29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je opravdu smutné, jak lidi mají potřebu
a) generalizovat
b) svou vlastní slabost/neschopnost projektovat do ostatních
Nečetla jsem to tady celé, ale doufám, že tady někdo na toho pána vytáhl princip zrcadlení a že mu to bylo aspoň mali¨nko k užitku.
Každý svého štěstí strůjcem
Není tady
TAk po velmi dlouhé době jsem se opět dostal na tento web. Pro všechny ůčastníky této diskuze, děkuji Vám za Vaše příspěvky dobré i ty horší. Žiju to je důležité.
Není tady
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?
Upravil(a) Kuty (5. 10. 2008 23:15)
Není tady
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?
Pak ale Kuty je zde otázka, proč s Vámi do nějakého dlouhodobého vztahu. Já zajíce v pytly nerad
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Pak ale Kuty je zde otázka, proč s Vámi do nějakého dlouhodobého vztahu. Já zajíce v pytly nerad
![]()
Proč s Vámi CO!?!?
ty s oblibou vynecháváš slova a pak to dává smysl nesmysl
Není tady
adra napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?Pak ale Kuty je zde otázka, proč s Vámi do nějakého dlouhodobého vztahu. Já zajíce v pytly nerad
![]()
Proč s Vámi CO!?!?
ty s oblibou vynecháváš slova a pak to dává smysl nesmysl![]()
![]()
Moudrý pochopí co nerad
Není tady
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
Upravil(a) Oxi (6. 10. 2008 8:24)
Není tady
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Nemá pravdu. Ono to platí i opačně.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
Nemá pravdu. Ono to platí i opačně.
To, ze to plati aj opacne neznamena, ze nema pravdu
Není tady
Oxi napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravduNemá pravdu. Ono to platí i opačně.
To, ze to plati aj opacne neznamena, ze nema pravdu
No pokud to je to psáno jednostraně, pak pravdu nemá. Pokud budeme debatovat, že je to oboustranné, pak je to obecná pravda a spíše se piďme proč se obě strany ve vztahu neotvírají, tak aby k tomu napsanému nedocházelo.
Není tady
Klucíííí, nejsme všechny stejné, co kus to originál
Není tady
dixina napsal(a):
Klucíííí, nejsme všechny stejné, co kus to originál
Hmmm a proč jste originál přes kopírák
Není tady
Myslím si,že Lemings až tak pravdu nemá,ale je to jeho věc a jeho rozhodnutí.Jestliže chce ženy jen pro sex,tak by jim to měl říct,aby si nedělaly iluze.Bude záležet na ženě,jestli sním půjde nebo ne.
Až bude starý a nemocný bude mu samotnému smutno,jedině že by šel do domova důchodců.
Mám kamarádku - jeden muž ji nechal,jen proto,že s ním byla těhotná a taková to byla láska.Soudili se dva roky kvůli určení otcovství,ona si byla jistá,že otcem je on a on stále zapíral.
- druhého muže si vzala a mají spolu dceru.Když se napil,byl agresivní.Jednou kojila 2měsíční dceru a on přišel napitý.Poslala ho spát a on se vrátil s kýblem vody.Vylil to na ni i dceru.Už spolu naštěstí nejsou.Říkala,že chlapy už nechce vidět.Nepotřebuje je,jedině kvůli penězům a to jí nestojí za to.
Je to věc názoru.Člověk přece nemůže házet všechny do stejného pytle.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Koukám Pisateli, že už se ti zase vrátil "humor".
Smutek v duši mám. Nicméně s humorem to snad překonám.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
![]()
proč? protože vy rádi dobýváte a zkoumáte, pořád něco vymýšlíte a hledáte jste prostě dobrodruzi
tak proto
Není tady
co mi to Pisateli zrcadlíš??? mně se otvírá nožíček v kapsičce když Tě čtu... ... nerozumím Tvým textum ani zbla....
Není tady
Proč se tu řeší 2 roky staré příspěvky?
Není tady
KALIK napsal(a):
Proč se tu řeší 2 roky staré příspěvky?
Protože to vlákno včera oživil sám zakladatel.
Není tady
protože tohle je věčné téma...no néééééééé? uznej Kalííííku
Není tady
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
lemings napsal(a):
Já myslím, že nemá...protože když projevíš veškeré city a celý se otevřeš a nečekáš na to reakci, jakou by sis nejvíc přál, tak není důvod to nedělat - nijak Ti to totiž nemůže ublížit, potažmo ničemu ublížit. Pokud i po tomhle zůstaneš sám sebou a žiješ, chováš se, jednáš, jako před vyjevením citů. To, že je tohle pro drtivou většinu lidí problém (mě nevyjímaje ) je věc druhá....
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Koukám Pisateli, že už se ti zase vrátil "humor".
Smutek v duši mám. Nicméně s humorem to snad překonám.
No nevím, zda právě tohle je HUMOR.
Ty víš, že tě mám ráda, takže si dovolím říci, že tohle je "zevšeobecnělá blbost", však víš, ta, co "nadnáší".
Takže já se teda fakt moc nesměju.
Není tady
No, neřešte vyřešené a spíš se ptejte, jak to momentálně vidí sám pisatel
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Oxi napsal(a):
Kuty napsal(a):
Je vidět,že si nepochopil nic,a nás ženské už vůbec ne - protože, to víš,že do ženské a do melounu nikdy nevidíš,ne?Mozno nepochopil - ale v jednej veci ma pravdu
Já myslím, že nemá...protože když projevíš veškeré city a celý se otevřeš a nečekáš na to reakci, jakou by sis nejvíc přál, tak není důvod to nedělat - nijak Ti to totiž nemůže ublížit, potažmo ničemu ublížit. Pokud i po tomhle zůstaneš sám sebou a žiješ, chováš se, jednáš, jako před vyjevením citů. To, že je tohle pro drtivou většinu lidí problém (mě nevyjímaje
) je věc druhá....
Hmmm tak na to něco bude...jsem se taky jednomu otevřela a řekla co cítím a on na to reagoval pro mě úplně nepochopitelně. Místo toho, že to rozeberem (jak jsem očekávala) se na smrt urazil a dal mi vale.
Není tady
Lemings, promiň, nemám čas číst celou diskuzi, ale že Ty jsi před ní (před ně) položil své srdce na talíř a řekl: „Tady je a dělej si s ním co chceš!"
To není tedy vůbec o lásce k ní (k nim), ale k sobě. Zbavil ses tak zodpovědnosti. Protože už jsi nic dalšího "nemusel".
Láska je o něčem jiném. Třeba i o tom, být pro toho druhého vzácným a jedinečným a výjimečným nezávisle na čemkoli, třeba i na vztahu. A to je teprve makačka.
Vyrvat si imaginárně srdce z těla a strkat jí ho před nos a pak si přijít fňukat, že ho nechtěla, to vypovídá o tom, že jsi ženy právě naopak NEPOCHOPIL.
Není tady