Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 6. 2006 7:28

helena.i
♥♥-----

Re: manžel o mě nemá zájem

Miši napsal(a):

Heli, myslíš, že se Ti v pondělí uleví? Jsi připravená na situaci,že si muž sbalí věci a odejde? Bude Ti bezvadně? A když se okamžitě rozejde, poslechne Tě, změní zaměstnání, ale srdíčko ještě bude tápat, myslíš, že mᚠvyhráno?

Ne, bude mi hrozně. Ale jsem k tomu donucená. Představ si, že mě v pondělí zastavili 2 různí známí  a ptali se mě, že slyšeli že se rozvádíme. O situaci u nás víme pouze já a manžel, takže logicky z toho vyplývá, že to musí rozhlašovat jeho svobodná kamarádka. A to je na mě už opravdu moc. Šla jsem po městě a v hlavě jsem měla jenom myšlenky typu: tento to ví, tento člověk taky, jsem za hlupačku, toto by mohla být jeho milenka nebo tahle. Pan napsala něco o hrdosti a má pravdu. Ano, jsem hrdá, že jsem dokázala vytvořit 20 let hezké rodinné zázemí, jsem hrdá na své děti, na to, že mám dobré přátele, na to, že mám skvělé vztahy nejen s mou ale i jeho celou rodinou, že jsem se dokázala postavit na vlastní nohy a vybudovat svou firmu. A právě proto, že ho mám pořád moc ráda jsem se pokusila se do jeho postavení a rozpoložení vcítit, ale už to opravdu dál nejde. Miluji ho, ale odmítám vztah ve třech. Měj se Miši.

Není tady

#27 28. 6. 2006 7:40

helena.i
♥♥-----

Pro Pan: díky. Včera mě tvůj příspěvek vytočil. ale bylo to fajn. Den před tím jsem usínala v slzách a včera jsem byla tak nějak zdravě nas.../na tebe/ a vklidu jsem zaspala. Pochop ale, že jsem se opravdu snažila a šlo to od srdce, celou situaci zvádnout. Vím, že dávat ultimata je špatná a hloupá věc, ale mám pocit, že jsem za toho půl roku už udělala všechno co bylo v mých silách. Víš, mám pocit že jemu to vyhovuje. Doma hodná a příjemná ženská, pohledná a chytrá, dvě fajn děti, v neděli párty u bazénu s přáteli a rodinou a v práci přítulná a zamilovaná kolegyně. Měl čas na zvážení, ale upřimně, jak se může objektivně rozhodovat když s ní sedí celý den v jedné kanceláři? No a proto to teď řeším tak jak řeším.

Díky za tvé postřehy.

Není tady

#28 28. 6. 2006 7:46

blanch2006_1
♥♥♥----

Heleno, prošla jsem si také pocitem, kdo to ví a kdo ne. dokonce jsem podezřívala i nejlepší přátele, že o tom věděli a neřekli mi to. Naopak zpětně jsem se dozvídala reakce někteřích známých typu - vidíš jaké jsou lidi s...ě, oni jí to řekli. Málokdo řešil, že se to dělo, hodně lidí se spíše pohoršovalo nad tím, že mi to někdo "prásknul". Když jsme chodili  s m. na různé akce, rovněž jsem odhadovala, kdo to ví a kdo ne. Nakonec jsem dospěla k závěru, že je to absolutně fuk. Každý řeší nějaké problémy a ten nᚠbyl jen takové zpestření hovoru. Důležité je, jak to řešíš a cítíš ty a co říkají ostatní to není důležité.
Jsem rovněž pro tvrdší řešení a nepřipouštím život ve třech (tady za to budeš bita :-)) ). A plně s tebou souhlasím, že půlrok je pro dospělého člověka dostatečně dlouhá doba, aby si ujasnil co vlastně chce. Nebudeš to mít jednoduché, držím ti palce, abys to ustála ve zdraví.

