18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nová tabulka miminek babinetu se nachází na stránkách Kačenky : http://kachnicka.unas.cz !!
naleznete tabulku s mírama naich mimísků. Je to hodně dat, tak si je prosím překontrolujte. V rámci úspory místa nejsou uvedeny cm a kg u kadé míry, ale vy jste ikovné a chápavé holčičky . Zatím jsou tam jen děvčátka, pokusím se klučíky dopsat během svátků.
Jak se vám líbí?????
Upravil(a) Kamčitka (13. 9. 2006 18:29)
Není tady
Jeeee Kamcitko, konecne ma Katerinka taky svoje stranky, vid? To to ale trvalo...
Tak ted tam jeste pridat vic fotecek!
Upravil(a) Lei (5. 7. 2006 0:25)
Není tady
jéééééééééé ona je má dlouho, ale nejsou lidi . Přidávám, přidávám, jen tak na rychlo
Není tady
To mi povidej, ja se na to chystam uz taky pekne dlouho.
Není tady
Kamčitko, tabulka super, akorát u Nelči údaje o jejích proporcích ve 3m dodám 17.7.
PS: Kačenka je sluníčko usměvavý
Není tady
Si prostě ikulka , je to dobrá tabulka na srovnání naich ratolestí ..
Kačka má móóóc hezké stránky , já je moc nestíhám doplňovat, spí na www.mojezlaticko.cz ,tam vdy dopíu co jsme zrovna dělaly a kde byly na výletech ..
Není tady
Je to suprové, ale u Miuly jsi patně napsala delku při narození a dalí míry nejsou doplněny, tak prosím jak bude mít časík, tak to oprav.........díky
Jinak je to perfektní, člověk má přehled ohledně srovnávání....
Není tady
opraveno, díky za upozornění
No s těma stránkama KáTi, no nevím, je to takový jen začátek, fakt nemám moc času, tak začínám od konce
Není tady
Kamči, jetě mi oprav ten první den, Mika měla 48cm........ já vím e to je jen takový detail a asi otravuju, ale ví jak Nezlob se a díky...........
Není tady
Ne v pohodě anetko, já jsem chtěla, abyste mi řekly, co je patně, je to fakt moc čísel na přepisování ....
Není tady
Kamcitko, muzu taky pridat udaje Emmci? pridala bys to jeste do tabulky? Jestli jo, poslu miry, diky, v.
Není tady
Kamčitko a mohla bych se prosím přidat taky já s Kačkou? Napsala bych také její míry. Dík.
Není tady
Jasně holky, sem s mírama Viki, tobě jsem tam u emičku dala, jen nemám míry a na tebe u má simkodelí dobu spadeno, sem s něma
Doplnila jsem u také klučíky, tak prosím taky opravit chybičky
Není tady
Tak nae Kačka se narodila 28.4.2006, váhu měla 2,4 kg a měřila 44 cm.
1. měsíc měla 3,19 kg a 49 cm. V 6ti týdnech měla 3,84 kg a 51,5 cm. Mockrát dík.
Není tady
Kamči tabulka super, koukala jsem e je tam i Domča i kdy neni miminko, tak píu míry: 2t - já mam míru ze 3t - 4,07, 54cm, 6t - 5,05, 59cm, 3m - 6,09, 63cm, 4m - 6,64, 65cm, 5m - 6,98, 69cm, 6m - 7,33, 71cm, 7m - 7,71, 71,5cm, 8m - 8,13, 73cm.
Dál to tam nemá
Není tady
kamci super tabulka, jen nevim jestli nas jeste nekdy nekdo trumfne, agule ma porad prujem a pribira o 106:-) jen do vysky nam moc neroste, bude asi prcek po tatkovi:-(
Není tady
jo a stranky kacenky jsou taky moc pekne, ja porad nemam cas ty agatiny dodelat, myslim ze jsem skoncila u druheho mesice:-((
Není tady
Kamci, ty jsi zazrak......takze :
Emma: 20.4. 3,30kg. 54 cm:-))))) v mesici to bylo cc 4kg a cc 58cm a v 6 tydnech mela 4.90 a 58cm. Ve druhem mesici mela 6kg a 62cm.
Jsi uzasna, ze to takhle davas dohromady. Nase Emca jak vidim, byla na zacatku zivota obr
Není tady
Kamci, ja jeste otravuji - ten posledni udaj je z 10tt, tak to klidne nech jako 3 mesic. Dekuji, pa
Není tady
Kamci,
jsi moc hodná,e pro nás tabulku dělá!!!Za vechny moc díky....
Máme míry Tobiáka ve 2 týdnech,55 cm a 4080g moc díky za doplnění
Není tady
Děkuji holčiny za spolupráci, doplněno.
Viky, Emmička byla dlouhán, ale to by se zase lépe rodilo, váha se rozloí, ta zas nebyla taková vysoká
Peti, miminko není?? Ale miminko babinetu ano
Není tady
To je Kamčitko nádhera,ty jsi taaaaak ikovná.Já jsem zrovna hledala,jak přibíráme v ohledu na ostatní a ty mi snad čte přání z ruky. A Kačenka je super a jaký má háro.Prostě jednička s hvězdičkou.
Není tady