Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 5. 7. 2006 13:55

lemings
♥♥-----

Re: Pochopil jsem zeny a divky a vubec (je to pouze muj nazor)

klokan napsal(a):

Honey napsal(a):

A nakonec neexistuje tak náhodou mužská kolegialita ? big_smilebig_smile

No, Honey, tak to opravdu nevím, někdy ano, ale co se týče žen, bych spíše než kolegialitu viděl rivalitu wink

Pro lemings: už jsem Ti jednou psal, abys nebyl jak malej Jarda.. Tys vlastně ani nikde neřekl, oč se Ti jedná, co se Ti stalo, co bys vlastně chtěl a proč na ty ženské takhle šmahem útočíš - a pak se strašně divíš, že se do Tebe všechny pustily.. Tak co se Ti vlastně stalo?? Nějaká Tě opustila?? Na to má přece plné právo (tak jako Ty..). Nebo jsi ji chtěl přivázat řetězem k plotně?? To by nefungovalo, kolego rivale lol

Nejde o to že mne opustila to se přeci stává. Jde o to co tomu předcházelo a potom následovalo. Nikde na této stránce jsem nepsal že cítím nenávist vůči ženám, psal jsem jen že ( podotýkám a upřesňuji ) momentálně a určitě ne v té nejbližší době ( která nejde blíže specifikovat, ale bude dlouhá ) nechci žádný citový vztah se ženou protože ten poslední a řekl bych že některé předcházející mne odradili prozatím od citových závazků.

Neexistuje něco jako nespravedlnost; vím, že žijeme naše životy, abychom se učili a bavili. Přitahujeme si k sobě problémy, abychom si na nich zkoušeli své síly... Kdybych neměl tyto problémy, měl bych jiné, které by představovaly stejnou výzvu.

Není tady

#77 5. 7. 2006 13:59

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Lemings: Janě, to už zní líp, jen si měl hned na začátku dodat, že to je vzkaz těm ženám ,které jsi poznal ty.
Jasně, že se ozveme, to by pak nebylo ono, ne? tongue
I když se něco říká o potrefený huse.....lollolcool
Tak hodně štěstí  hjarta

Není tady

#78 5. 7. 2006 14:40

Paila
♥♥♥♥---

lemings: přestože jsem pročetla všechny příspěvky k tvému tématu, nějak jsem vlastně doteď nepochopila, oč ti vlastně jde.  hmm

To jsi pouze chtěl říct, že jsi se v ženách ošklivě zklamal a proto si od nich chceš dát delší přestávku, maximálně s nimi budeš mít jen SEX, ale rozhodně ne VZTAH??? roll

Je těžké na tebe reagovat, protože jsi v podstatě o sobě a oni tvých předešlých vztazích s ženami nic nenapsal, takže v podstatě ani nemůžeme poradit, podpořit tě, případně vynadat, že jsi se měl chovat jinak. wink

Nechápu, co můžu pochopit z věty: " Nejde o to že mne opustila to se přeci stává. Jde o to co tomu předcházelo a potom následovalo."  Mám tedy otázku, CO TEDY TOMU PŘEDCHÁZELO A CO POTOM NÁSLEDOVALO???

Napsal jsi: "Nikde na této stránce jsem nepsal že cítím nenávist vůči ženám" To máš pravdu, to jsi sice nenapsal, ale tak nějak to z tvých příspěvků na mě působilo.

Není tady

#79 5. 7. 2006 14:43

Honey
♥♥♥♥---

lemings napsal(a):

klokan napsal(a):

Honey napsal(a):

No, Honey, tak to opravdu nevím, někdy ano, ale co se týče žen, bych spíše než kolegialitu viděl rivalitu wink

Pro lemings: už jsem Ti jednou psal, abys nebyl jak malej Jarda.. Tys vlastně ani nikde neřekl, oč se Ti jedná, co se Ti stalo, co bys vlastně chtěl a proč na ty ženské takhle šmahem útočíš - a pak se strašně divíš, že se do Tebe všechny pustily.. Tak co se Ti vlastně stalo?? Nějaká Tě opustila?? Na to má přece plné právo (tak jako Ty..). Nebo jsi ji chtěl přivázat řetězem k plotně?? To by nefungovalo, kolego rivale lol

