3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je vidět,e si nepochopil nic,a nás enské u vůbec ne - protoe, to ví,e do enské a do melounu nikdy nevidí,ne?
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?
Hroánku, ty to odmítnutí třeba ustojí. Ale existují i lidé, kteří to neustojí a jejich vlastní ego dokáe neuvěřitelné věci, ač na venek vypadají jako citliví a velice inteligentní lidé
Není tady
Klubko napsal(a):
Hroánku, ty to odmítnutí třeba ustojí. Ale existují i lidé, kteří to neustojí a jejich vlastní ego dokáe neuvěřitelné věci, ač na venek vypadají jako citliví a velice inteligentní lidé
Klubko, ale velikost ega se přece nemusí vdy vylučovat s velkou citlivostí a inteligencí.... (tam hapruje předevím to sebevědomí....no né
Já bych řekla, e lidé s velkým egem jsou lidé přecitlivělí a víc zranitelní ne si moná myslí, ale souhlas, e je na tom třeba hodně pracovat.... to jo
Upravil(a) Račice dračice (6. 10. 2008 14:13)
Není tady
Pisatel napsal(a):
adra napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pak ale Kuty je zde otázka, proč s Vámi do nějakého dlouhodobého vztahu. Já zajíce v pytly nerad![]()
Proč s Vámi CO!?!?
ty s oblibou vynechává slova a pak to dává smysl nesmysl![]()
![]()
Moudrý pochopí co nerad
Chápu tě pisateli,tohle píe na základě své patné zkuenosti v manelství asi,apropo melouny taky nejí nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...Vzniká tady z toho těká filozofická diskuse a tak kdy se bavíme o tom čtvrcení: víte jaký je rozdíl mezi sadismem a rasismem?Rasismus = 10 cikánů v 1 popelnici a sadismus= 1 cikán v 10 popelnicích.
A co znamená 10 popelnic v jednom cikánovi? No přece plýtvání....
To jen tak pro odlehčení tématu.
Není tady
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je vidět,e si nepochopil nic,a nás enské u vůbec ne - protoe, to ví,e do enské a do melounu nikdy nevidí,ne?
Ja myslim, ze i bez otevreni a velkeho projevovani citu muzes v pohode zit ve vztahu . Pokud to tedy neklades na prvni misto.
Není tady
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
Je vidět,e si nepochopil nic,a nás enské u vůbec ne - protoe, to ví,e do enské a do melounu nikdy nevidí,ne?Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravduS tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
To sice ano, ale není lepí vědět na čem jse?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
To sice ano, ale není lepí vědět na čem jse?
Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Není tady
lemings napsal(a):
gemi napsal(a):
Lemings,
co se stalo od poloviny března doposud? .....Stalo se to e koněčně u vím co ve svém ivotě chci a co ne a to si myslím e je důleité. Moná to bude pro některé eny nebo dívky znít hrubě ale radeji partnerku jen na sex ale ne vztah, paneboe to u ne.
Ozvi se třeba za rok a sděl nám, jak dlouho ti to vydrelo
Není tady
Ivana*M napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.To sice ano, ale není lepí vědět na čem jse?
Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Ale to přeci není fér k tomu druhému.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravduS tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?
Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v ivote budú beznádejne míňa... "A po Vás, madam!" "Nie, a po Vás, pane...!"
Není tady
Kuty napsal(a):
Chápu tě pisateli,tohle píe na základě své patné zkuenosti v manelství asi, apropo melouny taky nejí nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...
Chyba nejraději melouny hezky naplněné dobrým alkoholem a hezky uleelé nejlépe tak měsíc
Ty nemám patnou zkuennost s institucí nazvanou manelství, sice si dovolím sdělit, e tato instituce je přeilá a poplatná době, dnes ji neplní onu ekonomickou funkci, tak jak v době jejího vzniku.
Spí ne s manelstvím mám jisté patné zkuenostmi s lidmi, kteří v jistém okamiku tvrdí, e ta či ona situace jim nebude či nečiní problém, sami se jí třeba i dopustí, ale kdy to učiní i protějek pak je oheň na střee. Nemyslím tím nevěru tolik zde omílanou.
Z pohledu kdo je otevřenějí, nemohu slouit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkuenost, e víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od en ne od muů. Od poslední nemilé zkuenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
pomněnka napsal(a):
To sice ano, ale není lepí vědět na čem jse?Mne nevadi, kdyz mi nekdo projevi city pokud to neprehani.Takze vim na cem jsem. Projevovat vlastni nepovazuji za nutne.
Ale to přeci není fér k tomu druhému.
Jak to myslis, ze to neni fer. Muj m. vi jakou mam naturu , tak to je jeho volba nebo nechapu, jak si to myslela.
