|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po odejití hlenové zátky jste začaly rodit?!?! Díky moc! 
Není tady

Ahoj Reny. Tak nevím. Bylo by to fajn, ale prý to může přijít až za pár dní. Sice v knížce píšou do 24h, ale praxe je asi u každého jiná. A jak ty??
Není tady

Jo a ještě bych se chtěla zeptat, zda po odchodu hlenové zátky můžu mít pohlavní styk? Díky.
Není tady
Mišineček napsal(a):
Jo a ještě bych se chtěla zeptat, zda po odchodu hlenové zátky můžu mít pohlavní styk? Díky.
Panebože mišinečku já si nedokážu představit, že bych měla styk při hlenové zátce. Já tedy nevím, jestli je to vždy směs hlenua krve - ale mi odešla v 7ráno a za 12hodin byla malá na světě. Styk??? Jsem měla problém počůrat papírek sestřičce - jednak jsem si tam neviděla a jednak, no sám hlen

Není tady
Mne odesla ve ctvrtek odpoledne, dalsi kus v patek odpoledne a maly se narodil v sobotu vecer, ovsem za pomoci urychlovacich leku, ktere jsem dostala v kapackach - viz muj prispevek "Porod po japonsku". Nicmene po odejiti hlenove zatky v patek odpoledne me vecer chytly prvni bolesti a na spodnim pradle se objevila krev, takze styk byl opravdu to posledni, na co jsem mela naladu. Nejedna se ve tvem pripade o vytok? Jinak moje hlenova zatka nebyla s primesi krve.
Není tady
Mišineček napsal(a):
Můžeš. Spermijky pomůžou děložnímu hrdlu k otevírání. 
Není tady

Holky, díky. O výtok asi nešlo, neb podle popisu z knížek a z internetu to vypadá na hlenovou zátku. Neb to byl dost hustý hlen a vyšel ze mě třikrát za ten den a pak už nic. Byl s příměsí, nevím zda krve, ale trochu tmavé to bylo, spíše jako sražená krev nebo jak bych to popsala. Pak už nic ze mě nevyšlo a ani dneska ne. Je to v pohodě. Bolesti jsme měla už předtím několik dní, jsem otevřená, ale jen málo a tak Dr mu pomáhal a prohmatával a prohmatával. To mě teda fakt bolelo, ale bylo to pro dobrou věc, co?!

Řekl mi, abych několikrát denně si sprchovala břicho hodně teplou vodou. Ale to na Danýska moc nepůsobí a spíš mi to přijde, že se mu to líbí. Takže si ze mě jen dělá srandu.
Holky ještě jednou díky. Doufám, že to bude taky takhle brzo, jak tu píšete. 

Zatím pá
Není tady
Mě začala odcházet krvavá hlenová zátka ve 3 ráno a skoro ve 22:55 h. jsem porodila 
Není tady
markét,to je takový hlen a drží uzavřenou dělohu,když odejde je to příprava na porod:-) u prvního syna mi odešel věčer a ráno byl klučík na světě,ale u druhého to trvalo snad dva tři dny,ani už nevím,jen si pamatuju,že mi ten hled odešel dost brzy a já se už těšila a ono to pak trvalo ještě nějaký ten den:-)
Není tady
Jo takže je to vlastně taková obrana před bacilama, aby se nedostali do dělohy, je to tak?A bolí když to odejde? A když praskne ta voda?
Není tady
zátka nebolí a když odejde voda sama,tak taky ne. Mě píchali vodu u druhého až v porodnici a to bylo trochu nepříjemné,ale nic co by se nedalo vydržet:-)
Není tady
Mišinečku tak jak to s tebou vypadá?No v každém případě to asi o víkendu bude, vid? tak přeju hodně štěstí a žádný problémy u porodu. Držim palce.
Není tady
Tak kdyby to snad prislo, tak se drz, odpocivej, treba to jeste pocka,ale ted uz by to mimi zvladlo 
Není tady
mě odešla asi 5 týdnů před porodem. Byla jsem celou dobu nachystaná na předčasný porod a pak jsem rodila až 39 + 1 
tehdy jsem se v jedné knížce dočetla 6 hodin, v druhé 6 dní a ve třetí 6 týdnů - asi to bylo překladem

Není tady
Misha napsal(a):
mě odešla asi 5 týdnů před porodem. Byla jsem celou dobu nachystaná na předčasný porod a pak jsem rodila až 39 + 1
tehdy jsem se v jedné knížce dočetla 6 hodin, v druhé 6 dní a ve třetí 6 týdnů - asi to bylo překladem![]()
![]()
Ja si taky myslim ze to jeste zdaleka nemusi byt poplach, ale nikdy nevis
uvidime, ja si na hlenovou zatku u prvniho porodu vubec nevzpominam, tak to ted taky kazdy den hlidam 
Není tady
Já si na zátku taky nevzpomínám.Mně praskla voda a bylo do odpoledne hotovo. 
Není tady

Markét, taky v to doufám, že to bude teď o víkendu, ale břicho bolí , ale kde nic tu nic.
Asi se urazil a nechce a jen trápí a trápí
Už aby to bylo, neb mě pořád napadá, zda je vše v pořádku, zda má vše, co potřebuje, zda to něco neznamená, když mám třeba bolesti nebo křeč a tak. Jsem už fakt hrozná.
Misho, tak to jsi mě moc nepotěšila. A já si říkala, že by to už mohlo být a zase nic. No, tak doufám, že nebudu přenášet. Tolik dní bolesti , to je fakt síla. A když začnu chodit, tak je to v pohodě. Teplá voda se mu asi taky líbí, vůbec to ty kontrakce nevyvolává. Ach jo:(
Holky díky. Já už bych fakt chtěla, aby to bylo. Čím je to déle, tak tím se o něj víc bojím. Taky mě štve, když mě bolí břicho nebo když mám křeč, neb je to pro nic za nic. Takže si mě asi fakt vychutnává. No, uvidíme, kdo z koho 

Není tady
Neboj,ono to prijde
,ja si vzpomenu na Sakuru a rikam si ze horsi to byt nemuze a kdyz to zvladla ona, sama v cizi zemi
, musim to sakra zvladnout taky ne 
Není tady
Mišinečku jenže mě nic nebylo. Žádné bolesti ani cvičné kontrakce. Dočkej času, přenášet asi nebudeš a tyhle kontrakce ti pomůžou, zvykneš si na ten typ bolesti a pak budeš rodit jako já - 9 minut. Jen si ho hýčkej a užívej poslední kopance, mě pak po nich bylo hrozně smutno 
Není tady
Mišineček napsal(a):
Markét, taky v to doufám, že to bude teď o víkendu, ale břicho bolí , ale kde nic tu nic.
Asi se urazil a nechce a jen trápí a trápí
Už aby to bylo, neb mě pořád napadá, zda je vše v pořádku, zda má vše, co potřebuje, zda to něco neznamená, když mám třeba bolesti nebo křeč a tak. Jsem už fakt hrozná.
Misho, tak to jsi mě moc nepotěšila. A já si říkala, že by to už mohlo být a zase nic. No, tak doufám, že nebudu přenášet. Tolik dní bolesti , to je fakt síla. A když začnu chodit, tak je to v pohodě. Teplá voda se mu asi taky líbí, vůbec to ty kontrakce nevyvolává. Ach jo:(
Holky díky. Já už bych fakt chtěla, aby to bylo. Čím je to déle, tak tím se o něj víc bojím. Taky mě štve, když mě bolí břicho nebo když mám křeč, neb je to pro nic za nic. Takže si mě asi fakt vychutnává. No, uvidíme, kdo z koho
No aby jsme se ještě nedivily jak to bude brzo. kamarádka byla u dr. ten jí řekl, že je málo otevřená, že tak za 4 dny. Tak ještě šli na oslavu tety narozenin, o půl 1 v noci se vrátili domů a o půl druhý jí praskla voda a ve 4hod byl malej na světě:-))
Určitě zítra napiš, ať víme jestli jsi ještě doma:-)) a nebo jestli už je vás víc...
Není tady