Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 6. 2006 12:04

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kdepak tchyně...

wocinka: pussa
Ne abys na něj byla moc milá. Musí to bejt pro něj šok, aby nestačil otevřít ani pusu k protestu.
A kdyby jí otevřel, můžeš mu tam vrazit tu zmrzlinu lollol

Není tady

#52 27. 6. 2006 12:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

Helenko, ale co manža? Že by měl pseudotěhotenský potíže taky? Břicho by na to skoro měl, ale...  Já bych ráda dělala doma qočnu, jen kdyby to mělo ze strany mého švagra nějakou pozitivní zpětnou vazbu. Přece nechci žádný líbání rukou nebo vhazování okvětních lístků pod nohy, jenom obyčejný "děkuju", "nechceš s něčím pomoct"?

Milá skoromatko - jestli si panímáma nebo ten chlapec, co ho máš v oddacím listě, nedokážou srovnat synka/bráchu sami, proč bys to sakra měla dělat ty? wink Hele, kočko, jak to chlapci řešili, než sis toho jednoho vzala do plné péče? Maminka vyprala, občas zřejmě uvařila, když hrozilo, že květy jejího života zařvou na předávkování míchanými vejci... takhle ěnjak to bylo, že? No a pak jsi přišla ty a shráblas je pod peří oba - ty nejsi qočna, ale husa, s prominutím. To skoro vypadá, jako bys měla manžílka "se závazkem" smile Ale zatímco o haranta se postaráš, dospělej halama by se měl starat minimálně sám o sebe, když už ne o to, aby ženské (ne švagrinej - jakékoli ! ženské) v očekávání místo poskytování dobrých rad pomohl.
Na tvém místě bych zkusila "zaplakat" tchýni - jak jsi unavená, jak to už v těch vedrech je s bříškem těžké... Jestli není taková ta samostatná (co jde na pole a domů přinese kromě motyky a pytle brambor i novorozeně), tak by mohla nějakou aktivitu, aměřující k postavení synáčků do latě dumbom, vyvinout.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 27. 6. 2006 12:10

wocinka
♥♥♥----

choysia : Zmrzlinu nedám! Já se znám, že bych se nechala ještě ukecat, proto ta procházka - dlooouhááá a bez mobilů! Obou! No, tohle by snad šlo, je to dost okatý aby ho to trklo (skoro jako ty brambory) a ne moc radikální na to, abysme na sebe museli koukat skrze prsty...

Není tady

#54 27. 6. 2006 12:12

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

choysia : Zmrzlinu nedám! Já se znám, že bych se nechala ještě ukecat, proto ta procházka - dlooouhááá a bez mobilů! Obou! No, tohle by snad šlo, je to dost okatý aby ho to trklo (skoro jako ty brambory) a ne moc radikální na to, abysme na sebe museli koukat skrze prsty...

No a když to nepůjde, tak pak  radikální zásah  dumbom

Není tady

#55 27. 6. 2006 12:15

wocinka
♥♥♥----

Helena : No, právě... nejhorší na tom je, že tchýně má - mimo jiných kladných vlastností, a to myslím vážně - nad sebou gloriolu trojnásobné matky - samovychovavatelky, jež neopomíná při četných příležitostech opakovat památnou rodinnou událost, jak navařila, nakázala dětem (nejmladší chodilo snad do 1. třídy a jsou +- 2 roky od sebe) co kdy sníst a odjela na deset dní na dovolenou... Posledním ámen její litanie je, jak jsou její dítka samostatná...

Není tady

#56 27. 6. 2006 12:20

wocinka
♥♥♥----

choysia : No z toho mám poněkud hrůzu... oni jsou vůbec taková rodina... taková jiná... u nás doma se všechno tak nějak vyřešilo v rodině, na dlouhé vády nebo teatrální gesta se u nás nedrží, leč rodina mého manžela je schopna pohádat se i na rodinné oslavě, vyčíst si hříchy do sedmého kolene a pak se spolu nebavit kolik let. Naštěstí manžel takový není, a věřte, že ze mě nemluví nějaké milostné poblouznění, i když toho mám v hlavince taky dost:rolleyes:

