29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?
Hrošánku, ty to odmítnutí třeba ustojíš. Ale existují i lidé, kteří to neustojí a jejich vlastní ego dokáže neuvěřitelné věci, ač na venek vypadají jako citliví a velice inteligentní lidé
Není tady
Klubko napsal(a):
Hrošánku, ty to odmítnutí třeba ustojíš. Ale existují i lidé, kteří to neustojí a jejich vlastní ego dokáže neuvěřitelné věci, ač na venek vypadají jako citliví a velice inteligentní lidé
Klubko, ale velikost ega se přece nemusí vždy vylučovat s velkou citlivostí a inteligencí.... (tam hapruje především to sebevědomí....no né
Já bych řekla, že lidé s velkým egem jsou lidé přecitlivělí a víc zranitelní než si možná myslíš, ale souhlas, že je na tom třeba hodně pracovat.... to jo
Upravil(a) Račice dračice (6. 10. 2008 14:13)
Není tady
Pisatel napsal(a):
adra napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pak ale Kuty je zde otázka, proč s Vámi do nějakého dlouhodobého vztahu. Já zajíce v pytly nerad![]()
Proč s Vámi CO!?!?
ty s oblibou vynecháváš slova a pak to dává smysl nesmysl![]()
![]()
Moudrý pochopí co nerad
Chápu tě pisateli,tohle píšeš na základě své špatné zkušenosti v manželství asi,apropo melouny taky nejíš nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...Vzniká tady z toho těžká filozofická diskuse a tak když se bavíme o tom čtvrcení: víte jaký je rozdíl mezi sadismem a rasismem?Rasismus = 10 cikánů v 1 popelnici a sadismus= 1 cikán v 10 popelnicích.
A co znamená 10 popelnic v jednom cikánovi? No přece plýtvání....
To jen tak pro odlehčení tématu.
Není tady
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?
Ja myslim, ze i bez otevreni a velkeho projevovani citu muzes v pohode zit ve vztahu . Pokud to tedy neklades na prvni misto.
Není tady
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravduS tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
To sice ano, ale není lepší vědět na čem jseš?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
To sice ano, ale není lepší vědět na čem jseš?
Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Není tady
lemings napsal(a):
gemi napsal(a):
Lemings,
co se stalo od poloviny března doposud? .....Stalo se to že koněčně už vím co ve svém životě chci a co ne a to si myslím že je důležité. Možná to bude pro některé ženy nebo dívky znít hrubě ale radeji partnerku jen na sex ale ne vztah, panebože to už ne.
Ozvi se třeba za rok a sděl nám, jak dlouho ti to vydrželo
Není tady
Ivana*M napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.To sice ano, ale není lepší vědět na čem jseš?
Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Ale to přeci není fér k tomu druhému.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravduS tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?
Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v živote budú beznádejne míňať... "Až po Vás, madam!" "Nie, až po Vás, pane...!"
Není tady
Kuty napsal(a):
Chápu tě pisateli,tohle píšeš na základě své špatné zkušenosti v manželství asi, apropo melouny taky nejíš nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...
Chyba nejraději melouny hezky naplněné dobrým alkoholem a hezky uleželé nejlépe tak měsíc
Ty nemám špatnou zkušennost s institucí nazvanou manželství, sice si dovolím sdělit, že tato instituce je přežilá a poplatná době, dnes již neplní onu ekonomickou funkci, tak jak v době jejího vzniku.
Spíš než s manželstvím mám jisté špatné zkušenostmi s lidmi, kteří v jistém okamžiku tvrdí, že ta či ona situace jim nebude či nečiní problém, sami se jí třeba i dopustí, ale když to učiní i protějšek pak je oheň na střeše. Nemyslím tím nevěru tolik zde omílanou.
Z pohledu kdo je otevřenější, nemohu sloužit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkušenost, že víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od žen než od mužů. Od poslední nemilé zkušenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To sice ano, ale není lepší vědět na čem jseš?Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Ale to přeci není fér k tomu druhému.
Jak to myslis, ze to neni fer. Muj m. vi jakou mam naturu , tak to je jeho volba nebo nechapu, jak si to myslela.
