|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Uvazuji o koupi epilatoru, ale nevim jaky. Vubec se v te hromade znacek neorientuju. Precetla bych si rada vase rady o tom, jaky epilator pouzivate a jak jste s nim spokojena. Chtela bych ho pouzivat i v podpazi a na citlivejsich mistech.
Není tady
Ahoj, já používám Philips, má 2 rychlosti - mám ho 2 roky a zatím bez poruchy. Je fakt, že po vytrhání ti asi 3 týdny nerostou chloupky - teda rostou, ale nemusíš se tak často holit, protože vytrhání je i s kořínky, kdežto holení - uřízneš chloupek těsně u kůže. Moc často ho ale nepoužívám - max. 2 během léta - je to peklo - hrozně to bolí. Tak jestli můžu doporučit napřed si třeba od kámošky nějaký půjči a vyzkoušej a pak se rozhoduj jestli si ho koupíš. Já už bych do toho podruhé nešla - koupila bych si elektrický holící strojek. Holky jaký máte zkušenosti s holícím strojkem - elektrickým? Já teď používám žiletkový Venus a jsem s ním hroooozně spokojená. Sice se člověk musí častěji holit než při vytrhání chloupklů - ale koupila jsem ho v akci v Hypernově za 300,-- - kde byla žiletka na strojku + 4 žiletky náhradní. Žiletkové holítko používám už 3 měsíc, holím se tak 2x týdně a zatím pořád perfektně ostrý, můžu jen doporučit. Přítel používá Gilette Mach 3
a je taky super - pro muže. Taky už pokukuje po elektrickém holítku, ale zatím nevíme jaký jestli od Braunu plochý nebo od Philipsu se 3 ostrůvkama. Nemáte zkušenosti? Díky.
Není tady
Ja mam prave ted venus. Take jsem s nim spokojena, ale me holeni moc nebavi, takze se k tomu dokopu 1krat tydne, ale za 3 dny uz si nemuzu vzit sukni nebo capri kalhoty. Sestra ma epilator a pujcovala jsem si ho. Koupila ho jen za 890Kc, ale me moc dobry neprijde, protoze to holeni s nim trva hrozne dlouho a mensi chloupky to nevezme, ale s vysledky jsem spokojena. Bolest mi nevadi - za krasu se musi trpet... Chtela bych ten epilator hlavne na nejakou ocistu od chloupku, protoze po holeni tmavnou a jsou silnejsi, takze to vypada docela skarede.
Není tady
Jo a pro ty muze - pritel pouziva Philips s tema 3 ostruvkama a je moc spokojeny. Akorat u tech elektrickych se musi holit casteji, protoze delsi vousy to skube. S rovnym moc zkusenosti nemame, ale ty ostruvkove jsou takove flexibilni, takze to opravdu krasne oholi.
Není tady
Přítel je právě voják z povolání, takže je u nás holení na denním pořádku. Na phillips jsem se dívala - líbil se mi takový modrozelý a pak ještě jeden černý - cena cca 1,500,.--, ale investuji klidně víc, pokud to bude co k čemu. Je fakt, že za krásu se musí trpět - kolikrát jsem až sprostá, jak to trhání bolí, přítel se mi vždycky směje a že se mám na to vyprdnout. Taky jsem mu říkala ať si zkusí jen jednou přiložit strojek k noze, aby věděl jaká je to bolest, ale on nechce, prý "bojim,bojim,bojim" a já trpět musím
taky jsem přemýšlela o vosku, ale neznám nikoho v okolí, kdo by s tím měl zkušenosti. Co jsem ještě používala, tak opilcu, ale to taky chloupky dost rychle vyrostou. Já se budu mučit asi o víkendu, příští týden jedeme na dovolenou, tak ať nemusím tahat holítko se sebou. Neznáš nějaký fígl aby to míň bolelo? A taky něco na zklidnění? Mě totiž po epilaci naskáčou červený ďubky a vypadám jak oškubaný kuře - nesmím pak den na sluníčko, aby se pokožka sklidnila.
Není tady
Najdi si tady na dalších stranách téma "pupínky po holení" je tam spousta příspěvků o holení a různých strojkách!! je to cca na straně 6
Upravil(a) Bety (30. 6. 2006 9:59)
Není tady
Me potom taky naskakaji pupinky, ale do rana zase zmizi. Jediny trik, aby to min bolelo je myslet na neco uplne jineho nez na tu epilaci a zatnout zuby...!!!
Není tady
Já mám Braun silk epil, eversoft. Mám ho asi 2 roky, ale mně to škubání nevadí...
..Stojí asi 700, - myslím.
Není tady
Tak já mam epilátor a planžetový holící strojek dva v jednom a podruhý bych si ho nekopila...jediná výhoda je, že není moc drahý...epilace dost bolí a když sem zkoušela epilaci v podpaží hrozně to bolelo a výsledek skoro žádný...no a ta planžeta...holení trvý dost dlouho a z výsledku taky nejsem moc nadšená, takže co by bylo nejlepší nevím...
