Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 6. 2006 7:06

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

páteř

Od porodu (čtvrtý rok) mně trápí velké bolesti páteře. Nevíte někdo o někom dobrém, kdo napravuje páteř z Frýdku Místku a okolí? Ale musí být vážně dobrý, už chodím druhým rokem na rehabky a nic.

Není tady

#2 26. 6. 2006 7:36

Teru
♥♥♥♥---

Re: páteř

Káča napsal(a):

Od porodu (čtvrtý rok) mně trápí velké bolesti páteře. Nevíte někdo o někom dobrém, kdo napravuje páteř z Frýdku Místku a okolí? Ale musí být vážně dobrý, už chodím druhým rokem na rehabky a nic.

Ahoj Káčo,

neporadím ti, sama bych radu potřčebovala. Od soboty mně příšerným způsobem bolí kostč, nebo jak se říká konci páteře dole... nemůžu skoro sedět, bolí to i při chůzi... strašmé. Vůbec mně nenapadá, z čeho by to mohlo být... au au dumbom
T.

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#3 26. 6. 2006 11:27

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

jejda holky to je jak mor.Ja to mam po porodu taky a zadny rehabky a cviceni mi nijak zazracne nepomohlo.A taky nemuzu skoro nekdy chodit a boli me kostrc a nebo jdeme na nakup a ja se vracim jak pajdajici babka. usch  Proste hnus.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#4 26. 6. 2006 15:16

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Poslala jsem ti email.pa

Káča napsal(a):

Není tady

#5 26. 6. 2006 15:24

Romča
♥♥♥♥♥♥-

Toto klidně můžeš mít od naražené  kostrče několik let nazpět.Nespadla jsi někdy na ni?Nevím jestli i ty jsi na mateřské, ale holky to určitě mají se zvedáni prcků.Mě to vždy chytlo když jsem v obchodě zvedala balík s vodama.

Teru napsal(a):

Káča napsal(a):

Ahoj Káčo,

neporadím ti, sama bych radu potřčebovala. Od soboty mně příšerným způsobem bolí kostč, nebo jak se říká konci páteře dole... nemůžu skoro sedět, bolí to i při chůzi... strašmé. Vůbec mně nenapadá, z čeho by to mohlo být... au au dumbom
T.

Není tady

#6 28. 6. 2006 11:19

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Díky Romčo za radu na e-mailu. Je možný, že to mám od porodu, ale taky je docela pravděpodobné, že to mám po nehodě, kdy mně srazilo auto. Doktor říká, že se možná hnulo i trochu páteří. Ale aby mi někdo řekl, kde je problém-to ne! Příští týden půjdu do nemocnice a vyžádám si asi rentgen páteře-o všechno aby se člověk doprošoval, zatím to doktora nenapadlo.

Není tady

#7 28. 6. 2006 11:44

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Káča napsal(a):

Ahojda Káčo, já mám kouzelnici se zlatýma rukama, ale je v Praze!! Pomohla mi VŽDYCKY, a to byl tenisový loket, sval pod lopatkou , páteř nebo zablokovaná žebra. Včera jsem na tebe myslela a vlastně jsem ti chtěla poděkovat, jak jsi mne podržela, když mi bylo hodně ouvej.grater Tak moc dík. tummenupp    Tak když nikoho neseženeš, tak jsem v záloze!!! Pa:hjarta:

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#8 28. 6. 2006 15:12

Romča
♥♥♥♥♥♥-

Na to jsem se tě chtěla zeptat, jestli mᚠrentgen.Já na tom byla stejně, až jsem nevstala a denně dojížděla na kapáky do nemocnice.Tak se nenechej odbýt a vyžádej si ho.

Káča napsal(a):

Díky Romčo za radu na e-mailu. Je možný, že to mám od porodu, ale taky je docela pravděpodobné, že to mám po nehodě, kdy mně srazilo auto. Doktor říká, že se možná hnulo i trochu páteří. Ale aby mi někdo řekl, kde je problém-to ne! Příští týden půjdu do nemocnice a vyžádám si asi rentgen páteře-o všechno aby se člověk doprošoval, zatím to doktora nenapadlo.

