21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kruci, wocinko, jsi těhulka, né? Tak si honem, ale honem najdi nějaký potíe, který sice tvoje těhotenství přímo neohroují, ale jsou nepříjemné. Třeba e nemůe vařit, protoe se ti od tepla u sporáku dělá patně, e nemůe prát, protoe se nemůe ohnout k pračce, e nemůe ehlit, protoe ty pohyby ti nedělají dobře... . No a "Hoi, doteď jsem se starala já o vás, tak se teď starejte vy!" Uívej si to, tě se na miminko a jen s nohama nahoře koukej, jak bráchové makají. Případně jim občas poraď, co dát do játrových knedlíčků, nebo jim najdi ten správný kastrůlek
.
Měla bys to zvládnout a vydret a do narození miminka, protoe jestli to takhle půjde dál, mohla by ses od vagříka dočkat dobrých rad, kterak kojit a mazat pr...
Není tady
Jetě bych to rozvinula - udělala bych si něco ledového k pití a sedla bych si s nohama na stole se slovy..
třeba "to miminko mi ale dává zabrat u teď a jsem ráda, e uvaří za mně"
tak koukám, e jsme měly s Helenou stejný nápad..
Upravil(a) Frigo (27. 6. 2006 10:23)
Není tady
choysia : Nj, má úplnou pravdu, já moc dobře vím, e tohle je to nejnej a jetě jednou nejhorí co můu udělat... jen je to tak svůdný... ale je fakt, e tudy cesta nevede... teda cesta k úspěchu.
Ké bych ho dokázala ignorovat, to bych byla bez problému! Mým jediným obranným mechanismem je letargie, do ní se propadnu, pokud je někde nablízku...ale to ví, e kadou glosu, kterou pronese, má u mě jako ve spořitelně. Právě proto musím potlačit i tohle "řeení", protoe to prostě a zákonitě musí taky ven. Ten nápad s vařečkou, zástěrou a ostatníma rekvizitama se mi líbí čím dál tím víc, ovem to by chtělo začít aspoň svíčkovou, aby si to někdo jako on, kdo umí vajíčka natvrdo a vajíčka naměkko - podle toho jak se povedou-vychutnal.
Není tady
No vidí, ta svíčková je výbornej nápad. A takovej domácí knedlík a maso tvrdý jako botka. No, jen at' si chlapi pomáknou.
:
Není tady
Helena, Frigo : Holky to ne, to bysme byli do konce mýho těhotnění na chleboé pochoutce a vajíčkách
Není tady
wocinka napsal(a):
Choysia : Asi na neděli koupím hovězí
ten tak dál. Jestli mi něco vadí, tak je to kafrající chlap v kuchyni, který vechno ví nejlíp, a kdy přijde na věc
tak skutek utek.
Jen a si tu svíčkovou hezky vyzkouí
, ale pro jistotu si kup něco do zálohy
Není tady
Paila napsal(a):
wocinka napsal(a):
Choysia : Asi na neděli koupím hovězí
ten tak dál. Jestli mi něco vadí, tak je to kafrající chlap v kuchyni, který vechno ví nejlíp, a kdy přijde na věc
tak skutek utek.
Jen a si tu svíčkovou hezky vyzkouí
, ale pro jistotu si kup něco do zálohy
Jo, do zálohy si kup, ale pak si to sněz třeba ve skříní, at' ti to neseerou oni!!!
Není tady
Paila : No to se neboj, přece si nenechám zabít dítě strýčkovou kuchyní
Není tady
Vy v tom domečku nemáte kadý svoje?Kuchyň, koupelnu.Po mých ivotních zkuenostech bych to nedělala.Hlavně kadý svoje.Zaměř se na TY, manel a mimi a o víc se nestarej.vagr nebude mít potřebu si nikoho hledat.Po čase by se vyvrbily problémy i ve vaem vztahu , u teď jsi nespokojená.Tchýni to vysvětli a jestli je rozumná enská , tak to pochopí a kdy jí vagr přinese prádlo, tak mu to určitě ráda vypere.Co by jsme pro své děti neudělaly.Tak se dr a konej.
Upravil(a) Romča (27. 6. 2006 10:58)
Není tady
Wocinko páni, tak to je docela síla. Na mě by to tedy vagříček zkusil jednou a u by letěl...kdy se mu nelíbí, jak vaří, ehlí, cokoliv - tak a si to dělá sám. Dobře, je blbý vařit jenom pro manela, take tedy dejme tomu lze uděla ústupek, co tedy neznamená, e ho nechá do veho ti kecat, ale co fakt nechápu proč by si mu měla prát, ehlit a uklízet ? To bych začala bojkotovat okamitě.
