29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Já jsem rodila prvního před 13 lety a doktor mi to neřekl schválně, prý abych měla překvapení.A u druhého kluka nic nebylo vidět, takže další překvapení. Je to krásný pocit na porodním sále- maminko máte chlapečka, to mi úplně vyhrkli slzy do očí.
Ale ted jestli nám to vyjde, bych to chtěla vědět. Zatím si říkám, že si to nechám pro sebe, protože jak by to věděl manža tak už i kluci... a pak všichni. Ale jestli to vydržím- a hlavně jestli se zadaří
Není tady
tak ja se pridam k diskuzi...ja jsem nerozhodna jestli jo nebo se nechat prekvapit....manza rika, ze to vedet chce a ze to nikomu nereknem, ale nevim jestki to vydrzime....
Není tady
Tak to chci vidět.....Mi to taky nechcem říct , ale nevim nevim..stejnak si myslím že budu mít chlapa celý táta...
Není tady
my to vidime na holcicku, ale pry mi to zacina sluset cim dal vic, tak to pry vypada na kluka jako buka...
Není tady
venysek napsal(a):
my to vidime na holcicku, ale pry mi to zacina sluset cim dal vic, tak to pry vypada na kluka jako buka...
To já právě taky..Každý jak mi to sluší atak....Když já chci ale holčičku.......................
Není tady
kikanka napsal(a):
venysek napsal(a):
To já právě taky..Každý jak mi to sluší atak....Když já chci ale holčičku.......................
Abychom se nedivily...
Není tady
No to jo...Já to budu vědět příští měsíc jak jdu na tu genetiku.a mám docela strach.. V pondělí jdu na odběry skrs genetiku...
Není tady
kikanka napsal(a):
No to jo...Já to budu vědět příští měsíc jak jdu na tu genetiku.a mám docela strach.. V pondělí jdu na odběry skrs genetiku...
Aha, ze mas strach se nedivim, ale urcite to bude v poho...zatim ti vse vychazi, takze to bude ok:vissla:
ja jdu k Dr. zase v pondeli...dvakrat do tydne to je celkem sila,co??zase papkam hormony,fuj...ale co bych pro zdrave mimi neudelala:kapitulation:
Není tady
Ahoj tak kdyz jsme cekala 1 dite tak mi pani doktorka zcela jiste rekla v skoro 30 tt ze cekame holku manzel to chtel vedet tak jsme mu to hnedka rekla byl stastnej ze 3 kluku je..Jneze v porodnici cca 2 tydny pred porodem me vyvedli z omylu ze je to kluk jako buk a opravdu kluk se nam narodil.U druheho manza z jakyho si zklamani ackoli nakonec byl zkluka hooodne moc stastny to vedet nechtel.Pani doktorka mi opet zcela jiste rekla ze je to holka ja uz to brala,ale z rezervou nicmene jsme sli posleze na 4D utz kde jsem se po shlednuti mimca a po vzdaleni ennapadne zeptala co to je a bylo mi receno ze na 100 % holka byla jsme stastna,le porad ve me cosi hlodalo,ma doktorka take rikala holka...V porodnici jsme stihla jen ejden utz a tim ze dite bylo napric mi nedokazlai pohlavi rici..No a tentokrat to byla pravcda a holka se nam opravdu narodila... Mit nekdy 3 dite tak se optam zase. Ackoli se mi zda ze tak ci tak je to porad 50 na 50 co se nakonec narodi..
Není tady
a mimochodem poveral kulate bricho,spicate bricho a otom jak vam to slusi bych asi neverila..ja mela vzdy pravy opak u kluka mi rikali to bude holka a u holky ze to bude urcite kluk dle toho jak vypadam...fakt 50 na 50
Není tady
Já si to taky nechala říct - nevydržela bych to. A u těch dalších budoucích si to nechám říct taky...
Už mi to říkali v 16. tt, že to vypadá na chlapečka a ve 20. na ultrazvuku se Adámek ukázal v celé svojí "kráse".
Není tady
susan napsal(a):
radim napsal(a):
Ahoj ženský, aby promluvil i nějaký chlap, tak já mám 2 zdravý holky a jsem za ně moc rád a doufám, že nyní s mojí novou ženou se nám povede i chlapeček a kdyby ne, tak se přece svět nezboří hlavně, že to bude zdravé.
Ahoj radime a co ty, chtel by jsi vědět pohlaví dítěte dřív než se narodí?
Ahoj chtěl bych to vědět myslím, že je to lepší ikdyž někdy to i pánům doktorům nevyjde ani podle obrázku z ultrazvuku.
Není tady
Stránky: 1 2