Není tady

#57 27. 6. 2006 12:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

No, já bych řekla, že větší balada, než jít pro flákotu by bylo sednout si někde na zahrádce pod stromem
s nějakou hezkou knížkou.  lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#58 27. 6. 2006 12:26

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

wocinko: Znám. Maminky sestra si vzala taky manžela i s bratrem. Od dětství si pamatuju, že si na každý rodinný oslavě dali přes hubu. Doslova. Oni se vždycky porvali, ale pak do další oslavy byli jak nejlepší kamarádi. Veselé, že? roll

Není tady

#59 27. 6. 2006 12:28

wocinka
♥♥♥----

Frigo : Tomu říkám revoluční řešení big_smile big_smile Jenom kdybych u toho stromu měla stan a nemusela chodit domu dívat se na svou nablýskanou, leč valem upadající kuchyň... Když jsem se sem nastěhovala, měli v šuplíku v lince roztrhaný ponožky, starej pomeranč a škrabku na brambory... roztomilé, že?

Není tady

#60 27. 6. 2006 12:29

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

No, já bych řekla, že větší balada, než jít pro flákotu by bylo sednout si někde na zahrádce pod stromem
s nějakou hezkou knížkou.  lol

Třeba s kuchařkou lollollol

Není tady

#61 27. 6. 2006 12:31

wocinka
♥♥♥----

choysia . Ježiš, to oni se snad neperou (no ale tak mě napadá, že jsem byla jen na menších oslavách, takže kdopak ví...) Ale manžel se zcela jistě nerve, to není jeho styl... spíš bych si dokázala v tom pomyslném ringu představit jeho něžnou máti

Není tady

#62 27. 6. 2006 12:35

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

choysia . Ježiš, to oni se snad neperou (no ale tak mě napadá, že jsem byla jen na menších oslavách, takže kdopak ví...) Ale manžel se zcela jistě nerve, to není jeho styl... spíš bych si dokázala v tom pomyslném ringu představit jeho něžnou máti

Tak to moje téměř tchýně nby mohla taky do ringu. Ale dělat sumo. lollollol
Já jí mám strašně ráda, dobře se s ní flámuje  tummenupp

Není tady

#63 27. 6. 2006 12:36

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

Frigo : Tomu říkám revoluční řešení big_smile big_smile Jenom kdybych u toho stromu měla stan a nemusela chodit domu dívat se na svou nablýskanou, leč valem upadající kuchyň... Když jsem se sem nastěhovala, měli v šuplíku v lince roztrhaný ponožky, starej pomeranč a škrabku na brambory... roztomilé, že?

tak něco podobného jsem kdysi objevila v kuchyni u tchýně .. lol    ......... a jestli neumřela, tak to tam má dodnes...  (nechodím tam, protože se mi vždycky zvedne víko... hlavně, že má namalovanou hubu)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#64 27. 6. 2006 12:39

wocinka
♥♥♥----

choysia : No s tou mojí by se flámovalo taky dobře, což o to, ale to já teď  tak nějak neocením... Když se teď chci rozšoupnout tak si dám orosený půllitr polotučného mléka  dudlik Ale jinak taky proti ní nic nemám, ona je v zásadě fajn, jen to neměla lehký, tak si to teď užívá

Není tady

#65 27. 6. 2006 12:44

wocinka
♥♥♥----

Frigo : Že by to byl nějakej fetiš? Jakože v noci přijde skříteček hospodáříček a uvaří, vypere, zašije, oloupe...?

Není tady

#66 27. 6. 2006 12:44

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

To je fajn, když s ní vycházíš. Tak až ti mimí odroste, tak se třeba rozšoupnete. My takhle spolu vydržíme kecat a pít třeba do rána, na chajdě. Všichni už hnípaj a my si to pak druhej den musíme ještě doříct. lol     storstark

