6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
wocinka: Kus vola, jako svíčkovou, nebo kus vola, jako že mu dáš za uši?
Není tady
Helena : No to nevím jak by šlo zrealizovat, asi těžko, nahoře jsou dva pokoje, v jednom bydlí švagr, ve druhém je takový bezprizorní obývák (moc starého nábytku) a potom ještě místnost kam věším prádlo, toť vše... a potom taky - teď se ještě můžu kojit nadějí, že nás jednou opustí, ale kdyby měl nahoře to co ty říkáš, tak se obávám, že by jeho bydlení u nás získalo punc stálosti...
Není tady
choysia : Radši svíčkovou, na těhuli trestající vlastní rukou chlapa o dvě hlavy většího než je ona sama musí být strašný pohled
Není tady
wocinka napsal(a):
choysia : Radši svíčkovou, na těhuli trestající vlastní rukou chlapa o dvě hlavy většího než je ona sama musí být strašný pohled
No tak by se trochu sklonil, no!!!
A nezapomen' na knedlíčky, k svíčkový, n'am, ty budou
Není tady
Wocinko a což mu takhle krapet okořenit papáníčko ! Stačí koupit gutalax a dát ho tam krapet víc, než jen na lehké prohnání ?
Není tady
choysia : No to nepochybně... myslím, že pro člověka jako je on, to bude přímo filosofický problém - co je vlastně knedlík? Z čeho vzniká?
Není tady
To vymyslel před dvěma lety můj puboš na tatínka ... já mu akorát dala padesát korun, aby to koupil..
a pak se s ním rozdělila o svíčkovou.. Chudák mlsně koukal, tak si to snad užil...
Jen mi mrzí, že jsem pořádně neviděla průběh...
Není tady
Frigo : Teď jsem se na chvíli úplně zasnila... tak pomsta nemusí být jen sladká?
Není tady
Wocinko, jenom aby to stihl na záchod a pak po sobě uklidil.. Tohle jsem řešit nemusela, naštěstí... To už řešila doufám jiná.. K nám se už vrátil vyprázdněný...
Není tady
Jé, to jste mi připomněli - kdysi jsem chodila s klukem, jehož matka, učitelka na SŠ, velela i doma. Otec vše přecházel mlčením, jinak už by asi paní učitelová nebyla. No a jednou nás dva vzali na dovču do Chorvatska, kde jsme si sami vařili. Den já, den ona. Ve skutečnosti to bylo tak, že den ona a den já a ona ... Když jsem třeba slila brambory a nechala pootevřenej hrnec, aby vyprchala pára a nebyly slizký a ona hned přiskočila a zas ho zavřela, jako že "než dosmažíš ten sýr, tak by vystydly" a já povídám, že budou mokrý a ona, že ten sejra je suchej, tak to aspoň líp poleze do krku, no prostě měla pravdu, tak jsme si sedli ke stolu a já říkám "dobrou chuť" a ona "a kam jste dali ty šlupky z těch brambor?" a já, že pochopitelně do popelnice, fakt mi to hlava nebrala, ale to jsem ještě netušila, že paní matka vyrazí na kontrolu! Od tý doby mě ani smykem neutáhli, abych se s ní střídala o kuchyň... Není to sice moc vtipný, ale vím, o čem tady mluvíte...
Není tady
ADFka napsal(a):
Jé, to jste mi připomněli - kdysi jsem chodila s klukem, jehož matka, učitelka na SŠ, velela i doma. Otec vše přecházel mlčením, jinak už by asi paní učitelová nebyla. No a jednou nás dva vzali na dovču do Chorvatska, kde jsme si sami vařili. Den já, den ona. Ve skutečnosti to bylo tak, že den ona a den já a ona ... Když jsem třeba slila brambory a nechala pootevřenej hrnec, aby vyprchala pára a nebyly slizký a ona hned přiskočila a zas ho zavřela, jako že "než dosmažíš ten sýr, tak by vystydly" a já povídám, že budou mokrý a ona, že ten sejra je suchej, tak to aspoň líp poleze do krku, no prostě měla pravdu, tak jsme si sedli ke stolu a já říkám "dobrou chuť" a ona "a kam jste dali ty šlupky z těch brambor?" a já, že pochopitelně do popelnice, fakt mi to hlava nebrala, ale to jsem ještě netušila, že paní matka vyrazí na kontrolu! Od tý doby mě ani smykem neutáhli, abych se s ní střídala o kuchyň... Není to sice moc vtipný, ale vím, o čem tady mluvíte...
To jako kontrolovala, jestli jsi je dostatečně tence oloupala ? No, zas moje drahá tchýně, ještě když mi občas pozvala na oběd předložila nějaký jazyk, ale neoloupala ho. Hrozně se divila, že jsem utekla na záchod a od té doby nemusím k ní na jídlo...
Není tady
Frigo : No to snad nemá tak rychlý náběh? I když u Gutalaxu...
Není tady
ADFka : Páni, taky dobrý... A obstála jsi ve slupkové zkoušce? Něco takového bylo v nějaký pohádce... jak princezny loupaly brambory do alabastrova... Třeba jsi spala na plechovce hrášku ve slaným nálevu a nevíš o tom
Není tady
Wocinko, psali tam, že to zabírá při normálním dávkování do 12ti hodin. No, my mu tam dali krapet víc, jak normální dávkování a jak rychle to proběhlo netuším, jen doufám že si užil záchodových a ne jiných radovánek.
Ale je fakt, že když přitáhl po pár měsících zpět, tak začal uklízet záchod sám od sebe. Takže nevím ..
Není tady
Tak to já mám dobrý. První tchán byl až na tu kuchyn' pohodář , vdovec.
A tenhle zase nemluví, neprotestuje a tchýně je flamendr. My než spolu dovaříme, tak jsme jak švestky
Není tady
Frigo : No ta představa ale... to je sen... z něho měla asi radost No a že začal sám uklízet, to o něčem svědčí skoro... že by místo vášnivého polibku dostal do ruky štětku a jediná načatá láhev toho večera nesla na vinětě nápis Cilit Bang?
Není tady
wocinka napsal(a):
choysia : To chce vařit nějaký rychlovky jenom
Jo, třeba viiný střik!!!
Není tady
wocinka: Copak kdyby šlo o mně a o ní, tak nám stačí dopln'ovat tekutiny. Já nevím, že ty chlapi potřebujou jídlo. Asi jim tam taky dáme Gutalax a on je přejde hlad
Není tady
choysia napsal(a):
wocinka napsal(a):
Jo, třeba viiný střik!!!
asi uvařím dneska rodině vinný střik k večeři Když už o mně dětičky rozhlašují, že jsem opilec,
tak ať to stojí zato..
Není tady
Frigo napsal(a):
choysia napsal(a):
wocinka napsal(a):
Jo, třeba viiný střik!!!
asi uvařím dneska rodině vinný střik k večeři Když už o mně dětičky rozhlašují, že jsem opilec,
tak ať to stojí zato..
Jasně a de¨j k tomu jako přílohu rumový pralinky!!!
Není tady
rovnou rum... , nač to kazit čokoládou
Není tady
Frigo : No teda ne že bych vám záviděla, kdepak, nad nealko neni
Není tady