Není tady

#9 17. 7. 2006 14:29

jana.k1
♥♥-----

dakota napsal(a):

Káča napsal(a):

Ahojda Káčo, já mám kouzelnici se zlatýma rukama, ale je v Praze!! Pomohla mi VŽDYCKY, a to byl tenisový loket, sval pod lopatkou , páteř nebo zablokovaná žebra. Včera jsem na tebe myslela a vlastně jsem ti chtěla poděkovat, jak jsi mne podržela, když mi bylo hodně ouvej.grater Tak moc dík. tummenupp    Tak když nikoho neseženeš, tak jsem v záloze!!! Pa:hjarta:

Ahoj Dakoto,
narazila jsem náhodou na Tvůj příspěvek a chtěla jsem Tě požádat o nějaký kontakt na tu kouzelnici v Praze. Mám už dva roky dost velké problémy s páteří, ale ještě mi nic nepomohlo. Díky Jana

Není tady

#10 17. 7. 2006 14:41

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Ahojda jani, jasan, zrovna k ní jedu !!! Je to tel: 241430770-paní Zvárová . Klidně jí řekni, že jseš ode mně. A držím palce!!  big_smile

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#11 18. 7. 2006 12:34

jana.k1
♥♥-----

dakota napsal(a):

Ahojda jani, jasan, zrovna k ní jedu !!! Je to tel: 241430770-paní Zvárová . Klidně jí řekni, že jseš ode mně. A držím palce!!  big_smile

Skvělé, moc díky. Jana

Není tady

#12 7. 9. 2006 9:15

Evelin
♥♥♥♥---

Já bych snad taky mohla nabídnout kouzelníka - chiropraktika, ke kterému chodím už snad málem 20 let. Už za komunizmu byl známý tím, jak umí napravovat a bylo těžké se k němu dostat. Ale je taky v Praze. Taky mám takového -kouzelníka maséra, který byl jakože málem  slepý, dostal umělé čočky a v 35-ti letech začal vidět!(ba má i řidičák po této operaci).
Ten, když Vás doporučí, doktor Vás veme (nebo ho zná a věří mu..). Má přeplněno. Já se k němu třeba vleču (s houserem nebo zablokovanou krční páteří - mám elastický blok ...a  po napravení odcházím s tím, že lítám, baletím a pod.).
Mimochodem, jednou ne on, jinde mne napravili kostrč. Nepříjemná záležitost, ale taky pádem se "otočila" jinam, než měla.
Chce to odborníka. Mám poslat kontakt na e-mail?

Není tady

#13 11. 10. 2006 20:55

rozana
♥♥-----
Místo: sever.kraj

Ahoj,náhodou jsem se podívala na stránky o zdraví a je tu téma,které mě taky zajímá.Je fakt jsem starší v důchodu třetí rok a bolí mě záda a teď se přidaly i bolesti nohou.Podle lékaře ty bolestí noh pocházejí od páteře.Nohy jsou večer nateklé a bolí lýtka,pořád se hlásí bolestí ale je zajímavé,že mě teď nebolí záda.Nevím co mi to je.
V noci cítím všechny klouby na nohách.Já nevím aby to nevypadalo jak jsem se rozepsala na hypochondra.Nevím zda jsou na to nějaké cviky nebo mám sportovat?