Není tady

#29 28. 6. 2006 8:01

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa: To ze mě mluví žena (a mysli si třeba, že hloupá), jejíž manžel prostě byl atrapou chlapa, taky brečel a dělal podobný skopičiny, on se navíc vůbec nestaral o rodinu.....přitom jasně věděl, jaký mám názory, ale nedokázal se k nim vyjádřit (a to dlouhodobě, nečekala jsem žádný světoborný vyjádření hned)......on se vším souhlasil, kýval....ale nic nedělal! A pak začal brečet...a brečel...a když už to na mě nezabíralo, tak mi začal připomínat, jak bylo krásný narození dítěte, při kterým byl....to je dost velkej kalibr....Takže můj muž byl pro mě kašpar a když jsem ho začala "ztrácet", tak jsem vůbec necítila potřebu mu dokazovat svou lásku....A žádný nůž na krk tady helena.i nikomu nedává, ale když někdo se neumí po několika měsících rozhodnout a neví...tak neví, no a? Ale helenu.i to trápí, pochopitelně. A je její právo řešit to tak, jak to dělá. Nehledě na to, že její chlap může být "zoufalý člověk, který si neví rady". No tak si neví rady, a co? To mu dává právo na to, abych já setrvávala dál po jeho boku a čekala, až se páníček rozhodne? Prostě když mě něco dusí už moc, zafunguje pud sebezáchovy a dřív než se zhroutím, tak ho raději opustím. (Možná si helena.i na svém muži může ještě něčeho vážit. To já nemohla, protože můj BM se ztrapňoval časem tak, až jsem si uvědomila, že s ním vážně ztrácím čas...ano, kdysi to bylo hezké, ale co z toho bylo časem, to nebyl život, ale přežívání....).

Není tady

#30 28. 6. 2006 8:25

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

helena.i napsal(a):

Proboha Pan, co to píšeš za nesmysly?Opravdu si myslíš, že půl roku dávat někomu čas nato aby si utřídil myšlenky, nic nevyčítat, neslídit, nevyptávat se, na přímé otázky dětem odpovídat jen to, že my dva s tatínkem máme problémy, které se jich netýkají, opravdu si myslíš, že večerní masírování jeho zad, chystání svačinek do práce, a spoustu jiných drobností které jsem dřív dělala ráda / teď ne že by s odporem, ale../. Opravdu si myslíš že nemám teď už nárok na klid? Že říct někomu, tak si konečně ujasni situaci je špatné ? Myslíš si že to bylo pro mě jednoduché? Nedotýkat se ho, nepohladit po tváři? Hrábla jsem si pěkně až na dno. A protože vím, že to vždycky byl slušný chlap, tak jsem se to společně chtěla pokusit napravit. Tvůj příspěvek mě vytočil. Mám dojem že se zastávᚠjeho. Nevíš, jaké je to hrozné v tomto prostředí žít. Nepřála bych to nikomu.
Fuj, to jsem ale rozčílená.

hjartahjartahjartapussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#31 2. 7. 2006 17:23

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ve stejné situaci byla na jiné diskusi Kukačka- tvrdil. že se se slečnou ve věku jeho dcery rozešel, ale pak se sebral, odstěhoval se na chalupu a už půl roku taky "neví". A když Kuki přivezla nečekaně děti, slečna se tam bez rozpaků roztahovala na terase. Panebože, proč to nejde řešit jinak než čekáním, odchodem  nebo vraždou?????

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#32 2. 7. 2006 22:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Po cele mesice se neumi rozhodnout......
Delam, co se da pro zachranu rodiny...
Ale pak uz dost!
Hmmmm...
Takze nejdriv med a potom jed?
Opravdu to nevidite??? Tu obrovskou chybu, kterou delame? Vychovame si z chlapa monstrum a pak mu davame ultimata...
Proc musi zafungovat pud sebezachovy, az kdyz "uz mne neco dusi az moc"....??  Proc nefunguje mnohem mnohem driv???? Proc si nejdriv musime "hrabnout az na dno", abchom zjistily ten prosty fakt: Jsem zena a ty mne budes respektovat!
Neni to nahodou i proto, ze zapominame na to, ze on je muz a my ho mame respektovat??? Zvlast kdyz tu vsechny tvrdite, jak moc ho porad milujete???
Rikam RESPEKTOVAT, nikoliv POSLOUCHAT a delat co se da i neda, jen aby byl panicek spokojeny...
Nechapu....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#33 3. 7. 2006 8:54