Nejde o to že mne opustila to se přeci stává. Jde o to co tomu předcházelo a potom následovalo. Nikde na této stránce jsem nepsal že cítím nenávist vůči ženám, psal jsem jen že ( podotýkám a upřesňuji ) momentálně a určitě ne v té nejbližší době ( která nejde blíže specifikovat, ale bude dlouhá ) nechci žádný citový vztah se ženou protože ten poslední a řekl bych že některé předcházející mne odradili prozatím od citových závazků.

Chápu Tě i když z předcházejících mých příspěvku to možná nebylo znát a myslím ,že tahle Tvoje poslední odpověď byla tak nejlepší z těch všech.Někdy je opravdu lepší přidat pár slov navíc,abys to všem nějak přiblížil.A jak napsala choysia...zní to líp.A není i Tobě líp ,když to uvedeš na pravou míru ? wink...nebo ne úplně na pravou ,ale aspoň přibližně ? reta

Není tady

#80 5. 7. 2006 19:42

kamolina
♥♥♥♥---

to lemings: Doufám, že víš, do čeho se pouštíš....
Bože, si tak ubohej!!! Stěžuješ si jako malý děcko na takový banality a vůbec se nepokoušíš si připustit skutečné problémy!!
Dělej něco ze sebou....

pro všechny soustrastné duše: Opravdu pláčete dobře, ale opravdu na špatném hrobě!!!

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#81 5. 7. 2006 22:41

Honey
♥♥♥♥---

potvurka.prapodivna napsal(a):

Bože, si tak ubohej!!! Stěžuješ si jako malý děcko na takový banality a vůbec se nepokoušíš si připustit skutečné problémy!!
Dělej něco ze sebou....

pro všechny soustrastné duše: Opravdu pláčete dobře, ale opravdu na špatném hrobě!!!

Nevím,jestli mě počítáš mezi soustrastný duše,ale každý náme svý chyby.Jen si je přiznat.Tohleto si musíte vyříkat mezi sebou.Pokud s vámi nesdílíme domácnost,je těžko radit.Každopádně to vyřešte ke spokojenosti vás dvou,aby my ostatní neplakali na špatným hrobě.

Není tady

#82 5. 7. 2006 22:53

kamolina
♥♥♥♥---

to honey: k mému převelkému štěstí spolu domácnost nesdílíme... a docela vím, co říkám... nezačala jsem prát žádný prádlo... prostě jeho reakce na to, že žiju jinde a líp mě přijde trochu moc ufňukaná na chlapa, kterej by měl fakt řešit jiný a mnohem větší problémy!!!!

Není tady

#83 5. 7. 2006 22:53

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Dělej něco ze sebou....

Jojo, pohádejte, pobavte, pomluvte a potěšte se přes fóra Babinet.. Nějak si nejsem jistý, zdali tahle komedie ostatní pobaví, či rozpláče.. Teda, taky si nejsem jistý, zdali bych si takto natvrdo chtěl vyměňovat názory před ostatními lidmi.. Hm? smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#84 5. 7. 2006 23:13

Honey
♥♥♥♥---

to honey: k mému převelkému štěstí spolu domácnost nesdílíme... a docela vím, co říkám... nezačala jsem prát žádný prádlo... prostě jeho reakce na to, že žiju jinde a líp mě přijde trochu moc ufňukaná na chlapa, kterej by měl fakt řešit jiný a mnohem větší problémy!!!!