Není tady
Pajdinka napsal(a):
A da se epilatorem holit aji v podpazi?
Dá se, je to v pohodě.....
a na dlouho
Není tady
Co s tím, když polovina chloupků po epilaci strojkem zarůstá?
Není tady
choysia napsal(a):
Pajdinka napsal(a):
A da se epilatorem holit aji v podpazi?
Dá se, je to v pohodě.....
a na dlouho
já nemůžu, mně se vyškubaly krvavý fleky a děsně to bolelo...to musíš vyzkoušet sama
Není tady
evca1 napsal(a):
Co s tím, když polovina chloupků po epilaci strojkem zarůstá?
fakt polovina? to je hodně...pravidelně dělat peeling nebo masáž lufou a viděla jsem nějakou reklamu na mléko proti zarůstání chloupků ale nevím jestli funguje. Já mám z Avonu na zpomalení růstu chloupků a zdá se mi že to trochu pomáhá.
Není tady
Ahoj já používám epilátor zhruba 8 let,za tu dobu už mám druhej (oba pořád fungují).oba značky Braun..Pokud se bojíš bolesti,tak ta po několikátém použití skoro není...Zkus Braun Silk épil eversoft,má několik nástavců pro různé partie a pro zmírnění bolesti.
Holení v podpaží je ze začátku docela maso
,ale dá se to přežít a ještě min to bolí v tříslech,v létě je to určitě super..
Není tady
Epilátor jsem použila jen jednou a to cca 2 vteřiny, ale nejsem pro krásu ochotná obětovat tolik bolesti, od té doby jsem ho nepoužila. Jako alternativu kromě holení jsem zkusila depilační krém veet a kupodivu to šlo i na moje tvrdé chlupy, takže od té doby používám už jen krém. Sice to není jako v reklamách, kde údajně modelka použije krém a má hladné nohy týdny (už 3. den mám zase drobné strniště), ale aspoň to nebolí. Epilátor mi nesmí přes práh ! 
Není tady
Hennrieto, ty se holíš epilátorem v podpaží a tříslech? Jsi vyznavačka S-M ????? To je fakt hustý, to jsem ještě nikdy neslyšela. Vždyť to ani nedoporučujou, je tam hrozně citlivá a oproti nohám i tenčí kůže. 
Není tady
janica napsal(a):
Hennrieto, ty se holíš epilátorem v podpaží a tříslech? Jsi vyznavačka S-M ????? To je fakt hustý, to jsem ještě nikdy neslyšela. Vždyť to ani nedoporučujou, je tam hrozně citlivá a oproti nohám i tenčí kůže.
Já taky 
Ono někdy trošku masochismu neuškodí a časem si zvykneš, pak to už nebolí. 
Není tady
Já jsem s epilátorem braun spokojená (mě to skoro vůbec nebolí), ale to zarůstání chloupků mě ničí. Peeling si občas dělám, dnes si zkusím koupit tu žínku z lufy a ten krém od Veetu.
Není tady
choysia napsal(a):
Já taky
Ono někdy trošku masochismu neuškodí a časem si zvykneš, pak to už nebolí.
Tak to schválně vyzkouším - ony ty chloupky tam rostou dost rychle - ale aby mi to nevytrhlo i kus kůže 
Není tady
janica napsal(a):
choysia napsal(a):
Já taky
Ono někdy trošku masochismu neuškodí a časem si zvykneš, pak to už nebolí.Tak to schválně vyzkouším - ony ty chloupky tam rostou dost rychle - ale aby mi to nevytrhlo i kus kůže
Oni pak tolik nedorůstaj, jen takový maličký, tak neboj....
Není tady
janica napsal(a):
No na podpaží se docela přemlouvám a občas se i nepřemluvím,ale na tyhle partie je tam specialní nástavec.Když si jednou oholíš třísla,tak tam narostou pak mnohem jemnější chloupky a pak už to zdaleka tak nebolí a mě to za ten výsledek rozhodně stojí.O tom,že by to nedoporučovali jsem ještě neslyšela,protože se na to tyhle strojky vyrábí a vlastně i vosk... a spousta mých známých to taky používá na citlivější partie.
Není tady
Dotaz pro vsechny - ktery epilator se vam zda lepsi: Panasonic ES2044A503 (modro-bily) nebo Braun 2340 D EverSoft (zeleno-bily)? A je lepsi epilator i s holici hlavici nebo staci ty "skubaci" hlavice 

Není tady
mafy napsal(a):
Dotaz pro vsechny - ktery epilator se vam zda lepsi: Panasonic ES2044A503 (modro-bily) nebo Braun 2340 D EverSoft (zeleno-bily)? A je lepsi epilator i s holici hlavici nebo staci ty "skubaci" hlavice
Myslim si, ze je urcite lepsi mit i tu depilacni hlavici.Zacina ji mit docela dost strojku, asi vyrobci pochopili, ze vytrhavat si v podpazi a trislech je o zivot 
Není tady