6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě by mě to asi nemělo zajímat (pověrčivost!!!!!! ), ale k čemu jsou body pro miminka bez rukávů!!!
S dlouhým nebo krátkým chápu, ale bez?? Do hroznýho horka nebo jako podvlíkací?? V CA mají 3 za 150Kč!!
Není tady
já mám jedno bez rukávu, ale okrasné, takže ho nosíme v horkách - má na sobě i tu sukýnku. Ale neumím si představit, obléknout podvlíkací a normalní body na sebe, takže dle mě jsou to body do veder
hele ty máš starosti co? no takových dotazů tě ještě napadne - já měla v prvním trimestru taky takové starost
Není tady
Misho, no strašný starosti . Díky za odpověď zasloužilý maminy, přesně to jsem si myslela, že je to na nic, tak krásný zase nebyly...
Markét, já nevím , ale asi se světí ten první trimestr, kdy je % potratu nejvyšší. Proto se to většinou taky nikomu moc neříká a tak. Jinak je jasný, že jestli je vše OK, bude vše OK i nadále, ale není-li, věcičky v šuplíku to neovlivní.
Není tady
medulka napsal(a):
Misho, no strašný starosti . Díky za odpověď zasloužilý maminy, přesně to jsem si myslela, že je to na nic, tak krásný zase nebyly...
Markét, já nevím , ale asi se světí ten první trimestr, kdy je % potratu nejvyšší. Proto se to většinou taky nikomu moc neříká a tak. Jinak je jasný, že jestli je vše OK, bude vše OK i nadále, ale není-li, věcičky v šuplíku to neovlivní.
I když já to docela chápu. Sice to zdraví mimíska neovlivní ale kdo pak bude plakat nad věcičkama ve skříni, přeci maminka. A když nejsou, neni si to čim připomínat.
Není tady
ja dostala natelnikove body od kamosky, pry koupila dve za cenu jednoho tak mi to jedno dala, jeste jsme ho nemely, ale ona ho pry davala v zime pod pyzamko. no ted by se mi mala uvarila, ale mozna ho zkusim dat nadoma kdyz bude zas vedro, to ji nechavam v tricku a plince, tak ji necham ten natelnik
Není tady
Já mám jedno nátělníčkové a dávám ho v tom vedru,než ho svlíknu úplně.A pod jiné bych ho nedávala,to mi přijde moc patentků na prdce.
Není tady