|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, plno mych kamaradek se ponorilo do materskych povinnosti anebo to jsou pekny lenosky.Co takhle nejaka partacka na aerobic, sem tam na koupalko (pritel dela do odpoledne, takze v tydnu je nefunkcni)........... jsem z Pardubic
Není tady

sandonorica napsal(a):
Ahojky, plno mych kamaradek se ponorilo do materskych povinnosti anebo to jsou pekny lenosky.Co takhle nejaka partacka na aerobic, sem tam na koupalko (pritel dela do odpoledne, takze v tydnu je nefunkcni)........... jsem z Pardubic
Škoda, že jsi tak daleko....mám stejnou zkušenost. Kamarádky na mateřské a nebo lenivky obecné. Znáš to. Já jsem z Ostravy, resp. kousek od Ov směrem k Frýdku.
Není tady
Bára napsal(a):
sandonorica napsal(a):
Škoda, že jsi tak daleko....mám stejnou zkušenost. Kamarádky na mateřské a nebo lenivky obecné. Znáš to. Já jsem z Ostravy, resp. kousek od Ov směrem k Frýdku.
To je skoda 
Není tady
sandonorica napsal(a):
Ahojky, nedávno jsem se rozešla s přítelem a scháním kámošku sportovně založenou, se kterou bych jezdila na kole, na koupálko atd. Prostě zabila volný čas. Jsem taky z Pardubic.
Není tady
Ahoj taky hledám kamarádku která mě sportovně ovlivní a donutí cvičit,ale vzhledem ke věku to asi bude problém -49let-ale líná nejsem jen mě to samotnou nemotivuje a tak by byla nejlepší asi paní Šípková.jsem z Ústí nad Labem.už jsem to několikrát zkoušela ,ale tady asi taková není.Přistěhovala jsem se a tak kamarádka ze školy žádná.Alena
Není tady
dzifdayly napsal(a):
Ahoj taky hledám kamarádku která mě sportovně ovlivní a donutí cvičit,ale vzhledem ke věku to asi bude problém -49let-ale líná nejsem jen mě to samotnou nemotivuje a tak by byla nejlepší asi paní Šípková.jsem z Ústí nad Labem.už jsem to několikrát zkoušela ,ale tady asi taková není.Přistěhovala jsem se a tak kamarádka ze školy žádná.Alena
Ahoj,to je nahodou super, ze v tomhle veku chces byt aktivni.
U nas v Pardubich je docela dost moznosti, od in-line brusleni, ruznych druhu aerobicu spinningu......obcas zajdu rada sama, ale je lepsi, kdyz se jde ve dvou, to pak, kdyz se jedne nechce, tak ji druha donuti 
Není tady
pájja napsal(a):
sandonorica napsal(a):
Ahojky, nedávno jsem se rozešla s přítelem a scháním kámošku sportovně založenou, se kterou bych jezdila na kole, na koupálko atd. Prostě zabila volný čas. Jsem taky z Pardubic.
A muzu se zeptat kolik ti je? Mne je 25.Urcite se nejaky domluve nebranim, tady je muj mail, tak kdyz se ti bude chtit, tak muzes pisnout (marau@seznam.cz)l
Není tady
sandonorica napsal(a):
pájja napsal(a):
sandonorica napsal(a):
A muzu se zeptat kolik ti je? Mne je 25.Urcite se nejaky domluve nebranim, tady je muj mail, tak kdyz se ti bude chtit, tak muzes pisnout (marau@seznam.cz)l
Je mně 27let. Poslala jsem Ti e-mail, tak se na něj můžeš mrknout. 
Není tady
pájja napsal(a):
sandonorica napsal(a):
pájja napsal(a):
Ahojky, nedávno jsem se rozešla s přítelem a scháním kámošku sportovně založenou, se kterou bych jezdila na kole, na koupálko atd. Prostě zabila volný čas. Jsem taky z Pardubic.A muzu se zeptat kolik ti je? Mne je 25.Urcite se nejaky domluve nebranim, tady je muj mail, tak kdyz se ti bude chtit, tak muzes pisnout (marau@seznam.cz)l
Je mně 27let. Poslala jsem Ti e-mail, tak se na něj můžeš mrknout.
Sorry v ty adrese chybelo pismeno ......... maraul @ seznam.cz
Není tady
sandonorica napsal(a):
pájja napsal(a):
sandonorica napsal(a):
A muzu se zeptat kolik ti je? Mne je 25.Urcite se nejaky domluve nebranim, tady je muj mail, tak kdyz se ti bude chtit, tak muzes pisnout (marau@seznam.cz)lJe mně 27let. Poslala jsem Ti e-mail, tak se na něj můžeš mrknout.
Sorry v ty adrese chybelo pismeno ......... maraul @ seznam.cz
Poslala jsem majlík znova, tak snad už na správnou adresu 
Není tady