|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky můj
leží v bříšku šikmo. Z tohoto důvodu se musím šetřit, neskákat, necvičit, nesexovat. Doktor mě uklidňuje, že si z toho nemám dělat problém, že se to snad ještě spraví. Já mám ale strach. Myslíte, že můžu porodit normálně, i když bude šikmo až dokonce?
Není tady
Marfik napsal(a):
Holky můj
leží v bříšku šikmo. Z tohoto důvodu se musím šetřit, neskákat, necvičit, nesexovat. Doktor mě uklidňuje, že si z toho nemám dělat problém, že se to snad ještě spraví. Já mám ale strach. Myslíte, že můžu porodit normálně, i když bude šikmo až dokonce?
Marfiku, neboj, mimi si do porodu urcite najde tu spravnou polohu...ted ma jeste dost casu. 
Není tady
Marfiku, opravdu nezoufej. Kamarádka teď 20. porodia holčičku a normálně,jen byla víc šitá. Hlavně ještě máš opravdu čas a s tím že nemáš moc řádit, bych uplně nesouhlasila. Mě doktor doporučoval cvičit kočičku,aby se mimi mohlo když bříško visí dolu a jsi na čtyřech, právě srovnat, aniž by mu něco překáželo. Asi je to názor od názoru, ale tímhle cvikem miminku určitě neublížíš
držím palečky 
Není tady
Ahoj Marfiku, podle mě má tvoje miminko na otačení času habaděj. Poloha plodu se řeší až tak 8 týdnů před porodem a ne v 24 tt. Moje mimi se taky pořád v břiše točí a to už by mělo hezky ležet hlavičkou dolů, jenže jemu se zrovna líbí ležet příčně nebo našikmo. Moc to zatím neřeším a ani můj doktor z toho nedělá paniku. Jen se snažím často odpočívat v poloze kočky. Snad se nakonec mimi umoudří.
Není tady