6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, jakou značku kosmetiky budete kupovat pro ? Já váhám mezi Bubchen a Sebamed, která myslíte, e je lepí?
Kupovat radi v lékárně, nebo drogerii?
Není tady
Já se chystám koupit kosmetiku Weleda.Moc krásně mi voní,po bylinkách,ale je hypoalergenní a neparfémovaná,dětičky ji výborně snáí.Přemýlela jsem i o Sebamedu,ale zkusila jsem si ho na ruku a smrděl mi.Prý je při výběru důleité,aby ta vybraná kosmetika voněla i mamince,která si ji pro miminko vybírá a aby ji snáela.Jinak výběr je obrovský,jen bych tě z vlastní zkuenosti odrazovala od kosmetiky Johnson,můj syn i miminko kamarádky na ni mělo pěknou reakci,osypali se.
Není tady
ja pouzivam bubchen a kamoska sebamed, myslim ze obe budou dobre, a kdyz nevis, tak ony oba druhy kosmetik se daji sehnat jako vzorecky a sama si je muzes vyzkouset co se ti bude vic hodit, teda miminku:-)
Není tady
Měla jsem vzorky bubchenu i sebamedu, ty jsem dostala v porodnici při prohlídce a u sebamedu jsem zůstala. A nesmrdí mi . Pouívám jen něco a to voní, např. krém krásně voní. Pouívám ho občas i já, kdy si spálím obličej nebo mám suché rty. Lepí ne jelení lůj
Není tady
ahojky marfiku ja budu kupovat jonson baby s levanduli fakt krasne voni a zjistilajsem ze se pouziva i v porodnici je specialne testovana takze urcite tuhle jinak uz jsem koupila tedka je to novinka take od jonson baby krem proti zapareninam a ochrany krem ted jsou myslim i v droxi v akci
Není tady
Jéje,já koupila uplně stejný věci co ty Mielinko , to je dobrý co? Kamarádky si to taky chválej a mají 2 a 3 měsíční mimi, tak uvidíme
Není tady
je tak to je super to jsem rada ze to vazne pomaha Aji to stou levanduli tak nadherne voni ja mam teda zatim jen mydylko ale jeste vezmu ten zbytek sady vzale jsem to jen mojemu aby ovonal jestli jo
Není tady
Mě kámoky jonson nedoporučují, prý je na něj hodně novorozeňak alergických. Asi se teda rozhodnu mezi Bubchenem a Sebemedem podle vůně.
Není tady
no je fakt ze je lepsi toho zatim nekupovat moc a prvni vyskouset co na to mimco.kazda pokozka na to muze reagovat jinak tak uvidime.hodne te kosmetiky najdes treba v lekarne a tym by to melo byt dobry
Není tady
Já koupila olej od Johnsons baby s levandulí, je to nějaká novinka a je hrozný!!!! Zkusila jsem ho pouívat a jsem po něm taková ulepená a do 20 minut mám na kůi kapičky potu. Podle mě po něm patně dýchá pokoka nebo konkrétně mě nesedí.
Není tady
My pouíváme od narození Bubchen a jsme s ní víc ne spokojeni, krásně voní a super se vstřebává do pokoky.Dětičky mají přeci voňánkovat no ne ...(
Není tady
Holky, koukněte při koupi kosmetiky, jestli obsahuje minarální olej (mineral oil), ten se vyrábí z ropy. Olej z ropy je levný, zanechává pokoku mastnou na porvchu, ale kůe tolik nedýchá a olej se hůř vstřebává. Konkrétně Johnsons je z minerálního oleje.
Já jsem začala pouívat v porodnici slunečnicový olej (z lékárny) a u toho i první měsíce zůstala. Teď pouívám indulonu. Na opruzeniny byl dobrý Bepathen.
Kosmetiku velijakou jsem před porodem nakoupila (Johnsons) a pak i dostala německý Penaten, ale vechno mi zůstalo. Johnsons olej jsem rovnou vyhodila a ostatní pouívám pro sebe.
Není tady
Johnson kosmetika je fakt humus, ne jedno mimninko se z něho osypalo. Já blbec si koupila jetě dříve právě tento Johnson olej - a pouíváme akorát malé na hlavu před koupáním na změknutí zatvrdlé pokoky na hlavě. Jinak vůbec.
Není tady
Tak nevim, nikde jsem tam o mineralnim oleji nic nenasla , mam dceru alergickou snad na vsechno , pouzivala jsem johnson a nic ji nedelal. Myslim ze to je individualni. Zavolam kamaradce z kozniho a dam vedet jaky ma nazor. Je jasny ze nechci malymu hned koupani pokazit nastesti neni problem dnes koupit neco jinyho a v malem baleni na zkousku
Není tady
Blanko, zapomněla jsem napsat, e minerální olej je taky parafin. Tohle jsem nala na netu:
Minerální oleje zastupuje olej parafinový, který se vyrábí rafinací z ropy. Ve vztahu k pokoce je nedrádivý, nezpůsobuje přecitlivělost, přesto není látkou tělu vlastní, a proto nemůe nahrazovat přirozený koní film. Neproniká do hlubích vrstev pokoky, má povrchový ochranný účinek. Pokud se pouije ihned po koupeli na jetě vlhkou kůi, působí jako "past na vodu"- několikanásobně zabraňuje odpařování vody a tím pomáhá zachovat kůi dobře hydratovanou a vláčnou.
