Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 6. 2007 15:18

bílá kočka
♥♥♥♥---

Re: páteř

ahoj holky po porodu se dost často stává říká se lidově,že sjede pánev,nebo vyhozená pánev,kostrčoví syndrom  atd. tyto problémy dobře řeší  Dornova metoda tímto způsobem vás terapeut jednoduše napraví,tlakem palce vám vrátí kostrč zpět,při porodu se pohne na stranu a někdy i vyhodí pánev pročtěte si  www.dornova-metoda.com  wink

Kočka

Není tady

#27 7. 12. 2007 14:04

kudlanka
♥------

ahoj holky muzete mi poradit.mam bolesti prave casti zad lopatky nosim 2 leteho syna na rukou pomalu od rana do vecera.a bolest mi vystreluje az do prsu.muze to byt stoho jak ho nosim dik za odpoved :

Není tady

#28 7. 12. 2007 16:09

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravím,,je to možné,může to být třeba mezižeberní sval,ale zašla bych radši k doktorce..Co třeba nějaký rehabilitace nebo cvičení..????? a nebo ti může dát nějaké léky na uvolnění svalů....

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#29 7. 12. 2007 21:49

Marta1
♥------

Nazdar holky,

je mi 45 roků, jsem vdaná a začala jsem jezdit do lázní. Vždy na týden, třeba někdy na dva.

Ale jezdím sama.
To je nudné.
Moje známé a kamarádky nechtějí, /myslím, že jsou trochu líné pro sebe něco udělat/.

Jezdím do Karlových Varů, Frantovek a M.Lázní - na týdenní - 14 denní pobyty.

Cena je skvělá - do 4 tisíc s plnou penzí za týden, ale procedury dle potřeby a chutě a platí se extra.Nebo nemusejí být žádné.
Jde mi jen o to, si skutečně odpočinout od kolobehu, popovídat si s vrstevnicemi, zajít na kávu a na koncert a zasmát se.

Našla by se nějaká prima žena, která má podobný věk, která chce udělat něco pro sebe, a zasmát se v červnu?

Nehledám v lázních dobrodružství.

Ještě chci napsat, že budu ráda, pokud se ozve nějaká dobrá holka- holky - mého věku.

Holky - stojí za to si odpočinout a udělat něco pro sebe.

Budu se těšit, že zase nepojedu sama.smile
Manžel nechce se mnou do lázní. Že je to pro ženy, jak říká,

Tak Vás zdravím

Marta1

Není tady

#30 17. 1. 2008 11:52

Tana
♥♥-----

Ahoj, koncem prosince mě zase začaly bolet záda, bederní páteř, po medikaci se to uklidnilo. Teď chodím k ortopedovi, který mi napravuje blokace v  bederní a krční páteři. Když jsem ho požádala, aby mi napsal rehabilitace, odmítl s tím, že je neuznává, musím cvičit. Na druhou stranu jsem se setkala s názorem rehabilitační sestry, že napravování se rozhodně nemá přehánět, je to násilné rovnání páteře, které jí nesvědčí. Pak prý stačí kýchnout a je blokace znovu. Kde je pravda?

Není tady

#31 17. 1. 2008 12:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jelikož svaly drží páteř ve správné pozici, je opravdu nutno posilovat svaly...budou-li ochabnuté svaly, neudrží páteř ve správné pozici a léky proti bolesti ani veškeré napravování nepřinesou nápravu... uleví na chvíli, ale to je vše, problém se bude neustále opakovat. Opravdu je potřeba cvičit a cvičit, ale lidi na to neradi slyší...čekají na zázračnou pilulku která jim bezpracně napraví záda navždy.

Strach je malá smrt...

Není tady

#32 2. 4. 2008 11:05

naancy
♥------

Ahojky holky:-)mám problémy od školy se zádama, a to konkrétně hyperkyfóza, tzn. bolesti mezi lopatkama a samozřejmě krční páteř...minulý rok jsem měla takový bolesti na hrudi, až jsem skončila v nemocnici, kde mi řekli, že je to od zad.....poradíte mi někdo nějakýho odborníka třeba z Jižních Čech, odkud pocházím?

Není tady

#33 2. 4. 2008 12:02

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

naancy. Přesně vím o čem píšeš. Ano bolest v hrudní části může vyvolat až pocit infakrtu nebo zácpy. Každý den dělej cviky "kočičku". Na kolena, ruce před sebe a dělej kočičí hřbet.asi tak 30x každý den. Potom vytáčení nohou a pánve ve stejné pozici do stran.
A pokud tvé problémy trvají, obrátila bych se na odborníka a zkusila si napsat lázně. Hodně dobří jsou právě v J. Čechách Třeboň, která je také zaměřena na pohybová ústrojí. Možná i tam v pavilonu bude nějaký lékař,odborník,který by měl konzultační hodiny mimo ubytované lázeňské pacienty.

Ještě rada, pokud jezdíš na kole, tak si musíš vždy dávat vejš řidítka. Abys neměla zadeček moc vysoko a nepředkláněla se dopředu. Pak mᚠtendenci prolamovat záda dopředu atd. Kor při šlapání do kopce. V tomto případě doporučuji spíče konstrukce dámského kola,než horského pánského.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí