3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
my jsme teď vyřídili v české spořitelně hypotéku ampion - přijatelné splátky, pokud chceme platit víc ne je měsíční splátka, tak můeme, úrok je po celou dobu splácení stejný, nemění se, jsme spokojeni.
Není tady
pupicku posílám ti email s formulářem, pak ti to mohu vypočítat
Není tady
PosÍLÁM ti mail a nastínění naí situace. Mocrkát děkuji.
Není tady
u jsem Ti napsala, musela jsem počkat, a Verunka usne, abych na to měla klid.
Není tady
Ahoj, usoudila jsem,e tohle asi bude nejlepí téma do kterého se mohu obrátit o radu
S přítelem bychom rádi postavili domek, ale .... myslím,e narazíme na několik problémů o kterých by se ráda poradila s někým kdo u má v tomto ohledu nějaké zkuenosti, nebo tomu rozumí více ne já - totální lajk
Rozhodujeme se mezi nabídkou vyuití hypo úvěru stavební spořitelny u které má přítel smlouvu (je to Modrá Pyramida KB) a nebo klasickou hypotékou. Ovem vůbec netuím podle čeho se dá vybrat u které banky člověk vůbec dosáhne na hypotéku,která nespolkne vechny peníze co vyděláme?
Potřebovali bychom asi tak 2,5 mil, s tím,e tchyně (na kterou je mimo jiné i napsaný pozemek na kterém by se stavělo) slíbila,e bude "spoludluníkem" (jestli je to správný název), ale vůbec netuím kolik musí oba doloit platy, aby vůbec takovou částku dostali? Navíc si nejsem jistá, zda nebude problém s tím pozemkem event. s věkem tchyně (52). Máte prosím někdo zkuenosti s takovýmto případem? Já u jsem docela zoufalá, jeliko se poslední dobou probírám stránkami bank kde studuju co je vechno potřeba, ale mám dojem,e tomu vůbec nechápu a jsem pořád na začátku. Moc bych uvítala nějakou alespoň malinkatou radičku
Díky
Není tady
nám na 2 miliony stačí příjem 37000 Kč, máme nějakou rezervu, ale nemáme jinak ádné půjčky, ani novomanelskou. Ono taky záleí, jaká je to banka, jsou tam mírné rozdíly.
Není tady
Teď má Modrá pyramida akci, kdy můete za určitých podmínek získat hypotéku za 3,99%, záleí na tom, jak dlouho máte u stavební spoření, jinak můete vyuít i Hypoúvěr. Já bych vůbec nespěchala, jedná se o velkou částku, pátrala bych trochu po internetu, navtívila banky v okolí, získala co nejvíce informací a nechala si od vech zpracovat písemné simulace a podmínky a pak bych doma, v klidu vechno pěkně porovnala. V té simulaci je uvedeno kolik zaplatím na úrocích, jaké jsou poplatky atd. Jetě bych se zeptala, zda zrovna nemají nějaké akce - dá se tak např. na poplatcích uetřit i pěkných pár tisíc.
Není tady
pupicek napsal(a):
prosím je tady někdo kdo by se dobře orientoval v tomto sektoru a mohl mi pomoci a hlavně poradit?
Prosím napitě mi sz a nebo na pupicek@gmail.com
Předem moc děkuji.
obra se na Gepard finance.Mají pobočku v kadém větím městě.Koukni na jejich internetové stránky a najde tam kontakty.Jsou to hypoteční makléři,spolupracují s více bankami a nabídnou ti produkt,který ti bude vyhovovat.
Není tady
Pipikoko napsal(a):
Ahoj, usoudila jsem,e tohle asi bude nejlepí téma do kterého se mohu obrátit o radu
S přítelem bychom rádi postavili domek, ale .... myslím,e narazíme na několik problémů o kterých by se ráda poradila s někým kdo u má v tomto ohledu nějaké zkuenosti, nebo tomu rozumí více ne já - totální lajk
Rozhodujeme se mezi nabídkou vyuití hypo úvěru stavební spořitelny u které má přítel smlouvu (je to Modrá Pyramida KB) a nebo klasickou hypotékou. Ovem vůbec netuím podle čeho se dá vybrat u které banky člověk vůbec dosáhne na hypotéku,která nespolkne vechny peníze co vyděláme?
Potřebovali bychom asi tak 2,5 mil, s tím,e tchyně (na kterou je mimo jiné i napsaný pozemek na kterém by se stavělo) slíbila,e bude "spoludluníkem" (jestli je to správný název), ale vůbec netuím kolik musí oba doloit platy, aby vůbec takovou částku dostali? Navíc si nejsem jistá, zda nebude problém s tím pozemkem event. s věkem tchyně (52). Máte prosím někdo zkuenosti s takovýmto případem? Já u jsem docela zoufalá, jeliko se poslední dobou probírám stránkami bank kde studuju co je vechno potřeba, ale mám dojem,e tomu vůbec nechápua jsem pořád na začátku. Moc bych uvítala nějakou alespoň malinkatou radičku
![]()
Díky
Dobrý den,
pokud u máte problém vyřeen, tak jste takřka za vodou. Pokud jetě řeíte, je monost kombinované hypotéky (pochopitelně musí klient projít sítem registru, příjmu, atd). Tato kombinovaná hypotéka má velkou výhodu v tom, e klient splácí bance pouze úroky a vlastní jistinu platí sám sobě na kapitálovou ivotní pojistku. Je to v podstatě jednoduché, je třeba mít pouze kvalitní banku a pojiovnu. Ve finále je tato verze mnohem levnějí ne klasika. Vychází to takřka jako bezúročná půjčka. Konec konců, dá se na tuto verzi i u fungující klasika předělat. Blií informace na mejlu:valentacb@volny.cz; V.Valenta, Č.Budějovice.
Není tady