ida06
♥♥-----

Pandorra:
Veci nebyvaji vzdy takove, jakymi se na prvni pohled jevi.... kazdy clovek, zena i muz, se muze dostat do slepe ulicky, do zivotni situace, se kterou si nevi rady. Pak a jenom PAK se muze projevit sila lasky partnera. Pokud dava nuz na krk a nenecha ze sebe delat debilku, neni to laska, ale urazena pycha. Nafoukane ego, ktere slape po vsem, po partnerovi i po sobe samotne...
Teprve ve chvili, kdy partnera "ztracim", mohu mu dokazat, jak moc ho miluji. Je to o tom, zda s nim dokazu soucitit a poslouchat, co mi rika, a nebo budu jen spekulovat, jaky podraz to na mne zase vymysli a kricet au au, zranil jsi mne, potazmo mou pychu!
Muz, ktery se stara o svou rodinu a otevrene rika, ze si nevi rady, nemusi byt mizera, ale jenom zoufaly clovek, ktery si skutecne nevi rady.... Davat mu nuz na krk, je ta nejvetsi hloupost, jakou je mozne udelat. Na to je vzdy casu dost! Podana ruka, o ktere tu byla rec, muze vypadat tak, ze: udelas, co ja chci a vsechno bude jako driv - tomu nerikam podana ruka, ale zakerna kudla do zad, a nebo muze rikat: pojdme si rici, co chci ja, co ty a shodneme se na tom, co je dobre pro nase deti, nas vztah.
Videt v kazdem muzi, ktery se zakouka nekde jinde, hńed mizeru, to je jen vizitkou dotycnych  dam. Nechapu, proc vlastne chteji dal  zit s mizerou?????
______________________________----
No taky mne to vytočilo - souhlasím s Helenou, někdy už ten pohár prostě přeteče. Nevím, jak se může prokazovat láska ve chvíli, kdy partnera ztrácím - to bych sakra ráda viděla. Když mi lže, říká, že jde do práce a přitom jde za ní?  Když už 6 měsíců doma jen užívá ten servis (jídlo, prádlo, přiměřená starostlivost ze strany mne i dětí) a celou tu dobu domů nosí nabídky z realitek a vybírá dostatečně důstojný dům, kam by se s ní a jejími dětmi nastěhoval. Pan, to si myslíš, že moje láska se tady musí projevit v tom, že s ním budu probírat možné varianty domů, vymyslím, jak to zaplatíme a s ní pak jen vyřeší drobnosti, třeba jakou kuchyň si koupí??? Možná jsem pitomá, i to s ním občas probírám, ale posun není žádný.. Na to, co by chtěl nemá - a to, na co má, to zase nechce. A někdy se mi zdá, že ani nechvátá na konečné řešení. Myslíš si že láska je to, že prostě několik let budu dělat, že o nic vlastně nejde, že nikdo jiný není a čekat, až náhodou něco důstojného a levného bude k mání?
Ano, dělám ze sebe debilku, čekám a říkám si, že po 20letech není kam spěchat, že to možná přestane bavit spíš tu druhou. Oceňuju, že počítá s tím, že v našem domě zůstanu já - taky proto, že je mu jasný, že by to před sousedy a známými "neustál", kdyby "nás vyhnal". Snažím se ho nenásilně přesvědčit, že by mohl s něčím pomoct v naší domácnosti,ale trpím a odnáší to domácnost i práce... Co mi poradíš, Pan? Říkáš, že dát nůž na krk, že na to je vždycky času dost - tak kdy je ten čas?????? (před smrtí , až budu bilancovat, už nebudu mít tu sílu) Nebo si dělat naděje a čekat, že mi nakonec ve vhodné chvíli ten nůž dá on?
PS. "naděje je nehorší zlo, protože prodlužuje trápení"....

