29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mendy napsal(a):
Tak se přidám.
1.Moje mamka byla minulý rok na operaci kyčelního kloubu a stalo se, že jí pan primář při operaci dal ten kloub kratší, takže jí po návratu domů začal vypadávat, šíleně jí to bolelo, tak jsme volali RZP, ti jí okamžitě odvezli a druhý den jí museli znova operovat. Samozřejmě na ní ten dokonalý primář křičel, že si za to může sama. Místo vysvětlení, jak k tomu došlo, se s ní nikdo nebavil. Takže musela podstoupit dvě operace během 14-ti dnů, díky chybě doktora.
---------------------------------------------------------------------------------
2.Můj tatínek zemřel jen proto, že jeho obvodní doktor nepoznal, že když ho bolelo na prsou, šlo o infarkt a ne o zánět průdušek, jak se doktor domníval a dal mu na to kapky na kašel. Za čtrnáct dní taťka zemřel.
taky mě čeká ortopedická operace. Která to byla nemocnice, prosím?
Není tady