|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já ho šla minulý týden koupit do lékárny a magistra se děsně divila na co ho ty těhulky skupují. Tak jsem ji říkala, že na usnadnění porodu a ona jen kroutila hlavou. Nakonec jsem ho nekoupila, protože byl vyprodaný. Taky by mě zajímalo, jestli má cenu ho pít.
Není tady
Pila jsem ho dost. Ráno jsem si uvařila do konvičky a začala jsem od 37 tt. Hlásím překotný a bezbolestný porod (10 min. na sále), ale jestli je to tím maliníkem - to nemůžu zaručit.
Není tady
Já jsem maliník pila od 36tt 2-3 šálky denně.Porodila jsem v 39tt,ráno mi odtekla voda,kolem 13 hod. mi začaly bolesti a Eliška se narodila ve 22.28 hod.Žádnej med to nebyl,tak bych tomu moc nevěřila.A to jsem k tomu ještě jedla lněný semínko,prý aby miminko snadněji vyklouzlo.U mě to bylo naopak,nemohla jsem protlačit hlavičku.
Není tady
Maliník by měl snižovat krevní ztráty při porodu, pila jsem ho taky asi od 37tt. Já piju ale ráda jakýkoliv bylinky, myslím, že to určitě prospívá.

Není tady
Tak já si četla články na www. virtualní porodnice a tam odpovídal někomu doktor, že to žádný učinky nemá,ale když si to ta maminka koupí a začne to pít, tak ji to nijak neublíží. Prostě jsem z toho pochopila že to stejně nepomůže,ale včera jsem četla jiný názor taky na virt.por.a to že má protizánětlivé učinky a zvyšuje činnost děložního svalstva v posledním měsíci těhu,to píše zase porodní asistentka.Tak si mužeme vybrat, každý názor je jiný. Já ho pít budu, co kdyby žo jo
Jo a taky tam píšou o šití po porodu. Jizvu nemastit olejíčkama, ale sprchovat a sušit, chodit i bez kalhotek, pokud to teda jde bez vložky, nebo jentak větrat,já jen že to taky někdo tady probíral.
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
Tak já si četla články na www. virtualní porodnice a tam odpovídal někomu doktor, že to žádný učinky nemá,ale když si to ta maminka koupí a začne to pít, tak ji to nijak neublíží. Prostě jsem z toho pochopila že to stejně nepomůže,ale včera jsem četla jiný názor taky na virt.por.a to že má protizánětlivé učinky a zvyšuje činnost děložního svalstva v posledním měsíci těhu,to píše zase porodní asistentka.Tak si mužeme vybrat, každý názor je jiný. Já ho pít budu, co kdyby žo jo
Jo a taky tam píšou o šití po porodu. Jizvu nemastit olejíčkama, ale sprchovat a sušit, chodit i bez kalhotek, pokud to teda jde bez vložky, nebo jentak větrat,já jen že to taky někdo tady probíral.
Blanko, sušit a větrat samozřejmě, ale když to není ještě zahojený. Když se ti to ale už zahojí, tak ji naopak máš právě promašťovat, aby byla elastičtější. Já ji mám teď úplně tvrdou a táhne to, takže mažu a zdá se mi, že se to rychle zlepšuje.

Není tady
Souhlasim,to byly názory tech, no odborniku
ja vim co to je kdyz to siti pak tahne,pul roku od porodu jsem nebyla schopna sexu,doufam ze tentokrat to uz zmaknu i diky tem zkusenostem co jsem si tu diky vam vsem precetla 
Není tady