|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj,
prosím o nějakou radu a zkušenost o pardubické porodnici. Slyšela jsem i o soukromé klinice, ale bohužel o ní nic nevím - poradíte mi někdo? Díky moc za každou zkušenost, radu i zkušenost z doslechu.
Není tady
Ahoj Puzzle, já jsem rozhodnutá rodit v pardubické porodnici. Slyšela jsem na ni špatné zkušenosti maminek i spokojenost. Vyšlo mi z toho, že pokud rodička nemá problémy, tak je vše v pohodě a pokud přijdou komplikace, tak je nespokojená. Na druhou stranu je nově moderně zrekonstruovaná a pobyt v ní je prý velmi příjemný. Ale osobní zkušenost budu mít až tak za měsíc. Kdy máš termín?
Není tady

Já rodila v Pardubicích a opět tam půjdu, byla jsem nadmíru spokojená
.. Zrovínka dneska jdu za kamarádkou co včera rodila a večer jsem s ní mluvila a je taky moc spokojená, porod měla se vším všudy šest hodin jako já..
Je to asi taky o povaze maminek, to víš že se s tebou nemazlí a umí i houknout, ale to k tomu patří, to by každá rodila týden, kdyby to všechno bylo ťuťuňuňu

Já měla u porodu Minžáka a Kokrdovou a v poho.. Kámoška Faragga a taky prý dobrý
..
Není tady

Ahoj Reny, tak to jsem ráda, že bude nějaká zkušenost - vážně pořád tápu, i když mám ještě docela dost času, termín mám 20. 12. Teď jsem zase slyšela, že ta klinika je výborná a že prý komplikace odvážejí i z nemocnice. Přeji Ti hodně štěstí, žádné komplikace, příjemné asistentky a doktory a hlavně zdravé miminko!!! Měj se a určitě se ozvi.
Upravil(a) puzzle.girl (1. 7. 2006 23:34)
Není tady

puzzle.girl napsal(a):
http://www.rodice.cz/metrik/1684.png
Ahoj Reny, tak to jsem ráda, že bude nějaká zkušenost - vážně pořád tápu, i když mám ještě docela dost času, termín mám 20. 12. Teď jsem zase slyšela, že ta klinika je výborná a že prý komplikace odvážejí i z nemocnice. Přeji Ti hodně štěstí, žádné komplikace, příjemné asistentky a doktory a hlavně zdravé miminko!!! Měj se a určitě se ozvi.
Ty myslíš Salvus?? Tam se dřív rodilo, bylo to ve Smilovce, ale už je to dávno zavřený..
Není tady
Ahojky Puzzle, taky si nejsem jistá, kterou kliniku myslíš. Bývalý Pardus? Ale tam už se několik let nerodí. Teď můžeš jedině v Pardubické nemocnici.
Každopádně se ti ozvu.
Není tady

Není tady
Puzzle, našla jsem něco o Partusu, ale skutečně se tam už několik let nerodí, no mrkni na to:
http://www.rodina.cz/scripts/porodnice/ … .asp?id=68
Není tady

Reny, díky za pomoc - už jsem se rozhodla. Ještě uvidím po Tvých zkušenostech, ale asi už mám vybráno...
Není tady
Ahoj Puzzle, do Partusu jsem několik let chodila na běžné prohlídky a až do nedávna i teď v těhotenství. Existují několik let (od r. 2000 určitě), takže "zaběhnutí" určitě jsou
Ovšem rodit se tu už cca 3 roky nedá, byla jim odebrána licence. Takže pokud chceš rodit v Pardubicích, tak jedině v nemocnici. Stejně jako Reny, i já se chystám do pardubické porodnice: mám za sebou předpordoní kurz a prohlídky sálů a jsem rozhodnutá rodit zde. Ono pak taky záleží, na jaký personál narazíš při příjmu k porodu, jestli máš komplikace v průběhu porodu...to si nevybereš. Takže šťastnou ruku při výběru porodnice a zatím pá! 
Není tady

Ahoj Gabčulko, nevíš z jakého důvodu jim byla odebrána licence? Koukám, že už to máš taky za "pár", tak přeju zdravé miminko, příjemný personál u porodu a dej vědět vlastní zkušenosti a zážitky. Na ten předporodní kurz si chodila přímo do nemocnice? Díky a hodně štěstí
Není tady