|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sandonorica napsal(a):
mafy napsal(a):
Dotaz pro vsechny - ktery epilator se vam zda lepsi: Panasonic ES2044A503 (modro-bily) nebo Braun 2340 D EverSoft (zeleno-bily)? A je lepsi epilator i s holici hlavici nebo staci ty "skubaci" hlavice
Myslim si, ze je urcite lepsi mit i tu depilacni hlavici.Zacina ji mit docela dost strojku, asi vyrobci pochopili, ze vytrhavat si v podpazi a trislech je o zivot
Tak já mám asi fakt SM sklony, mě to nebolí.. 
Každej jsme n'ákej, že? 
Není tady
choysia napsal(a):
sandonorica napsal(a):
mafy napsal(a):
Dotaz pro vsechny - ktery epilator se vam zda lepsi: Panasonic ES2044A503 (modro-bily) nebo Braun 2340 D EverSoft (zeleno-bily)? A je lepsi epilator i s holici hlavici nebo staci ty "skubaci" hlavice
Myslim si, ze je urcite lepsi mit i tu depilacni hlavici.Zacina ji mit docela dost strojku, asi vyrobci pochopili, ze vytrhavat si v podpazi a trislech je o zivot
Tak já mám asi fakt SM sklony, mě to nebolí..
Každej jsme n'ákej, že?
A jakej ty mas strojek??
Není tady
sandonorica: Já mám Braun silk epil, eversoft.
A je to jen epilator..............................................
Není tady
choysia napsal(a):
A je to jen epilator..............................................
Ja si prave chci ted koupit novy a tenhle braun 2430 D Ever soft ma dve nastavny hlavy a prijde mi, ze jedna je depilacni.
Není tady
Ahojky, tak me psali z internetoveho obchodu, ze uz to vyexpedovali a ze by mi to melo tak v utery prijit. Tak pak napisu jaky ten philips je. Jo, a ten www.pahorek.cz je o 100Kc levnejsi, ale ja to ma pres Miklan a tam se neplati postovne. Jak je to na tom pahorku?
Není tady
A co říkáte na epilátor na obličej?stojí asi 600kc.Má to cenu?
Není tady
Pajdinka napsal(a):
To já nevím, protoze nevim, co je na obliceji k epilovani...
Tak je to nabízený v obchodech.asi na chloupky nad horním rtem.
Není tady
Dneska mi ma prijit ten epilator - volali, ze prijedou kolem 1, takze ho vecer vyzkousim a dam vedet!!!
Není tady
Tak ja uz jsem se s nim holila. Bolelo to daleko mene nez kdyz jsem se holila sestrinym obycejnym epilatorem. Je super!!! Prvni nohu jsem sice holila pul hodiny, ale pak jsem se to naucila a tu druhou jsem mela za 5 minut hotovou!!!
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Tak ja uz jsem se s nim holila. Bolelo to daleko mene nez kdyz jsem se holila sestrinym obycejnym epilatorem. Je super!!! Prvni nohu jsem sice holila pul hodiny, ale pak jsem se to naucila a tu druhou jsem mela za 5 minut hotovou!!!
A holila sis i podpazi a trisla? Tak myslis, ze staci ty skubaci hlavice?

Není tady
sandonorica napsal(a):
choysia napsal(a):
A je to jen epilator..............................................Ja si prave chci ted koupit novy a tenhle braun 2430 D Ever soft ma dve nastavny hlavy a prijde mi, ze jedna je depilacni.
Take se mi libi ten braun 2340 D - protoze ta druha hlava je opravdu depilacni. Vaham mezi timto typem a Panasonicem, ktery si objednala Pajdinka. Tak nevim.. 
Upravil(a) mafy (20. 7. 2006 16:18)

Není tady
mafy napsal(a):
sandonorica napsal(a):
choysia napsal(a):
A je to jen epilator..............................................Ja si prave chci ted koupit novy a tenhle braun 2430 D Ever soft ma dve nastavny hlavy a prijde mi, ze jedna je depilacni.
Take se mi libi ten braun 2340 D - protoze ta druha hlava je opravdu depilacni. Vaham mezi timto typem a Panasonicem, ktery si objednala Pajdinka. Tak nevim..
na techto strankach www.kasa.cz jsem ho nasla nejlevnejsi za 1299,- (myslim ten Braun)
Není tady
Jo, holila jsem si i trisla a podpazi. Trisla nebolely skoro vubec, ale podpazi slo hur, protoze jsem se potila. V podpazi ta pokozka byla trochu podrazdena - bolelo to asi den, ale ted uz vpohode a je to super!!
Není tady