Není tady
Selima napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
hrosanek napsal(a):
S tímhle tak nějak nesouhlasím, schovávání si čehokoliv citů (vlastně i necitů), abych nenarazil je hovadina. Vdycky to stojí za to, protoe nejhorí co se nám můe stát je, e nae city budou odmítnuté. No a?Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.
Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v ivote budú beznádejne míňa...
"A po Vás, madam!" "Nie, a po Vás, pane...!"
Ono se vetsinou dva stejne osobnosti nedaji dohromady. Muj m. ma velkou potrebu citu, je romantik atd.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Selima napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Urcity typ osobnosti to spatne snasi , skoro bych rekla, ze je to tak neunosne , ze se techto situaci radeji vyvaruje.Tak dvaja jedinci tohto typu osobností sa asi v ivote budú beznádejne míňa...
"A po Vás, madam!" "Nie, a po Vás, pane...!"
Ono se vetsinou dva stejne osobnosti nedaji dohromady. Muj m. ma velkou potrebu citu, je romantik atd.
Ivo tohle pochopitelně chápu, e přirozeně to máme nastavené kadý jinak. Potlačovat něco, co mám ve své přirozenosti, jak jsem pochopila Oxiho je něco jiného.
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Chápu tě pisateli,tohle píe na základě své patné zkuenosti v manelství asi, apropo melouny taky nejí nebo pro jistotu jen rozčtvrcené?Já teda u těch melounů osobně sázím na jistotu a jedině rozčtvrcené či půlené,ale s lidmi to jaksi nejde...
Chyba nejraději melouny hezky naplněné dobrým alkoholem a hezky uleelé nejlépe tak měsíc
Ty nemám patnou zkuennost s institucí nazvanou manelství, sice si dovolím sdělit, e tato instituce je přeilá a poplatná době, dnes ji neplní onu ekonomickou funkci, tak jak v době jejího vzniku.
Spí ne s manelstvím mám jisté patné zkuenostmi s lidmi, kteří v jistém okamiku tvrdí, e ta či ona situace jim nebude či nečiní problém, sami se jí třeba i dopustí, ale kdy to učiní i protějek pak je oheň na střee. Nemyslím tím nevěru tolik zde omílanou.
Z pohledu kdo je otevřenějí, nemohu slouit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkuenost, e víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od en ne od muů. Od poslední nemilé zkuenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.
TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
Není tady
Fatima napsal(a):
lemings napsal(a):
Je opravdu smutné, jak lidi mají potřebu
a) generalizovat
b) svou vlastní slabost/neschopnost projektovat do ostatních
Nečetla jsem to tady celé, ale doufám, e tady někdo na toho pána vytáhl princip zrcadlení a e mu to bylo aspoň mali¨nko k uitku.
Kadý svého těstí strůjcem
lemings : Nenapises konkretneji , v cem te zeny zklamaly ?
Není tady
Kuty napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Z pohledu kdo je otevřenějí, nemohu slouit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkuenost, e víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od en ne od muů. Od poslední nemilé zkuenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
neboj jsem podezíravej od narození
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Z pohledu kdo je otevřenějí, nemohu slouit, z mého pohledu jsem zjistil nebo mám zkuenost, e víckrát jsem tak nějak "dostal přes prsty" od en ne od muů. Od poslední nemilé zkuenosti si skutečně vybírám a hlavně nekupuji onoho zajíce v pytli.TAK DEJ POZOR,ABYS NEPŘEBRAL KAMARÁDE!
neboj jsem podezíravej od narození
a jak se tito stalo???
Není tady
Veliced se omlouvám za své předchzí pesemistické příspěvky. Dnes u mám zcela jiný pohled na celou situaci a samozřejmě i eny. Jak bylo napsáno od jedné pisatelky výe " kadý strůjcem svého těstí" musím uznat e má pravdu. Svůj ivot jsem si zpackal sám a sám také pociuji důsledky. Dnes mohu s klidným srdcem konstatovat e něné pohlaví je to nejdůleitějí co chlapy ke svému ivotu potřebují, bez Vás eny a dívky ivot jen přeíváme ale neproíváme. Jetě jednou se omlouvám vem lidem kterých se můj první příspěvek nějak dotkl nebo je pobouřil. Jen pro informaci, nezměnil jsem názor tím e bych proíval nějaký citový vztah (jsem stále singl) ale tak nějak jsem nael zcela jiný pohled na ivot.
Není tady
zázraky se dějí
to, e ijeme v dualitě není náhoda,ale účel, za ideálního stavu se dokáeme báječně doplňovat a činit ivot příjemným.
Nááádhera Lemings
Taky někdy slyím od manela "miláčku já tě tak miluju, ale někdy bych tě nejraději zabil"
já vím, a ono to funguje i na druhou stranu
Není tady