Není tady

#34 3. 7. 2006 10:08

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Po cele mesice se neumi rozhodnout......
Delam, co se da pro zachranu rodiny...
Ale pak uz dost!
Hmmmm...
Takze nejdriv med a potom jed?
Opravdu to nevidite??? Tu obrovskou chybu, kterou delame? Vychovame si z chlapa monstrum a pak mu davame ultimata...
Proc musi zafungovat pud sebezachovy, az kdyz "uz mne neco dusi az moc"....??  Proc nefunguje mnohem mnohem driv???? Proc si nejdriv musime "hrabnout az na dno", abchom zjistily ten prosty fakt: Jsem zena a ty mne budes respektovat!
Neni to nahodou i proto, ze zapominame na to, ze on je muz a my ho mame respektovat??? Zvlast kdyz tu vsechny tvrdite, jak moc ho porad milujete???
Rikam RESPEKTOVAT, nikoliv POSLOUCHAT a delat co se da i neda, jen aby byl panicek spokojeny...
Nechapu....

Řekla bych, že prostým vývojem zkrátka dojdeme k tomu, že je nezvratná pravda a naše právo na to být žena a že muž mě má respektovat. A k tomu, že já chci respektovat muže, ale už nechci ho dál slepě poslouchat a dělat mu ústupky, se kterými nesouhlasím, ale dosud jsem je dělala, protože jsem se bála (o jeho lásku, o to, co bude s dětmi, někdo o to, jak se sám uživí, co tomu řeknou lidi...)...je to vývoj....vždy každý si jím prochází, tak není čemu se divit.

Není tady

#35 3. 7. 2006 11:01

Ivik
♥♥♥----

Evi,poslala jsem Ti mailik-Iv:-))

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#36 3. 7. 2006 12:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Evi,
tak to bohuzel casto je a to naprosto chapu. Predevsim chapu ten strach o to, co bude s detmi. Ten je nejhorsi, jenze obe velmi dobre vime, ze rozvodem muz neprestava byt otcem, ze?
A taky si myslim, ze za svou vlastni slepotu mohu tezko obvinovat muze, ktery mi ji vlastne jen pomohl odhalit. Je to stale a porad o tom, co rikam od pocatku: podekuji mu za ty dary a poslu ho k certu, aby mohl prijit jiny. A pokud jsem uz vsechno pochopila, tak ten, ktery pak prijde, si uz nedovoli na mne neco zkouset smile A pokud jsem stale nepochopila vubec nic, je to o tom porad stejnem pytli, jak rika trefne Misa.

Ida06
tobe bohuzel nemohu poradit vubec nic, protoze jsi zatim nepochopila to, co jsem napsala.
Snad to jeste muzu zkusit takto: nedelej nic, co nechces a vsechno co delas, delej s myslenkou na to, co opravdu chces! Protoze jen a jen to prave ve finale dostanes...A treba se budes divit, co to vlastne dostanes, az to tu druhou prestane bavit a posle ti ho zpet!

A snad jen posledni poznamku: ono je nekdy dost tezke rozpoznat ten pravy okamzik, kdy partnera ztracim.
Delat mu pomysleni ve chvili, kdy uz jsem ho stejne ztratila, je uplne stejna hloupost, jako strkat mu hlavu pod vodu, kdyz jeste on sam nevi, co chce. Jenze s rozpoznanim toho okamziku vam nikdo nikdy neporadi, protoze s vami nebydli..... A hlavne protoze toho vaseho drahouska nemiluje. Toho prece milujete vy, ne? Takze by vas mela vest laska...tedy pokud ho opravdu milujete.

Není tady

#37 3. 7. 2006 17:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Pan: Jó, strach, co bude s dětmi...znám...já zprvu bulela, když jsem si představila, že manžela opustím....můj svět se hroutil...postupně jsem ale dospěla k přesvědčení, že s manželem už mi pšenka nepokvete, neb jsme každý jinde, takže jsem si celkem s lehkostí představila, jak balím svoje věci...JENŽE! Pak jsem si představila, že balím věci dítěti a bylo to tu zas...pláč, pláč a moje odhodlání v háji...postupně jsem si uvědomila, co píšeš. Že muž nepřestává být otcem, ani když se s ním rozvedu (teda za předpokladu, že jím kdy vůbec byl).....ale byl to vývoj prostě, jako u každýho...a ty zkušenosti jsou fakt nepřenositelné, každý/á si na to musí přijít sám/sama... smile

