se námmíra hodila
Tak ti tam zatím dám to a ty to opravíš, jasnačka 
Není tady
Doplněny fotečky Tobiáška, Georga
, Jiříčka alias Jiřule a Michálka.
Dále doplněny všechny nové zoubky a nové míry 
Není tady
Kamči,
ty jsi poklad, děkujem 

Není tady

Ahojky všem...
Kamči nové míry ze 3 měsíců Tobiáška: 7 400 g a 66 cm , moc díky za doplnění
Není tady