|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak se s vámi musím holky podělit o zprávičku která mi dneska ráno přišla:: Ahoj právě jsem se narodil
a jmenuji se Matýsek. Vážím 2740g
a měřím 47cm 
A to jsem včera kámošku potkala, měla první termín a dr ji říkala, že to vůbec nevypadá, že ať dorazí v pátek na vyvolání, že kluk bude mít skoro 4kg

Není tady
Klaris, a já už myslela, že další miminko budeš mít ty, když jsem četla název příspěvku
. Gratulujeme 
Není tady
Klaris, tak to by mě zajímalo, kde ty 4kg vzali
kamarádce taky gratuluju - je to Matěj, Matouš nebo Matyáš? 
Není tady

je to Matěj a prý podle uz naměřily skoro 4kg 
to Kamčitka: Já si ještě chvíly počkám
jsem v pořadí

Není tady
Tak já posílám Matýskovi kamarádku, narodila se včera mojí kamarádce, jmenuje se Zuzanka, míra 48cm, váha 3150cm 
Není tady
Tak aby ses nevdávala protože musíš
. Tedy když nepočítám Aduš 
Není tady

Kamčitka napsal(a):
Tak aby ses nevdávala protože musíš
![]()
![]()
![]()
. Tedy když nepočítám Aduš
To by asi všici koukali kdybych jim říkala že musím

Není tady

Tak dneska o půl páté mi přišla sms - Jmeniji se Filípek
, vážím 2270g a měřim 45cm.. Zatím nevím proč se dral tak brzy na svět, ale doufám že budou oba v pořádku a Filda to brzy dožene, měl přijít na svět až 4.8..
No zase o jednoho nápadníka víc 
Není tady
teda kde ty těhulky kolem sebe bereš? Já nic v okolí
nemám komu dávat maminky na čtení a věci na dědění 
Matějovi i Filípkovi blahopřeji k cestě ven a Filípek vše určitě dožene 
Není tady
Klaris, ty nás zásobuješ ženichy
novopečené mamince gratuluji...
Není tady

Tak kámošce praskla voda předčasně tak jely
.. V nemocnici jí daly na tzv. hekárnu ještě s jednou a poslaly tatínka domu, že mu zavolají kdyby něco, ale že prý to bude dneska nebo spíš zítra, že není otevřená
.. Za pět hodin mu volala že ji vezou na sál, za 10min byl v porodnici, ale porod bohužel nestihnul
.. Malej je prý krásnej, čistej, ale je zatím v inkubátoru.. Bude prý ale hodně papat a rychle to všechno dožene
..Zítra jse jdu podívat na toho prdínka malinkatýho
.. Prý jsou oba v pořádku a zdravý
..
Není tady