|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ja mam zkusenost a to dost spatnou!! Prezto, ze pisou ze neobsahuje hormony, rozhazel mi stitnou zlazu tak, ze jsem ted v tehotenstvi musela podstoupit i amniocentezu
a prez pul roku jsem litala po doktorech. Kdyz jem volala distributorku,rekla mi at si dojdu k obvodakovi
Pribrala jsem 16kg, prsa jsem mela samozrejme vetsi,coz je normalni kdyz se tolik pribere, ale zadrzovala se mi voda v tela a otekla jsem strasne v obliceji!!!! Uzivala jsem dve baleni a doktori se divili, kdyz cetli co to obsahuje
uz nikdy! Segra si koupila neco jinyho ted v lekarne a pry to zatim funguje bez vedlejsich ucinku, ale nazev si nevzpomenu, byla i reklama v telce 
Není tady
mam ho doma.. ale nejak jsem ho zapominala uzivat..brala jsem ho asi 2 tydny, takze se nestalo zhola nic.. jak na to tak koukam, ten zbytek asi vyhodim 
Není tady