Možná,když každý přichází o druhého  a má ho rád a je si jím jistý,dělá prostě ptákoviny.Znám ty reakce a Ty s nimi musíš počítat,to tak bývá,nedá se nic jinýho dělat.Prostě to tak je.Držím Ti palce. smilesmilesmile

Není tady

#85 5. 7. 2006 23:20

kamolina
♥♥♥♥---

já to vzdávám.... první a bez boje.... :-) omlouvám se za moji dotčenou a hloupou reakci.... je mi jedno, kdo má pravdu a jak to vlastně bylo... tahle část mého života je už dávno pryč.... nechávám ji odejít a odpouštím.... :-)

Není tady

#86 5. 7. 2006 23:52

Honey
♥♥♥♥---

já to vzdávám.... první a bez boje.... :-) omlouvám se za moji dotčenou a hloupou reakci.... je mi jedno, kdo má pravdu a jak to vlastně bylo... tahle část mého života je už dávno pryč.... nechávám ji odejít a odpouštím.... :-)

To není hloupá reakce a hlavně tu část,co jsi prožila nesnaž se udusit v Tobě,jednou vyleze .....vím podle sebe.

Není tady

#87 6. 7. 2006 17:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lemings napsal(a):

klokan napsal(a):

Honey napsal(a):

Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Toto je tvoj úvodný príspevok. Trošku iný ako ten, čo si napísal hore, nie? Nepísal si, že necítiš nenávisť k ženám???? Najprv musíš vymazať svoje vlastné vzlykanie, ak chceš o niečom presviedčať... A ak máš nejaký problém, tak to isté by som určite napísala aj žene, ktorá by komunikovala ako ty. Nemám komunikáciu - asi na rozdiel od teba -rozdelenú na  k. s mužmi a ženami.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#88 25. 9. 2006 20:49

lemings
♥♥-----

Jsem tu opět po dlouhé pauze. V čase kdy jsem zde nebyl přítomen se mnoho věcí změnilo, změnil jsem život a to rapidně. Odstěhoval jsem se ze svého bydliště, našel novou práci, změnil jsem se i já. Možná se ptáte v čem, jsem teď mnohem vyrovnanější s tím jaký mám život zvykl jsem si na něj, co se týče žen už na ně pohlížím jinak, přesto ale jsem sám bez partnerky protože moje srdce je nějak uzavřené a nenechá jen tak někoho do něj vstoupit. Stal se ze mne asi vlk samotář, mnoho lidí mne možná zase odsoudí za to co zde píšu, ale nakonec jsem se smířil se vším co se stalo a věřte nebo ne ani na to už nemyslím. Zhubl jsem o 14 kilo a myslím že mi to jen prospělo, sice už mám na hlavě pár šedivých vlasů ale to přeci ve 33 není nic neobvyklého. Mám těd i nové životní motto NIKDY NELITUJ TOHO CO SE VE TVÉM ŽIVOTĚ STALO, STEJNĚ TO NEZMĚNÍŠ.Přeji Vám všem jen to nejlepší a hlavně snažte se nejdříve pochopit sami sebe a uvidíte že potom Vám bude mnohem lépe

Neexistuje něco jako nespravedlnost; vím, že žijeme naše životy, abychom se učili a bavili. Přitahujeme si k sobě problémy, abychom si na nich zkoušeli své síly... Kdybych neměl tyto problémy, měl bych jiné, které by představovaly stejnou výzvu.

Není tady

#89 25. 9. 2006 20:58

lvice
Host

Milý Lemingsi,
já bych Tvé životní motto malinko změnila:

NIKDY NELITUJ TOHO, CO SE VE TVÉM ŽIVOTĚ STALO, POUČ SE Z TOHO A JDI S OTEVŘENÝM SRDCEM DÁL. Neuzavírej se před světem, ale staň se silným nezávislým člověkem a hledej si kvalitní partnerku. Jak se říká vrána k vráně sedá a co podvědomě vyzařuješ, to si k sobě přitahneš. Chceš kvalitní ženu? Staň se kvalitním mužem. Jak jednoduché a přitom tak těžké.
Muži nevěří ženám, ženy nevěří mužům, přitom jen společně jsme celek. Jeden bez druhého jsme jen polovina.

#90 26. 9. 2006 12:22

Marcel.on
♥♥♥----
Místo: Brno

Gratuluji k tem shozenym kilum a k novemu zivotnimu postoji. Uplne jsem si pri tvem prispevku vzpomnel na Sinuheta, ten taky "uzavrel srdce"... Hodne stesti.