Není tady
Že jeden sa vyjadrí a druhý milostivo mlčí a necháva toho druhého hádať...
Není tady
Selima napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vždycky to stojí za to, protože nejhorší co se nám může stát je, že naše city budou odmítnuté. No a?Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v živote budú beznádejne míňať...
"Až po Vás, madam!" "Nie, až po Vás, pane...!"
Ono se vetsinou dva stejne osobnosti nedaji dohromady. Muj m. ma velkou potrebu citu, je romantik atd.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Selima napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v živote budú beznádejne míňať...
"Až po Vás, madam!" "Nie, až po Vás, pane...!"
Ono se vetsinou dva stejne osobnosti nedaji dohromady. Muj m. ma velkou potrebu citu, je romantik atd.
Ivo tohle pochopitelně chápu, že přirozeně to máme nastavené každý jinak. Potlačovat něco, co mám ve své přirozenosti, jak jsem pochopila Oxiho je něco jiného.
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Chápu tě pisateli,tohle píšeš na základě své špatné zkušenosti v manželství asi, apropo melouny taky nejíš nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...
Chyba nejraději melouny hezky naplněné dobrým alkoholem a hezky uleželé nejlépe tak měsíc
Ty nemám špatnou zkušennost s institucí nazvanou manželství, sice si dovolím sdělit, že tato instituce je přežilá a poplatná době, dnes již neplní onu ekonomickou funkci, tak jak v době jejího vzniku.
Spíš než s manželstvím mám jisté špatné zkušenostmi s lidmi, kteří v jistém okamžiku tvrdí, že ta či ona situace jim nebude či nečiní problém, sami se jí třeba i dopustí, ale když to učiní i protějšek pak je oheň na střeše. Nemyslím tím nevěru tolik zde omílanou.
Z pohledu kdo je otevřenější, nemohu sloužit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkušenost, že víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od žen než od mužů. Od poslední nemilé zkušenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.
TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
Není tady
Fatima napsal(a):
lemings napsal(a):
Je opravdu smutné, jak lidi mají potřebu
a) generalizovat
b) svou vlastní slabost/neschopnost projektovat do ostatních
Nečetla jsem to tady celé, ale doufám, že tady někdo na toho pána vytáhl princip zrcadlení a že mu to bylo aspoň mali¨nko k užitku.
Každý svého štěstí strůjcem
lemings : Nenapises konkretneji , v cem te zeny zklamaly ?
Není tady
Kuty napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Z pohledu kdo je otevřenější, nemohu sloužit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkušenost, že víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od žen než od mužů. Od poslední nemilé zkušenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
neboj jsem podezíravej od narození
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Z pohledu kdo je otevřenější, nemohu sloužit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkušenost, že víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od žen než od mužů. Od poslední nemilé zkušenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
neboj jsem podezíravej od narození
a jak se tito stalo???
Není tady
Veliced se omlouvám za své předchzí pesemistické příspěvky. Dnes už mám zcela jiný pohled na celou situaci a samozřejmě i ženy. Jak bylo napsáno od jedné pisatelky výše " každý strůjcem svého štěstí" musím uznat že má pravdu. Svůj život jsem si zpackal sám a sám také pociťuji důsledky. Dnes mohu s klidným srdcem konstatovat že něžné pohlaví je to nejdůležitější co chlapy ke svému životu potřebují, bez Vás ženy a dívky život jen přežíváme ale neprožíváme. Ještě jednou se omlouvám všem lidem kterých se můj první příspěvek nějak dotkl nebo je pobouřil. Jen pro informaci, nezměnil jsem názor tím že bych prožíval nějaký citový vztah (jsem stále singl) ale tak nějak jsem našel zcela jiný pohled na život.
Není tady
Wow.... BI.
Není tady
zázraky se dějí
to, že žijeme v dualitě není náhoda,ale účel, za ideálního stavu se dokážeme báječně doplňovat a činit život příjemným.
Nááádhera Lemings
Taky někdy slyším od manžela "miláčku já tě tak miluju, ale někdy bych tě nejraději zabil"
já vím, a ono to funguje i na druhou stranu
Není tady