18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Od porodu (čtvrtý rok) mně trápí velké bolesti páteře. Nevíte někdo o někom dobrém, kdo napravuje páteř z Frýdku Místku a okolí? Ale musí být váně dobrý, u chodím druhým rokem na rehabky a nic.
Není tady
Káča napsal(a):
Od porodu (čtvrtý rok) mně trápí velké bolesti páteře. Nevíte někdo o někom dobrém, kdo napravuje páteř z Frýdku Místku a okolí? Ale musí být váně dobrý, u chodím druhým rokem na rehabky a nic.
Ahoj Káčo,
neporadím ti, sama bych radu potřčebovala. Od soboty mně příerným způsobem bolí kostč, nebo jak se říká konci páteře dole... nemůu skoro sedět, bolí to i při chůzi... stramé. Vůbec mně nenapadá, z čeho by to mohlo být... au au
T.
Není tady
jejda holky to je jak mor.Ja to mam po porodu taky a zadny rehabky a cviceni mi nijak zazracne nepomohlo.A taky nemuzu skoro nekdy chodit a boli me kostrc a nebo jdeme na nakup a ja se vracim jak pajdajici babka. Proste hnus.
Není tady
Poslala jsem ti email.pa
Káča napsal(a):
Není tady
Toto klidně můe mít od naraené kostrče několik let nazpět.Nespadla jsi někdy na ni?Nevím jestli i ty jsi na mateřské, ale holky to určitě mají se zvedáni prcků.Mě to vdy chytlo kdy jsem v obchodě zvedala balík s vodama.
Teru napsal(a):
Káča napsal(a):
Ahoj Káčo,
neporadím ti, sama bych radu potřčebovala. Od soboty mně příerným způsobem bolí kostč, nebo jak se říká konci páteře dole... nemůu skoro sedět, bolí to i při chůzi... stramé. Vůbec mně nenapadá, z čeho by to mohlo být... au au
T.
Není tady
Díky Romčo za radu na e-mailu. Je moný, e to mám od porodu, ale taky je docela pravděpodobné, e to mám po nehodě, kdy mně srazilo auto. Doktor říká, e se moná hnulo i trochu páteří. Ale aby mi někdo řekl, kde je problém-to ne! Přítí týden půjdu do nemocnice a vyádám si asi rentgen páteře-o vechno aby se člověk doprooval, zatím to doktora nenapadlo.
Není tady
Káča napsal(a):
Ahojda Káčo, já mám kouzelnici se zlatýma rukama, ale je v Praze!! Pomohla mi VDYCKY, a to byl tenisový loket, sval pod lopatkou , páteř nebo zablokovaná ebra. Včera jsem na tebe myslela a vlastně jsem ti chtěla poděkovat, jak jsi mne podrela, kdy mi bylo hodně ouvej. Tak moc dík.
Tak kdy nikoho neseene, tak jsem v záloze!!! Pa:hjarta:
Není tady
Na to jsem se tě chtěla zeptat, jestli má rentgen.Já na tom byla stejně, a jsem nevstala a denně dojíděla na kapáky do nemocnice.Tak se nenechej odbýt a vyádej si ho.
Káča napsal(a):
Díky Romčo za radu na e-mailu. Je moný, e to mám od porodu, ale taky je docela pravděpodobné, e to mám po nehodě, kdy mně srazilo auto. Doktor říká, e se moná hnulo i trochu páteří. Ale aby mi někdo řekl, kde je problém-to ne! Přítí týden půjdu do nemocnice a vyádám si asi rentgen páteře-o vechno aby se člověk doprooval, zatím to doktora nenapadlo.
Není tady
dakota napsal(a):
Káča napsal(a):
Ahojda Káčo, já mám kouzelnici se zlatýma rukama, ale je v Praze!! Pomohla mi VDYCKY, a to byl tenisový loket, sval pod lopatkou , páteř nebo zablokovaná ebra. Včera jsem na tebe myslela a vlastně jsem ti chtěla poděkovat, jak jsi mne podrela, kdy mi bylo hodně ouvej.
Tak moc dík.
Tak kdy nikoho neseene, tak jsem v záloze!!! Pa:hjarta:
Ahoj Dakoto,
narazila jsem náhodou na Tvůj příspěvek a chtěla jsem Tě poádat o nějaký kontakt na tu kouzelnici v Praze. Mám u dva roky dost velké problémy s páteří, ale jetě mi nic nepomohlo. Díky Jana
Není tady
Ahojda jani, jasan, zrovna k ní jedu !!! Je to tel: 241430770-paní Zvárová . Klidně jí řekni, e jse ode mně. A drím palce!!
Není tady
dakota napsal(a):
Ahojda jani, jasan, zrovna k ní jedu !!! Je to tel: 241430770-paní Zvárová . Klidně jí řekni, e jse ode mně. A drím palce!!
Skvělé, moc díky. Jana
Není tady
Já bych snad taky mohla nabídnout kouzelníka - chiropraktika, ke kterému chodím u snad málem 20 let. U za komunizmu byl známý tím, jak umí napravovat a bylo těké se k němu dostat. Ale je taky v Praze. Taky mám takového -kouzelníka maséra, který byl jakoe málem slepý, dostal umělé čočky a v 35-ti letech začal vidět!(ba má i řidičák po této operaci).
Ten, kdy Vás doporučí, doktor Vás veme (nebo ho zná a věří mu..). Má přeplněno. Já se k němu třeba vleču (s houserem nebo zablokovanou krční páteří - mám elastický blok ...a po napravení odcházím s tím, e lítám, baletím a pod.).
Mimochodem, jednou ne on, jinde mne napravili kostrč. Nepříjemná záleitost, ale taky pádem se "otočila" jinam, ne měla.
Chce to odborníka. Mám poslat kontakt na e-mail?
Není tady
Ahoj,náhodou jsem se podívala na stránky o zdraví a je tu téma,které mě taky zajímá.Je fakt jsem starí v důchodu třetí rok a bolí mě záda a teď se přidaly i bolesti nohou.Podle lékaře ty bolestí noh pocházejí od páteře.Nohy jsou večer nateklé a bolí lýtka,pořád se hlásí bolestí ale je zajímavé,e mě teď nebolí záda.Nevím co mi to je.
V noci cítím vechny klouby na nohách.Já nevím aby to nevypadalo jak jsem se rozepsala na hypochondra.Nevím zda jsou na to nějaké cviky nebo mám sportovat?
Není tady
Já měla před 20 lety úraz páteře,pravou ruku téměř ochrnutou.Mám od sestry z rehabilitace udělanou sestavu na procvičování svalů co jsou kolem páteře.Vysvětlila mi tenkrát,e pochroumané obratle se u nesrovnají,ale kdy si udrím pevné svaly,nebudu mít větí potíe.Tyto svaly se toti při běném pohybu nebo cvičení neprotahují,zakrňují a pak bolí záda,protoe ty svaly obratle neudrí ve správné poloze.Dnes mě záda bolí jen tehdy,kdy začnu lajdačit a necvičím,stačí týden a nemůu se hnout.Není to náročné ani časově,na to základní protaení stačí 20 minut,ale DENNĚ.Zdá se mi velmi pravděpodobné,e tyto svaly v době těhotenství a porodu dostanou asi zabrat a pak se jim nechce fungovat.
Není tady
Holky, nevite, muze od pátere a od zad bolet bricho? jedno misto jakoby bodat?
Není tady
Můe, a taky od ledvin, ale nemusí - raději bych la k Dr...
Není tady
Bety napsal(a):
Můe, a taky od ledvin, ale nemusí - raději bych la k Dr...
Ja uz byla u tolika lekaru:( - moc je ok, krev je ok, sono ok...
tak uz nevim prave, a gyndar mi rekl, ze je mozne, ze to je od zad...
ze se to stava...
Není tady
Kamchinka.,ahoj,...někde jsem tady četla,e si psala bolest v oblasti slepého střeva..tu myslí????
Nemůe to být teda slepák,nebo srůsty..A dělal ti ten dr,na gyndě ultrazvuk,jestli to nejsou vaječníky.????.Mě osobně se to od zad moc nezdá!!!
Není tady
sisi21 napsal(a):
Kamchinka.,ahoj,...někde jsem tady četla,e si psala bolest v oblasti slepého střeva..tu myslí????
Nemůe to být teda slepák,nebo srůsty..A dělal ti ten dr,na gyndě ultrazvuk,jestli to nejsou vaječníky.????.Mě osobně se to od zad moc nezdá!!!
no, delal mi ultrazvuk - a je naprosto v poradku - delal ho dvakrat....
delalali mi i SONO, to je taky v poradku.... Jinak slepak - vysledky CRP - zanetovy ukazatel - vysel 0,00.
tak nevim
Není tady
a ta bolest je při chůzi...nejde ti to třeba do třísel..
Jestli by to taky nemohla být třeba kýla a nebo kyčle..
Není tady
sisi21 napsal(a):
a ta bolest je při chůzi...nejde ti to třeba do třísel..
Jestli by to taky nemohla být třeba kýla a nebo kyčle..
No, je to pri chuzi a pri pohl. styku... jinak trisla trosku citim od vcera,ale neni to bolest nejaka .... vcera a dnes me to bricho tolik neboli...
nevim co to je.
Není tady
a hlavne, kdybych mela kylu, tak to nekdo na dotek, nebo na sonu pozna ne? nevo v krvi se to neda poznat?
ja nevim, jak se kyla projevuje.
Není tady
ahoj..
To má pravdu,e by to měl nějaký doktor poznat z krve,ze sona..Kýla je větínou boule..
Zkus dojít i k jinému lékaři.přece nebude chodit s břichem ,které tě bolí??? ..Jestli tě to opravdu tak bolí,nenech se odbít a nech si udělat dalí vyetření..(ledviny,nebo by to tak mohl být skřípnutej nerv)..Zkus urologii,..neurologii. .drím palce... a dej vědět..
Upravil(a) sisi21 (17. 6. 2007 18:41)
Není tady
Tak to je mi líto e to pořád bolí... ono se na to někdy nemůe přijít od čeho to je...
Není tady
Bety napsal(a):
Tak to je mi líto e to pořád bolí... ono se na to někdy nemůe přijít od čeho to je...
no je to na prd:(
Není tady