Není tady

#91 28. 9. 2006 16:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak to je dobrá správa, Lemi, držím palce do ďalšieho sebapoznávania a vývoja. Mmch, mne po rozchode vydržal spokojný osamelý život poldruha roka, než som sa pomaly znovu vrátila na vzťahový trh... A nebolo to zlého poldruha roka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#92 29. 9. 2006 9:18

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Ja som osem mesiacov po rozchode a celkom sa mi už žije dobre. I keď nejaké tie veci chýbajú. No, to najhlavnejšie je, že sa každé ráno usmievam na moju dcérku a teším sa na ďaľší prežitý deň. A zdá sa mi život bez muža celkom v pohode. A čo je asi najdôležitejšie, že sa teším na to čo príde a čo ma čaká! Huráááááá lol

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#93 9. 2. 2007 21:24

Door
♥------

To jsou kydy... dumbom va Náš veliký odborník promluvil... godlike

Není tady

#94 10. 2. 2007 20:15

jancas
♥♥♥♥---

lemings napsal(a):

Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:

O, pan tvorstva promluvil!!! Dovol abych řekla zase svůj názor já. Nevím,čím jsi si prošel v předchozích vztazích, ale to co tu píšeš, není fér. Ono to co jsi napsal platí totiž i o chlapech. Já sama mám s tím bohužel zkušenosti. Můj první přítel, se kterým jsem byla 2 roky! a tvrdil mi,jak mě miluje a že si mě chce vzít byl celou dobu našeho vztahu ŽENATY!!!! Další kluk, když jsem mu hned nepadla kolem krku,když mi řekl,že se mu líbím, mi pak na určitou dobu udělal ze života peklo. Začal mi nadávat do děvek atd. dokonce proti mě na určitou dobu obrátil mého kamaráda. Nechápala jsem proč to udělal, až po čase mi to došlo. docela šok. ted mám přítele pro kterého jsem alfou a omegou, za 14 dní máme zásnuby a jsem ŠTASTNA!!!!! Zkus odpustit těm bývalým a hledej lepší budoucnost. wink

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#95 11. 2. 2007 9:22

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

jancas

2 roky a nevěděla jsi že je ženatý ?? To snad ani nejde né??????

Není tady

#96 11. 2. 2007 9:37

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Prostě lidé jsou různí mezi ženami i muži, co jednomu připadá jako přijatelné, je pro druhého nemyslitelné, ideál doma také nemám, ale blíží se mu ze všech mužů, které znám nejvíce, já také nejsem ideální a jsem šťastná, že mne má rád bez výhrad, namalovanou v kostýmu, v teplákách na zahradě a momentálně propocenou s horečkou v posteli.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#97 11. 2. 2007 10:57

jancas
♥♥♥♥---

vašek napsal(a):

jancas

2 roky a nevěděla jsi že je ženatý ?? To snad ani nejde né??????

Fakt nevěděla. byl to můj první, byla jsem zamilovaná až po uši a nevnímala varovné signály,že něco není v pořádku sad

Není tady

#98 11. 2. 2007 11:05

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

jancas

to je zvláštní, přeci tě musel brát mezi své přátele ... nebo jste venku nechodili za ručičku atd. ?? No byla jsi mladá a snad ti to pomohlo do budoucna :-)

Není tady

#99 11. 2. 2007 11:17

jancas
♥♥♥♥---

vašek napsal(a):

jancas

to je zvláštní, přeci tě musel brát mezi své přátele ... nebo jste venku nechodili za ručičku atd. ?? No byla jsi mladá a snad ti to pomohlo do budoucna :-)

mezi přátele mě  moc nebral a s voděním za ručičku to taky nebylo to pravé. V té době mi bylo 18, ted je mi 26 a když se podívám zpátky,tak nechápu jak jsem mohla být tak slepá a hloupá a přehlížet všechny tyto varovné signály. Můj současný vztáh je úplně o něčem jiném. Naštěstí. Ale dobrá zkušenost do života to byla, už jsem tak slepě nevěřila a používala i svůj rozum nejen cit smile

Není tady

#100 11. 2. 2007 11:37

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

smiletummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí