4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Hezký den holky,
ráda bych se zeptala, zda některá z Vás náhodou neplánuje jet na seminář Katky Kramolišové " Tajemství joni" ???
Může to být velmi zajímavé... Tantra, Žena Bohyně... moc zajímavé téma:-)
http://www.tantraworld.com/clanek.php?p=88
Isis
Upravil(a) Isis1 (4. 7. 2006 13:37)
to mi připadá jako společná masturbace, sorry
Není tady
Ahoj Adro,
ale jdi ty:-)) Vidíš to moc rozumově... :-))
Je to hlavně o ženě. O jejím těle. A spojení se s vlastní intuicí a bohyní. O poznávání sebe sama.
Společná masturbace..., tak to skutečně není!!!
Nicméně jsi mě pobavila:-)))
Jedná se o ženskou skupinu, kterou vede zkušená terapeutka.
adra napsal(a):
to mi připadá jako společná masturbace, sorry
![]()
Isis1, když mi někdo napíše ale jdi ty připadnu si tááááhle malinká, nicméně jsem ráda že ses neurazila a moc pěkně mi to vysvětlila, děkuju.
mně by se to i líbilo, takové sebepoznání je fajn věc, mám maličko co do činění s kineziologiíí.
Jednu takovou akci ale už mám naplánovanou - školu v přírodě s Pandorrou...
Vážím si tě idkyž tě vubec neznám ale ukázala jsi mi že se dá krásně a s grácií odpovědět...byla to ode me tak trošku provokace, tak se nezlob a díky:-)))
Není tady
Adro,
nezlob se ty.
Promiň, teď když to po sobě čtu asi máš pravdu, že to ode mně byl asi také jistý druh útoku " provokace ":-))
Také jsem ráda, že jsi se neurazila a že jsi taková jaká jsi.
Hodně upřímná a to i sama k sobě.
Na školu s Pan jsem se také přihlásila a už teď se moc a moc těším:-)
Alespoň se poznáme osobně:-))
adra napsal(a):
Isis1, když mi někdo napíše ale jdi ty připadnu si tááááhle malinká, nicméně jsem ráda že ses neurazila a moc pěkně mi to vysvětlila, děkuju.
mně by se to i líbilo, takové sebepoznání je fajn věc, mám maličko co do činění s kineziologiíí.
Jednu takovou akci ale už mám naplánovanou - školu v přírodě s Pandorrou...
Vážím si tě idkyž tě vubec neznám ale ukázala jsi mi že se dá krásně a s grácií odpovědět...byla to ode me tak trošku provokace, tak se nezlob a díky:-)))
no tak to je bezva, akorát jsem přemýšlela že by to chtělo abychom si udělali snad jmenovaky-naše nicky abychom se všechny poznali-křestní jména nám nic neřeknou...
upřímná sama k sobě asi jsem ale neumím to využít ke svému prospěchu,ale moc jsi mě tím potěšila!!
Není tady
upřímná sama k sobě asi jsem ale neumím to využít ke svému prospěchu
- už si to urobila ani o tom nevieš, vykročila si z bludného kruhu, cestou necestou, aj keď zakopneš, už ideš správne, môj názor
Není tady
katafyge...nechci si to připustit nebo zakřiknout...ale možná máš pravdu...nahlas se to bojím říct...:-(((
Není tady
Devcata,
seminare Katky Kramolisove jsou velmi profesionalni a perfektne vedene. Nekolika jsem se zucastnila, skutecne mohu potvrdit, ze nejde o zadnou "grupen masturbaci", ale jen a jen o probuzeni a poznani zenske energie Kaciny Bohyne a carodejky je jeden z nejlepsich seminaru, ktere jsem kdy absolvovala. Katka dela moc potrebnou praci a dela ji moc dobre
Není tady
Přidávám se k Pan - Katku Kramolišovou znám osobně, byla jsem u ní na několika seminářích a mohu ji Vám všem vřele doporučit.
I když tím riskuju, že pokud budu s přihláškou na její akce otálet, už na mě nezbude místo
Není tady
Holky na stejném vláku je tento víkend upoutávka na Rituál tantry to myslím odpoví na víc souvisejících otázek jak ohledně joni i lingamu tak i vůbec přístupu k této oblasti.
POkud mohu tak Katku vřele doporučuji před lety mi hodně pomohla.
Není tady
Katku nakonec známe z Černošic.
Pisatel napsal(a):
Holky na stejném vláku je tento víkend upoutávka na Rituál tantry to myslím odpoví na víc souvisejících otázek jak ohledně joni i lingamu tak i vůbec přístupu k této oblasti.
POkud mohu tak Katku vřele doporučuji před lety mi hodně pomohla.
rituál tantry určitě nebude špatnej, ale pro většinu žen, které s tantrou začínají, jsou příjemnější a bezpečnější právě čistě ženské skupiny - a hodně z nich jich pak přechází do smíšených - ať už s partnerem nebo samostatně
Není tady
prosima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
POkud mohu tak Katku vřele doporučuji před lety mi hodně pomohla.rituál tantry určitě nebude špatnej, ale pro většinu žen, které s tantrou začínají, jsou příjemnější a bezpečnější právě čistě ženské skupiny - a hodně z nich jich pak přechází do smíšených - ať už s partnerem nebo samostatně
Jistě že máš kus pravdy v tom, cos napsala. Mnohé dámy jsou stydlivé nebo bojázlivé a proto jdou cestou kterou popisuješ. Osobně se přiznám, že před rokem jsem byl schopný jít a nestydět se jak v mužské či smíšené. Dnes po jistém problému se stydím a bojím i na ulici.
jen pro zajímavost ukazuji : "příprava prostoru na masáž
jak představit tantra masáž někomu, kdo ji nezná
úvodní rituál tantra masáže
olejová masáž
otázky a odpovědi k tantra masáži
co vytváří kouzlo tantra masáže – proč je to „rituál“
možnosti využití tantra masáže ke zpracování psychických témat
rituál a vědomá práce s energií, práce se záměrem
odlišnosti v přístupu k mužům a k ženám v rámci tantra masáže
etika tantra masáže, bezpečí, jak poznat a respektovat hranice
a mnoho dalších témat…
A nikomu nenutím jen jsem dal v potaz i tuto možnost.
Není tady
určitě - každej jsme prostě jinej a každému sedí něco jiného - a jak píšeš, může se to prostě s časem měnit
byla jsem se vloni juknout na večerní ochutnávku tantry u johna hawkena, říkala jsem si, bude to takové pomaloučku polehoučku a po pěti minutách úvodu jsme se rozdělili do smíšených dvojic a dělali dotykové cvičení - a bylo zajímavé pozorovat reakce - ale fakt zase je, že v jednom večeru představil úvod k tantře skvěle
Není tady
prosima napsal(a):
určitě - každej jsme prostě jinej a každému sedí něco jiného - a jak píšeš, může se to prostě s časem měnit
byla jsem se vloni juknout na večerní ochutnávku tantry u johna hawkena, říkala jsem si, bude to takové pomaloučku polehoučku a po pěti minutách úvodu jsme se rozdělili do smíšených dvojic a dělali dotykové cvičení - a bylo zajímavé pozorovat reakce - ale fakt zase je, že v jednom večeru představil úvod k tantře skvěle
Na podobném nebo tom samém (někdy v září?) s Johnem, jsem byl taky a bylo to krásnééééé
Upravil(a) Pisatel (17. 1. 2008 14:55)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Na podobném nebo tom samém (někdy v září?) s Johnem, jsem byl taky a bylo to krásnééééé
tohle bylo před rokem - v rámci pražských bran - v grébovce - já johna můžu, uvažovala jsem i o výcviku, ale tak nějak je málo víkendů - nechám to plynout a uvidím
Není tady
prosima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
tohle bylo před rokem - v rámci pražských bran - v grébovce - já johna můžu, uvažovala jsem i o výcviku, ale tak nějak je málo víkendů - nechám to plynout a uvidím
tohle bylo loni (07) Taky uvažuji jen ten time
Není tady
Pisatel napsal(a):
to mi povídej - letos jdu do výcviku hypnózy a neurolingvního programování, do tréninku dýchání, mezitím nějaké esence, vnitřní muži, ženy a děti a pár vyšehradů - a mám o víkendy postaráno
Není tady
prosima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
to mi povídej - letos jdu do výcviku hypnózy a neurolingvního programování, do tréninku dýchání, mezitím nějaké esence, vnitřní muži, ženy a děti a pár vyšehradů - a mám o víkendy postaráno
Já pár Vyšehradů a nestíhám koupit vánoce
Není tady
prosima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Já pár Vyšehradů a nestíhám koupit vánoce
do parku to tam máš zadarmo - a to se vyplatí
???? nějak nechápu promiň asi mám dlouhéééé vedení
Není tady
prosima napsal(a):
pěkně jsme odpochodovali od tématu
pisatel - promiň, já tak při pátku už neomaleně vtipkuju
Tak zpět k téímatu kurzů tantrických masáží je velké množství, ty dámy které už byli sdělate své dojmy a doporučte.
Osobně Katku znám a doporučuji
Není tady
Od chvíle, co jsem četla x.caro, o tom hodně přemýšlím. Tahle energie se mi v životě, bohužel, někde pořádně zasekla a přiznám se, že je v tom i notná dávka studu, začít to řešit, až když tělo přestává nebo přestalo po muži toužit. Touha po přítomnosti samotného prožitku energie tu je.To je , myslím, normální. ne? Co s tím ?
Prosimo, myslíš, že mohu jít na Tantru hned, nebo bude lepší nejprve nějakou formou zpracovat sebepřijetí?
Znáte někoho dobrého na Tantru i na severní Moravě?
Není tady