Není tady

#67 27. 6. 2006 12:48

Paila
♥♥♥♥---

wocinka napsal(a):

godlike  a původně bílou kuchyň jsi našla v černém provedení, že? godlike

Není tady

#68 27. 6. 2006 12:48

wocinka
♥♥♥----

choysia : To mi připomíná mě a mojí mámu  big_smile

Není tady

#69 27. 6. 2006 12:52

wocinka
♥♥♥----

Paila : To nebyla klasická čerň, spíš plošně aplikovaná koláž s několika dominantními mastnými skvrnami, dokreslenými pavučivovým reliéfem, vše navíc působivě zasazeno do vkusného pracho - drobkového rámu... ale já na abstraktní umění nikdy nebyla

Není tady

#70 27. 6. 2006 12:56

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

Paila : To nebyla klasická čerň, spíš plošně aplikovaná koláž s několika dominantními mastnými skvrnami, dokreslenými pavučivovým reliéfem, vše navíc působivě zasazeno do vkusného pracho - drobkového rámu... ale já na abstraktní umění nikdy nebyla

tummenupptummenupptummenupp

Tak wocinko, s takovýmhle podáním to švagrovi natřeš, že ti bude nosit i snídaně do postele. Holka, ty máš talent! Bych chtěla taky  lol

Není tady

#71 27. 6. 2006 12:59

Paila
♥♥♥♥---

choysia napsal(a):

wocinka napsal(a):

tummenupptummenupptummenupp

Tak wocinko, s takovýmhle podáním to švagrovi natřeš, že ti bude nosit i snídaně do postele. Holka, ty máš talent! Bych chtěla taky  lol

tummenupp souhlasím tummenupp

Není tady

#72 27. 6. 2006 13:08

wocinka
♥♥♥----

choysia, Paila : No nevim, jestli jde zrovna o podání... Mě ten člověk tak neskutečně vytáčí už pouhou svojí přítomností, že bych mu občas s chutí podala jed v kafi... Jak říkám, v životě jsem takovou averzi k nikomu nepociťovala, až teď...

Není tady

#73 27. 6. 2006 13:14

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

wocinka napsal(a):

choysia, Paila : No nevim, jestli jde zrovna o podání... Mě ten člověk tak neskutečně vytáčí už pouhou svojí přítomností, že bych mu občas s chutí podala jed v kafi... Jak říkám, v životě jsem takovou averzi k nikomu nepociťovala, až teď...

Víš co? I blbce musíš brát s humorem. Já vím, že se to dobře říká, ale prostě se nad něj zkus povznést. Udělej si z toho takovou hru. Pokud nejseš dost rázná, je to nejlepší možnost.

Mám taky něco. Otec mýho přítele zase na všechno řekne: "Mně je to jedno", nebo " Jak chceš".  Taky vymejšlím strategii. Ted' jsem vařila na chajdě, říkám mu: "Kolik si dáš knedlíků?"  On: "Mně je to jedno."
Tak jsem mu dala dva. Malinký, bramborový. Ani nepípnul. lollollol
Ale pak měl chudák hlad, až mi ho bylo líto.

Není tady

#74 27. 6. 2006 13:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Wocinka - nevím, jak baráček vypadá, ale nešlo by (opět v rámci přípravy na miminko) mu "nahoře" zařídit sprcháč a koutek s vařičem a lednicí? Víš, jako že bude potřeba víc místa, víc hygieny (to tedy zcela určitě, podle tvých popisů) a tak. Dělej dusno dokud můžeš - jakmile porodíš a chlapci zjistí, že funguješ dle zaběhaného schématu i s kojencem na zádech, nezařídíš NIC a naopak budeš nacházet ponožky mezi plínkama a škrabku zastrčenou v sunaru.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#75 27. 6. 2006 13:20

wocinka
♥♥♥----

choysia : No kdyby mu to "bylo jedno", tak ...nj, máš pravdu, tak bych zase vzdychala, že je mu všechno jedno... roll
Ale koukám, že s přílohama je sranda, napřed brambory, teď knedlíky big_smile Moc rázná nejsem, aspoň v téhle situaci, prostě mi přijde, že mám svázané ruce tím příbuzenským vztahem k manželovi a navíc jsem úplně ochromená tím, co k němu cítím, prostě alergie hadr. Máš pravdu v tom, že touhle cestou by to snad šlo, zkusím dneska vytáhnout na milého švagříčka kus vola a uvidím, co se stane...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí