18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky po porodu se dost často stává říká se lidově,e sjede pánev,nebo vyhozená pánev,kostrčoví syndrom atd. tyto problémy dobře řeí Dornova metoda tímto způsobem vás terapeut jednodue napraví,tlakem palce vám vrátí kostrč zpět,při porodu se pohne na stranu a někdy i vyhodí pánev pročtěte si www.dornova-metoda.com
Není tady
ahoj holky muzete mi poradit.mam bolesti prave casti zad lopatky nosim 2 leteho syna na rukou pomalu od rana do vecera.a bolest mi vystreluje az do prsu.muze to byt stoho jak ho nosim dik za odpoved :
Není tady
Zdravím,,je to moné,můe to být třeba mezieberní sval,ale zala bych radi k doktorce..Co třeba nějaký rehabilitace nebo cvičení..????? a nebo ti můe dát nějaké léky na uvolnění svalů....
Není tady
Nazdar holky,
je mi 45 roků, jsem vdaná a začala jsem jezdit do lázní. Vdy na týden, třeba někdy na dva.
Ale jezdím sama.
To je nudné.
Moje známé a kamarádky nechtějí, /myslím, e jsou trochu líné pro sebe něco udělat/.
Jezdím do Karlových Varů, Frantovek a M.Lázní - na týdenní - 14 denní pobyty.
Cena je skvělá - do 4 tisíc s plnou penzí za týden, ale procedury dle potřeby a chutě a platí se extra.Nebo nemusejí být ádné.
Jde mi jen o to, si skutečně odpočinout od kolobehu, popovídat si s vrstevnicemi, zajít na kávu a na koncert a zasmát se.
Nala by se nějaká prima ena, která má podobný věk, která chce udělat něco pro sebe, a zasmát se v červnu?
Nehledám v lázních dobrodruství.
Jetě chci napsat, e budu ráda, pokud se ozve nějaká dobrá holka- holky - mého věku.
Holky - stojí za to si odpočinout a udělat něco pro sebe.
Budu se těit, e zase nepojedu sama.smile
Manel nechce se mnou do lázní. e je to pro eny, jak říká,
Tak Vás zdravím
Marta1
Není tady
Ahoj, koncem prosince mě zase začaly bolet záda, bederní páteř, po medikaci se to uklidnilo. Teď chodím k ortopedovi, který mi napravuje blokace v bederní a krční páteři. Kdy jsem ho poádala, aby mi napsal rehabilitace, odmítl s tím, e je neuznává, musím cvičit. Na druhou stranu jsem se setkala s názorem rehabilitační sestry, e napravování se rozhodně nemá přehánět, je to násilné rovnání páteře, které jí nesvědčí. Pak prý stačí kýchnout a je blokace znovu. Kde je pravda?
Není tady
Jeliko svaly drí páteř ve správné pozici, je opravdu nutno posilovat svaly...budou-li ochabnuté svaly, neudrí páteř ve správné pozici a léky proti bolesti ani vekeré napravování nepřinesou nápravu... uleví na chvíli, ale to je ve, problém se bude neustále opakovat. Opravdu je potřeba cvičit a cvičit, ale lidi na to neradi slyí...čekají na zázračnou pilulku která jim bezpracně napraví záda navdy.
Není tady
Ahojky holky:-)mám problémy od koly se zádama, a to konkrétně hyperkyfóza, tzn. bolesti mezi lopatkama a samozřejmě krční páteř...minulý rok jsem měla takový bolesti na hrudi, a jsem skončila v nemocnici, kde mi řekli, e je to od zad.....poradíte mi někdo nějakýho odborníka třeba z Jiních Čech, odkud pocházím?
Není tady
naancy. Přesně vím o čem píe. Ano bolest v hrudní části můe vyvolat a pocit infakrtu nebo zácpy. Kadý den dělej cviky "kočičku". Na kolena, ruce před sebe a dělej kočičí hřbet.asi tak 30x kadý den. Potom vytáčení nohou a pánve ve stejné pozici do stran.
A pokud tvé problémy trvají, obrátila bych se na odborníka a zkusila si napsat lázně. Hodně dobří jsou právě v J. Čechách Třeboň, která je také zaměřena na pohybová ústrojí. Moná i tam v pavilonu bude nějaký lékař,odborník,který by měl konzultační hodiny mimo ubytované lázeňské pacienty.
Jetě rada, pokud jezdí na kole, tak si musí vdy dávat vej řidítka. Abys neměla zadeček moc vysoko a nepředkláněla se dopředu. Pak má tendenci prolamovat záda dopředu atd. Kor při lapání do kopce. V tomto případě doporučuji spíče konstrukce dámského kola,ne horského pánského.
Není tady