Není tady

#14 16. 10. 2006 13:21

Zlata
♥♥♥----

Já měla před 20 lety úraz páteře,pravou ruku téměř ochrnutou.Mám od sestry z rehabilitace udělanou sestavu na procvičování svalů co jsou kolem páteře.Vysvětlila mi tenkrát,že pochroumané obratle se už nesrovnají,ale když si udržím pevné svaly,nebudu mít větší potíže.Tyto svaly se totiž při běžném pohybu nebo cvičení neprotahují,zakrňují a pak bolí záda,protože ty svaly obratle neudrží ve správné poloze.Dnes mě záda bolí jen tehdy,když začnu lajdačit a necvičím,stačí týden a nemůžu se hnout.Není to náročné ani časově,na to základní protažení stačí 20 minut,ale DENNĚ.Zdá se mi velmi pravděpodobné,že tyto svaly v době těhotenství a porodu dostanou asi zabrat a pak se jim nechce fungovat.

Není tady

#15 13. 6. 2007 12:01

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, nevite, muze od pátere a od zad bolet bricho? jedno misto jakoby bodat?

Není tady

#16 13. 6. 2007 12:40

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Může, a taky od ledvin, ale nemusí - raději bych šla k Dr...

Strach je malá smrt...

Není tady

#17 13. 6. 2007 12:48

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Může, a taky od ledvin, ale nemusí - raději bych šla k Dr...

Ja uz byla u tolika lekaru:( - moc je ok, krev je ok, sono ok...sad
tak uz nevim prave, a gyndar mi rekl, ze je mozne, ze to je od zad...
ze se to stava...

Není tady

#18 14. 6. 2007 23:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Kamchinka.,ahoj,...někde jsem tady četla,že si psala bolest v oblasti slepého střeva..tu myslíš????
Nemůže to být teda slepák,nebo srůsty..A dělal ti ten dr,na gyndě ultrazvuk,jestli to nejsou vaječníky.????.Mě osobně se to od zad moc nezdá!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#19 15. 6. 2007 8:42

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

Kamchinka.,ahoj,...někde jsem tady četla,že si psala bolest v oblasti slepého střeva..tu myslíš????
Nemůže to být teda slepák,nebo srůsty..A dělal ti ten dr,na gyndě ultrazvuk,jestli to nejsou vaječníky.????.Mě osobně se to od zad moc nezdá!!!

no, delal mi ultrazvuk - a je naprosto v poradku - delal ho dvakrat....

delalali mi i SONO, to je taky v poradku.... Jinak slepak - vysledky CRP - zanetovy ukazatel - vysel 0,00.

tak nevim

Není tady

#20 15. 6. 2007 8:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

a ta bolest je při chůzi...nejde ti to třeba do třísel..
Jestli by to taky nemohla být třeba kýla a nebo kyčle..

Není tady

#21 15. 6. 2007 10:48

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

a ta bolest je při chůzi...nejde ti to třeba do třísel..
Jestli by to taky nemohla být třeba kýla a nebo kyčle..

No, je to pri chuzi a pri pohl. styku...  jinak trisla trosku citim od vcera,ale neni to bolest nejaka .... vcera a dnes me to bricho tolik neboli...
nevim co to je.

Není tady

#22 15. 6. 2007 11:13

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

a hlavne, kdybych mela kylu, tak to nekdo na dotek, nebo na sonu pozna ne? nevo v krvi se to neda poznat?
ja nevim, jak se kyla projevuje.

Není tady

#23 17. 6. 2007 18:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj..
To mᚠpravdu,že by to měl nějaký doktor poznat z krve,ze sona..Kýla je většínou boule..
Zkus dojít i k jinému lékaři.přece nebudeš chodit s břichem ,které tě bolí???  ..Jestli tě to opravdu tak bolí,nenech se odbít a nech si udělat další vyšetření..(ledviny,nebo by to tak mohl být skřípnutej nerv)..Zkus urologii,..neurologii. .držím palce... a dej vědět..

Upravil(a) sisi21 (17. 6. 2007 18:41)

Není tady

#24 17. 6. 2007 20:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je mi líto že to pořád bolí... ono se na to někdy nemůže přijít od čeho to je...

Strach je malá smrt...

Není tady

#25 28. 6. 2007 8:53

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Tak to je mi líto že to pořád bolí... ono se na to někdy nemůže přijít od čeho to je...

no je to na prd:(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí