29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se musím připojit k zastáncům bubchenu, používáme ho od konce šestinedělí a Matylda na žádné osypání netrpí - máme mycí gel, tělové mléko, šampón a teď jí chci koupit tu dvoufázovou pěnu. Na zadeček po koupeli používám bepanten a přes den aviril baby. Moje kamarádka zase používá nějakou přírodní kosmetiku od Hádka - Original Atok, ale od něj mám jen Olej po depilaci, tak na to má zatím Matylda čas
Není tady
já objevila teď nově na trhu dětskou zubní pastu Kids od Herbadentu, je z extraktů různých bylinek a naše holčičky si ji oblíbily, je velmi kvalitní.
Není tady
Ahoj, také používáme Bubchen, ale ten z Německa na www.nemeckoprovas.cz/kosmetika/ nebo na https://www.malechas.cz/detska-kosmetika/. U příkrmů z Německa je pod stejnou etiketou lepší složení než u "stejného" příkrmu koupeného v ČR, stejně jako u potravin a drogerie. Dokonce i plínky prý po použití tolik nezapáchají jako stejná značka zakoupená u nás. :-)
Není tady
Anezka555 napsal(a):
Dokonce i plínky prý po použití tolik nezapáchají jako stejná značka zakoupená u nás. :-)
No to dá rozum, že ho.vno v německém obalu musí být voňavější, než to v obalu českém. Škoda, že když moje děti byly malé, nikdy mě nenapadlo jejich výtvory očuchat a srovnávat jejich "vůni" v různých značkách.
Není tady
na zadeček dáváme jenom krém Zitenax a telíčko ji umývám jakoukoliv dětskou kosmetikou, snažím se to střídat.
Není tady
kterým krémem mažeš zadeček miminka?
Není tady