|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mam 7-mi letou dceru. Zacala chodit stale curat. Byly jsme u lekarky, nema ani zanet, ani infekci mocovych cest. Chodi curat tak jednou, dvakrat do hodiny. Vubec nic ji neboli.
Jsme objednani na vysetreni, ale bouzel jelikoz tady mame v lekarnictvi velmi vyborny system, nejblizsi termin je az 11.7.
K lekari samozrejme pujdeme, ale jen bych rada vedela, jestli s tim mate nekdo zkusenosti, cim by to mohlo byt. Jsem z toho strasne nervozni.
Není tady
Valentýno, napadá mě, že to může být i záležitost pro psychologaa. Zkus se zamyslet, jestli dceera nezažila nějakou náročnou situaci doma, ve škole. Může to být nervozita, snaha opustit prostor kde jí není dobře a nebo snaha vyloučit něco ze svého života. Vyptej se jí na spolužáky, na kamarády...
Není tady
To je dobrý postřeh, třeba by to mohlo souviset i s koncem šk. roku - je nejspíš v 1.tř. ? Takže i to může být pro ni "silný" zážitek, pokud je citlivá.
Není tady
Dobry den,
jak dopadlo vyšetření?
podle mne může klidně jít o emoční reakci na nějakou změnuv životě, třeba i takovou kterou sama neregistrujete? Bylo by dorbé navštívit dět.psychoterapeuta
PP
Není tady