Není tady

#38 3. 7. 2006 18:42

iva
♥♥-----

Před rokem jsem si taky svoje odbrečela,když jsem si představila,že se s manželem rozejdeme i já jsem si myslela,že se mi ,,hroutí svět,,A jak píše Pan, stále jsem si utřepávala myšlenky,co vlastně chci.Byla jsem si jistá,že chci zůstat s ním i když ne za každou cenu.Věděla jsem,že je zamilovaný do kolegyně v práci a že ani jeden nemá kam se zasměstnání odejít.Manžel řekl,že fyyicky to ukončili,ale chce to čas,aby to přešlo i citově.Jak jsem mu ji měla dostat z hlavy ven?To nejde!On se ke mne choval pěkně,trávil se mnou volný čas,zabezpečoval finančně rodinu ,věřila jsem mu,když mi říkal,že mě má rád a nechce odejít.Já nevím,je to hloupé a naivní?Přesto jsem věděla,že kolegyně v práci mu není lhostejná.Taky mu asi trvalo,než si srovnal v hlavě myšlenky,co vlastně chce.Ve chvílích,kdy se mi zdálo,že ho ztrácím,jsem byla hodně smutná,ale teď nějakým šestým smyslem cítím,že se mi opravdu ,,vrací,,.A já paradoxně teď vím,že bych dokázala žít sama a i když bych byla smutná,svět by se mi určitě nehroutil.Má to logiku?

Není tady

#39 4. 7. 2006 10:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Má, nádhernú a úplnú logiku toho, prečo sa vlastne takéto veci dejú: aby si všetci zúčastnení niečo uvedomili...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 4. 7. 2006 12:36

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Prožila jsem hodně něco obdobného, myšleky mám úplně stejné.Má to logiku, našly jsme samy sebe a všichni jsme si něco uvědomili.
tummenupp

iva napsal(a):

Před rokem jsem si taky svoje odbrečela,když jsem si představila,že se s manželem rozejdeme i já jsem si myslela,že se mi ,,hroutí svět,,A jak píše Pan, stále jsem si utřepávala myšlenky,co vlastně chci.Byla jsem si jistá,že chci zůstat s ním i když ne za každou cenu.Věděla jsem,že je zamilovaný do kolegyně v práci a že ani jeden nemá kam se zasměstnání odejít.Manžel řekl,že fyyicky to ukončili,ale chce to čas,aby to přešlo i citově.Jak jsem mu ji měla dostat z hlavy ven?To nejde!On se ke mne choval pěkně,trávil se mnou volný čas,zabezpečoval finančně rodinu ,věřila jsem mu,když mi říkal,že mě má rád a nechce odejít.Já nevím,je to hloupé a naivní?Přesto jsem věděla,že kolegyně v práci mu není lhostejná.Taky mu asi trvalo,než si srovnal v hlavě myšlenky,co vlastně chce.Ve chvílích,kdy se mi zdálo,že ho ztrácím,jsem byla hodně smutná,ale teď nějakým šestým smyslem cítím,že se mi opravdu ,,vrací,,.A já paradoxně teď vím,že bych dokázala žít sama a i když bych byla smutná,svět by se mi určitě nehroutil.Má to logiku?

Není tady

#41 4. 7. 2006 14:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přidávám se do "klubu"- teprve 2 roky po jeho "oficiálním " rozchodu cítím, že ho mám doma celého.
Objevila jsem kouzelnou afirmaci k ukončooání a snad k dokončení a odstřižení od  pout nevěry- a není to zapomnění, není to odpuštění, ale PŘIJETÍ. Smířila jsem se, že jsem se zanedbala, zanedbala nᚠspolečný život, on že mě podvedl, ona, že se vědomě scházela se ženatými...
Prostě jsem se smířila se skutečností, kterou už nezměním, ale protože je to minulost, tak je v mých silách, abych já už nejela ve starých kolëjích a jsem vlastně i smířená s tím, že může milovat jinou.A taky mi dalo dost práce smířit se s tím, že jsem nebyla jednička, a to dost dlouho.
Je to nadlouho, odpouštím si jen pro vlastní klid, ale není to plné dovšení, není to ta konečná tlustá čára.
Usmíření.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#42 4. 7. 2006 14:52

Mazlík
♥♥♥♥---

Regina napsal(a):

