29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Světluško díky za fotky, máš strašně kouzelný děti, moc jim to spolu na té dece sluší
Není tady
Holky, jsem tu nová a tak trošku okoukávám vaše fotečky miminek. Musím říct, že jsou všechny moooooooc hezké. :-)))
Není tady
Katko, fotky nějaké mám, ale nejsem zrovna moc velký kamarád s PC. Nevím, kde to manžel ukládá, ale snad si najde chvilku a poradí mi. Pak bych tu nějaké určitě vložila.
Není tady
Ahoj! Hlasim, ze s Ryu pracujeme na nasich novych strankach, tak se na ne prijdte urcite podivat. Zatim jsme moc nepokrocili, ale snad budou obrazky postupne pribyvat.
www.ryu.estranky.cz
Není tady
Tak jsem se konecne k tomu dokpala a udelala jsem Pavlince narychlo nejake stranky. Jsou nadvakrat, nevim, jak to odtud zaplatit.
Ale pracuji na jinych i s videem. Tak je snad nekdy dodelam.
www.pavlinaparee.estranky.cz
www.pavlinaparee2.estranky.cz
Není tady
tedy Lei, Pavlinka je fakt moc krásná a šikovná - koukám, že se zvedá o oporu - to je teda dost velká šikulka
Není tady
Lei Pavlínka je krásná holčička.Myslím,že se zařadí mezi naše nevěsty i když jste celkem daleko,ale pro lásku nic není překážka.
Není tady
Romana napsal(a):
Teda Jitus :-((((
No musím si udělat zásobičku. Hahahaha to je ale příklad pro milované a nezkažené pacholátko.
Není tady
Ale musim uznat, ze Pavlinka je kouzelna a pozor ma uplne stejne saticky jako Barbule, akorat maji jine kyticky, takze USA nebo CR vsude je to stejne :-)))
Není tady
tina napsal(a):
jen si dělej, nevěsty uvidí Jiříka a Matoušek se půjde klouzat
![]()
No tak my si počkáme na tu od vás,tu nám Jiřík neveme.
Není tady
doplněno
Tedy Lei, Pavlínka je kráááááááásná holka. Fakt. Má nádherná kukadla. Tak uvažuju po kom vlastně je, z každého má něco. Jste krásná rodinka . Ví tvůj manžel o babinetu ????
Není tady
Jeee holky, moooc dekujem za pochvalu. Ted jsme prisli z ockovani, tak jsem se driv na babinet nedostala.
Misho, jooo - ta uz mi dava zabrat, polozim ji na tu hraci deku z hrazdickou a za chvili je druhem konci pokojiku. Ale koukala jsem, ze Verunka taky pekne radi, co? Za chvili uz ti bude zkakat z postylky.
Jitus, ocean - neocean, laska hory prenasi, ne? Tinus, oni se kluci nejak podeli, ne? Vdyt by to Jirik sam nezvladnu.
l
Romanko, ja jsem si to taky rikala - s tema satickama, jenze jsem ty vase nevidela ze predu, tak jsem si nebyla jista. Tak to v Cechach taky maji Carter's jo? To je dobre, oni maji docela hezke, kvalitni obleceni za dobrou cenu.
Kamcitko, diky za doplneni. Ja si myslim, ze je spis po manzelovi, teda hlavne ty oci a dlouhy rasy. Po me...to by to chudak zchytala. Jo a manzel o babinetu vi a vzdycky jen "krouti" ocima.
Ted me napadlo, jak sijes ty oblecky, tak rozesilas taky neco na dobirku? Sestrenka ma malou Jorksiracku, tak bych ji neco na ni objednala.
Holky, vy mate vsechny tak krasna miminka, ale o neco starsi nez Pavlina a ja potom vzdycky cucim na ty vase stranky a vidim, co vsechno umi a rikam si, jestli nejsme trochu po zadu. Ja uz bych ji neradsi videla poradne lezt a ona se furt jen plazi, nebo kutali. Kdyz ja tady nemam ani s kym pokecat, tak co si neprectu - nevim.
Uz aby jsme jeli do Cech na "dovolenou".
Jo, Romco, akorad tu tvoji stranecku jsem nevidela.
Není tady
Lei, já myslím, že Pavlínka je spíše dopředu - a to dost!
Není tady
Lei, já myslím taky, že Pája je hodně popředu. Parádně se ti staví a jestli se kutálí, tak to v našem věku už bude cupitat, viď Misho??? Navíc nechápu tu tvou myšlenku, že by to po tobě chytla - jsi moc hezká holka, tak nějak si pořád říkám, jak je možné, že tak hezká holka se ocitla tak daleko???
Jinak vše co vyrábíme, tak prodáváme obchodníkům, ale také lidem. Koukni na web http://oblecky-pelechy.net tam je vše co mi projde rukama
Není tady
tak jsem dneska projela všechny stránečky miminek na první stránce, s Verunkou jsme všechna miminka zkoukly a kochaly se
Není tady
Holky, to jste me uklidnily. Ona se do ted plazila a od pondeli se zacal kutalet. Sice pomalu, ale dokaze se potvora dostat pekne daleko. Ale asi mi nebude sedet, ptotoze kdyz si sni hraju a pritahne se za rucicky, tak nasponuje nohy a jde rovnou do stoje. Jenze samozrejme jeste nema silu. Ona je strasne netrpeliva.
Kamcito, dekuju, to potesi , ale to jsi me nevidela po ranu. Ja jsem vzdycky chtele byt blondyna...
Jednou jsem i skoro byla (mela jsem hodne meliru), ale strasne se tim nicej vlasy, tka jsem to vzdala.
Jo daleko, nekdy je mi smutno, ale jsem rada za manzela. Pred tim jsem mela v CR 8 let takovyho sobeckyho blbce, ze ted absolutne nechapu, jak jsem to s nim tak dlouho vydrzela. Takze radsi budu daleko, ale s nekym kdo me ma opravdu rad, vzdyt to urcite znas...
A diky za ten odkaz, mrknu se.
Není tady
Jéjo, znám, já taky měla 8let sobce, workoholika - chtěli jsme do Kanady, pak na Nový zéland, byla jsem ochotná pro něj obětovat vše - ale pak jsem zjistila, jak je láska slepá . Víš co mně napadlo, nevím, jak dlouho žiješ v US, ale potřebuješ třeba ještě někdy slovníK?? Hloupá otázka co? Ale jsem holka zvědavá
Není tady