Rostlinné oleje se získávají lisováním nebo chemickou extrakcí z rostlin. Svým sloením se podobají koním tukům, obsahují řadu látek významných pro správnou funkci kůe. Jsou to předevím nenasycené mastné kyseliny. Rostlinné oleje toti na rozdíl od minerálních nezůstávají pouze na povrchu, ale dobře pronikají do hlubích vrstev pokoky. Kromě zmíněných mastných kyselin obsahují řadu dalích důleitých látek: vitaminy rozpustné v tucích, tzn. A,D,E,K, leticin a dalí, podle toho, z které rostliny byly izolovány. Nejčastěji se vyuívá olej slunečnicový, sojový, olivový, velmi kvalitní z kosmetického hlediska je olej mandlový, avokádový, pupalkový a mnoho dalích.
Taky jsem pouívala na velmi suchou pokoku sádlo a olivový olej. Na koním mi to schválili. Jetě říkali, e je dobrá kosmetika Nela batole, ale tu jsem nepouívala.
Není tady
Simona Janouková napsal(a):
Blanko, zapomněla jsem napsat, e minerální olej je taky parafin. Tohle jsem nala na netu:
Minerální oleje zastupuje olej parafinový, který se vyrábí rafinací z ropy. Ve vztahu k pokoce je nedrádivý, nezpůsobuje přecitlivělost, přesto není látkou tělu vlastní, a proto nemůe nahrazovat přirozený koní film. Neproniká do hlubích vrstev pokoky, má povrchový ochranný účinek. Pokud se pouije ihned po koupeli na jetě vlhkou kůi, působí jako "past na vodu"- několikanásobně zabraňuje odpařování vody a tím pomáhá zachovat kůi dobře hydratovanou a vláčnou.
Rostlinné oleje se získávají lisováním nebo chemickou extrakcí z rostlin. Svým sloením se podobají koním tukům, obsahují řadu látek významných pro správnou funkci kůe. Jsou to předevím nenasycené mastné kyseliny. Rostlinné oleje toti na rozdíl od minerálních nezůstávají pouze na povrchu, ale dobře pronikají do hlubích vrstev pokoky. Kromě zmíněných mastných kyselin obsahují řadu dalích důleitých látek: vitaminy rozpustné v tucích, tzn. A,D,E,K, leticin a dalí, podle toho, z které rostliny byly izolovány. Nejčastěji se vyuívá olej slunečnicový, sojový, olivový, velmi kvalitní z kosmetického hlediska je olej mandlový, avokádový, pupalkový a mnoho dalích.
Taky jsem pouívala na velmi suchou pokoku sádlo a olivový olej. Na koním mi to schválili. Jetě říkali, e je dobrá kosmetika Nela batole, ale tu jsem nepouívala.
Diky ja jeste pokoukam a az se mi ozve ta kamaradka -doktorka na koznim ma taky dve male deti -tak sem pisnu
Není tady
A nemáte někdo zkuenost s kosmetikou Babylove, kterou prodává dm drogerie? Zrovna včera jsem tam byla a zkoumala obaly, docela příjemně voní, cena je dost nízká...ale co kvalita?
Není tady
Moje kamarádka pouívá jedině Babylove a je spokojená.
Není tady
My zezačátku pouívaly Niveu, jen pěnu, malou jsem nemazala, protoe to nesnesla .. Pak jsme musely přestat, protoe se jí udělal ekzém , tak jsme začali pouívat mýdlo a krém Robátko z konopí a malá měla do dvou měsíců klid.. T Teď jí dávám do koupele pěnu od Sebamedu a supr, byla nám doporučena od kamarádky, je hypoalergenní take nám vyhovuje ..
Není tady
www.rodina.cz
miminka-koupani novorozencu..... je to celkem zajimavy,kouknete i ostatni clanky
Není tady
já kupuju jedině bubchen, ale přes net od jedné paní, která to nakupuje v Německu, velké balení za super ceny, má i penaten i dětské čajíčky hipp 400 g , kae atd. pokud budete chtít kontakt, napite na leni.0323@seznam.cz
Není tady
jo oriflame jsem taky měla, olejíček dobrý , ale po mycí emulzi se dcerce hodně vysuila pokoka na tělíčku, take jsem si nakonec musela nechat předepsat od doktora mastičku , a po té se jí to spravilo. kadé mimčo reaguje jinak, někomu sedne, někomu ne.
Není tady