Není tady
Romčo, to je právě ono, e "nahoře" je prakticky jen jeho pokoj, zbytek "zázemí" má dole... no fakt je, e si teda opravdu nikoho nehledá, typickej PC závislák... no a jak říkám, zezačátku mi váně připadalo normální, e se budu starat o oba - jene teď vidim, e dělat z nás tří nějakým způsobem rodinu byla pěkná blbost, protoe on si vlastně zadarmo přiel k bezplatnému servisu all inclusive (hádejte, kdo jezdí na nákupy...), za kterej není třeba naprosto nic vracet - co jen jsem si myslela? A ili astně a do smrti?
Není tady
wocinka napsal(a):
Paila : No to se neboj, přece si nenechám zabít dítě strýčkovou kuchyní
Není tady
Wocinko tak mu hned dneska večer předestři nová pravidla - pere si sám, ehlí si sám, uklízí si pokoj sám, na úklidu společných prostor ( koupelna, atd. ) se bude podílet a dostane najíst, kdy nebude prudit.
Jo pak mám jetě jeden dotázek, přispívá vagřík nějak na domácnost nebo se nechává ivit ?
Není tady
Paila : To ví, nebýt mojí slabosti pro černý humor, tak mě odvezli u dávno...
Není tady
Tiina : No nějaký peníze manelovi dává, ale do toho já nevidím... Mám mlhavou představu kolik by to tak asi mohlo být, ale vzhledem k výe popsaným okolnostem + internetu a milionu dalích "drobností" mi to nepřijde zrovna jako velká suma. No ale přece za ním nebudu po kadým jídle chodit s kasičkou, proboha... Navíc manel u de facto iví mě, protoe jakoto studentka, navíc bez brigád, nemám zrovna konto ve výcarsku
Není tady
Co se týče financí , tak ty jsi jeho ena a nemá se co ospravedlňovat.Ale proč by jste měli nějak přifinancovávat i vagra.Ty peníze si můete uít jinak, pro sebe.Nenech to tak být.Manel je asi taky takový dobrák a tvůj vagr manipulátor.Pročítej Babinet a určitě najde tolik moudra, e si dobře poradí.
Není tady
wocinka napsal(a):
Helena, Frigo : Holky to ne, to bysme byli do konce mýho těhotnění na chleboé pochoutce a vajíčkách
Prd a vořech - ONI by byli na chlebu a vajíčkách, občas zpestřených točeňákem . TY si kup, co chce a s úsměvem madony jim tvrď "No, já na to měla tak stranou chu, ale nevěděla jsem, jestli byste to jedli... Kdy já mám teď takové divné chutě..."
Není tady
Tiina a Romča : Ne, v pořádku, vlastně jsem to sem měla napsat hned na začátku, je dobře, e ses na to zeptala. Jak říkám - úplně přesně to nevím, ale i kdy jakés takés ponětí mám, tak tohle je opravdu to poslední, co bych chtěla řeit, brrr, jetě to tak. Manel sice dobrák je, ale nevěřím tomu, e by si tohle neuměl ohlídat, to určitě ne...
Pročítám a jsem čím dál tím klidnějí, nějak začínám mít pocit, e tohle neni jetě to nejhorí, co mě kdy potká a e to zvládnu, co je zcela nová a osvěující mylenka - holky, děkuju
Není tady
Helenko, ale co mana? e by měl pseudotěhotenský potíe taky? Břicho by na to skoro měl, ale... Já bych ráda dělala doma qočnu, jen kdyby to mělo ze strany mého vagra nějakou pozitivní zpětnou vazbu. Přece nechci ádný líbání rukou nebo vhazování okvětních lístků pod nohy, jenom obyčejný "děkuju", "nechce s něčím pomoct"?
Není tady
wocinko, ty jetě sedí u PC?
up, pro tu svíčkovou, nečekej na neděli
Není tady
choysia : No zrovna si říkám, e jsem nějak unavená z toho vedra...
Není tady
wocinka napsal(a):
choysia : No zrovna si říkám, e jsem nějak unavená z toho vedra...
A to ti přeju protoe to by mohl být první impuls k činu. A taky je mi jasný, e ti to vrtá v hlavě.
Asi se u pěkně kulatá, ne? Tak nebude skákat kolem plotny. Ale taková procházka k řezníkovi, to je balada.
Nezapomen' si dát zmrzku za odměnu....
Není tady
Choysia : Mmm, ta zmrzka mě asi fakt vytáhne... Úplně to vidím před sebou : "Péo, mě je dneska nějak divně, ale koupila jsem takový pěkný maso... to ví, on Honza ani neví za jakej konec vzít vařečku - a ty se takovej ikovnej, u dlouho pozoruju jak se ve vaření vyzná, tak co kdyby ses toho dneska ujal?" To by mohlo klapnout, ne? Potom bych to viděla na procházku ve dvou (s manelem samozřejmě) kolem řeky a doma se děj vůle boí
Není tady