Přidávám se do "klubu"- teprve 2 roky po jeho "oficiálním " rozchodu cítím, že ho mám doma celého.
Objevila jsem kouzelnou afirmaci k ukončooání a snad k dokončení a odstřižení od  pout nevěry- a není to zapomnění, není to odpuštění, ale PŘIJETÍ. Smířila jsem se, že jsem se zanedbala, zanedbala nᚠspolečný život, on že mě podvedl, ona, že se vědomě scházela se ženatými...
Prostě jsem se smířila se skutečností, kterou už nezměním, ale protože je to minulost, tak je v mých silách, abych já už nejela ve starých kolëjích a jsem vlastně i smířená s tím, že může milovat jinou.A taky mi dalo dost práce smířit se s tím, že jsem nebyla jednička, a to dost dlouho.
Je to nadlouho, odpouštím si jen pro vlastní klid, ale není to plné dovšení, není to ta konečná tlustá čára.
Usmíření.

Tak tohle je naprosto dokonalý!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#43 6. 7. 2006 8:39

helena.i
♥♥-----

takže stručně, v pondělí měl M odejít, co čert nechtěl, byla jsem ve čtvrtek před tím na oční operaci /odstraňovali mi dioptrie/, takže jsem se v pondělí dozvěděla, že teď opravdu to nemůže udělat, protože jsem "Lazar" a musí mi pořád kapat do očí a starat se o mě. Takže jsme zase tam kde jsme byli. Na jednu stranu mě vezl 2 x po sobě asi 100 km do lesa /dělá to dobře na ty oči/, tak daleko jel schválně, protože je to houbař a ví , kde je pro mě ten nejlepší les!/musela jsem odejít na záchod když mi to říkal a chechtat se/, na druhou stranu s ní vztah neukončil a neví co má dělat. No a aby toho nebylo málo, tak se o tom jeho vztahu vykládá po našem malém městě. No, to mě taky sebralo. Takže se v tom oba vlastně plácáme a nevíme co bude dálo. Každý den se probouzím s tím, abych měla dostatek síly a moudrosti a vůbec odvahy ted den nějak přežít.
Všechny zdravím.

Není tady

#44 6. 7. 2006 23:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Regi,
no tak to je fajn, jsi za vodou smile
POCHOPIT, ze to co se mi deje, je jen REAKCE  na mou AKCI, tedy nic se mi nedeje nahodne a vse, co se mi deje si zaslouzim a potrebuju si prozit, abych se neco NAUCILA.
Pak ODPUSTIT si chyby, ktere jsem udelala, ale i pochopit a odpustit chyby, ktere delaji druzi, a pak situaci proste PRIJMOUT takovou, jak je! Poucit se z ni a postoupit do vyssiho levlu smile
O nicem jinem to neni.
Prijmuti toho, co se stalo, muze byt zrovna tak dalsi zivot ve dvou, jako knecny rozchod. Jen to musi byt KONECNE reseni bez horkosti, vycitek i sebeobvinovani, nejistoty zda prece jen jsem to nemela udelat jinak...

Není tady

#45 7. 7. 2006 14:10

SOFI
♥♥♥♥---

I když jsi to Pan adresovala Regi,
tak přesně cítím i Já. Jen se občas ještě stane,že přemýšlím, jestli i ten druhý vedle mne cítí to co Já a jak Já.Ale podle reakcí snad ano.
Přeju všem hezký víkend. Nějak teď nestíhám.

Pandorraa napsal(a):

Regi,
no tak to je fajn, jsi za vodou smile
POCHOPIT, ze to co se mi deje, je jen REAKCE  na mou AKCI, tedy nic se mi nedeje nahodne a vse, co se mi deje si zaslouzim a potrebuju si prozit, abych se neco NAUCILA.
Pak ODPUSTIT si chyby, ktere jsem udelala, ale i pochopit a odpustit chyby, ktere delaji druzi, a pak situaci proste PRIJMOUT takovou, jak je! Poucit se z ni a postoupit do vyssiho levlu smile
O nicem jinem to neni.
Prijmuti toho, co se stalo, muze byt zrovna tak dalsi zivot ve dvou, jako knecny rozchod. Jen to musi byt KONECNE reseni bez horkosti, vycitek i sebeobvinovani, nejistoty zda prece jen jsem to nemela udelat jinak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí