29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Mě taky velice dlouho trvalo,než jsem možná pochopila vás muže.Taky se Vám bojím otevřít,protože když Vám člověk projeví svoje city,než abyste narovinu řekli ano nebo ne,couvete protože se bojíte změn,zodpovědnosti,toho
že se budete muset vázat na zbytek života,že si nic už neužijete,že Vás partnerka bude omezovat,že budete muset omezit svou svobodu atd.....necháváte si zadní vrátka.Ale z toho my máme strach taky.Ale to takhle nejde.Lemingsi co od partnerky požaduješ? Jsi schopný sem ještě napsat nebo je to od Tebe jen Tvůj názor a konec.Co pak jsi všechno vzdal vůči ženám?Kolik partnerek Tě zklamalo,že jsi došel k tomuhle názoru?opovruhuješ námi,že jsi neodpověděl ani na jeden příspěvek?Ať si o tom myslím cokoliv ,máš na to právo.Takže si užívej.......bez nás žen,ze srdce Ti to přeji.Ale dobrá zpráva,všichni muži nejsou stejní
Není tady
Nechápu jedno někdo sem napíše svůj názor a je pranýřován. Některé z dam tady psali že jsem se rozhodl ubližovat ženám, odo mne o tom nepadlo ani slovo. MŮŽE SEM VŮBEC MUŽ NAPSAT SVŮJ NÁZOR NA ŽENY A NEBYL ZA TO ODSUZOVÁN!!!!!!!!!!!!! Děkuji za pochopení.
Upravil(a) lemings (3. 7. 2006 12:30)
Není tady
Každý člověk, který projde tímto životem, tu nevědomky něco zanechá a něco si odnese. Většinu z toho něčeho nemůžeme ani vidět, ani slyšet, ani spočítat. Při sčítání lidí se to neobjeví, ale nic bez toho nemá smysl.
Není tady
potvurka.prapodivna napsal(a):
Venus: Tak to je za tisíc bodů!!!! :-) Trefa!!!
Mimochodem, myslím, že nenapíše... byla to jen reakce...... Vůbec bych se tím nerozptylovala... Nevím, která z Vás má ráda, když je chlap plačtivý a sebelitující se místo toho, aby se nad sebou trochu zamyslel!!! Znát celou pravdu, asi by jste si tu virtuálně vykřičeli hlasivky!!!!
NĚKDY JE LEPŠÍ ŽÍT V ILUZI NEŽ ZNÁT PRAVDU
Není tady
Mozna jsi jenom chvilkove zklamany. Podle toho, cos tu kdysi psal, jsi mel nekoho hodne rad, snazil ses, daval najevo lasku, pomahal a ted se citis zklamany ("za to vsechno cos tomu dal, obetoval"...). Nejsem psycholog a hodne casto se mlatim v podobnem bahne, ale ono to prejde. Sebelitost je pekne svinstvo, to uz taky vim. Ale prosim te, neber vsechno smahem, kdyz budes zahorkly ty, bude k tobe stejne i tvoje okoli. Zni to jednoduse, ale vykasli se na to a najdi si na tom nejakou lepsi stranku - vic casu na sebe a pro sebe, opras stare konicky, stare kamarady... Ja vim, ono se to hezky keca... Ale fakt to neodsuzuj tak smahem. A nelituj se, mozna diky tomu je to pro tebe tak citlive! A schvalne otevri oci a koukej se nezaujate - kolik hezkych, zajimavych, smutnych nebo veselych holek dneska na ceste z prace potkas - jsou jich mraky, kazda je jina a jde jen o to nebyt paf z toho, ze vsechno neni 100% stejny jako predstavy v nasich hlavach. Odloz bryle (at uz ruzove nebo cerne) a zkus se divat realne.
Ale je mozny, ze mi tady za par tydnu budes radit uplne stejne ty, uvidis!
Není tady
Marcel.on napsal(a):
Mozna jsi jenom chvilkove zklamany. Podle toho, cos tu kdysi psal, jsi mel nekoho hodne rad, snazil ses, daval najevo lasku, pomahal a ted se citis zklamany ("za to vsechno cos tomu dal, obetoval"...). Nejsem psycholog a hodne casto se mlatim v podobnem bahne, ale ono to prejde. Sebelitost je pekne svinstvo, to uz taky vim. Ale prosim te, neber vsechno smahem, kdyz budes zahorkly ty, bude k tobe stejne i tvoje okoli. Zni to jednoduse, ale vykasli se na to a najdi si na tom nejakou lepsi stranku - vic casu na sebe a pro sebe, opras stare konicky, stare kamarady... Ja vim, ono se to hezky keca... Ale fakt to neodsuzuj tak smahem. A nelituj se, mozna diky tomu je to pro tebe tak citlive! A schvalne otevri oci a koukej se nezaujate - kolik hezkych, zajimavych, smutnych nebo veselych holek dneska na ceste z prace potkas - jsou jich mraky, kazda je jina a jde jen o to nebyt paf z toho, ze vsechno neni 100% stejny jako predstavy v nasich hlavach. Odloz bryle (at uz ruzove nebo cerne) a zkus se divat realne.
Ale je mozny, ze mi tady za par tydnu budes radit uplne stejne ty, uvidis!
Hezký.... moc hezký.... velmi empatické... a velmi zbytečné.... Dej Bůh, aby se všem těm smutným holkám vyhnul...statistika sebevražd by se asi hodně zdvihla:-)
Není tady
...snad ne tak zbytecne... Chapu, ze ta lemingova reakce byla ponekud nadnesena, ale ruku na srdce, tys nikdy nerekla nejakou ptakovinu, kterou bys po mesici nejradsi nacpala zpatky? Ja tedy ano. A ze to bylo empaticke? No tak o to snad jde, ne? Pokud nekdo pronese nejakou blbost, ktera se me dotkne, taky asi nejdriv vystartuju, ale s chladnou hlavou ho obcas i pochopim. Ale pozor, to neznamena, ze bych ho litoval za to, ze mu nekdo ublizil! Myslim si, ze kazdy clovek obcas potrebuje "restart" a "obnoveni systemu" pripadne "leceni a odstaneni spywaru a viru". A verim tomu, ze za pul roku se tomu leming zasmeje a mozna i zacervena. Kurna kdyby clovek mel odepsat kazdou zenskou nebo chlapa, ktery se obcas "zaviruje", tak to by potom musel pokazde delat "upgrade", to snad ne Rychle soudy nejsou proste dobre a obcas se v tom ruzne babrame vsichni... Kazdy po svem...
Není tady
lemings napsal(a):
potvurka.prapodivna napsal(a):
Venus: Tak to je za tisíc bodů!!!! :-) Trefa!!!
Mimochodem, myslím, že nenapíše... byla to jen reakce...... Vůbec bych se tím nerozptylovala... Nevím, která z Vás má ráda, když je chlap plačtivý a sebelitující se místo toho, aby se nad sebou trochu zamyslel!!! Znát celou pravdu, asi by jste si tu virtuálně vykřičeli hlasivky!!!!NĚKDY JE LEPŠÍ ŽÍT V ILUZI NEŽ ZNÁT PRAVDU
Tak o tom zrovna TY můžeš fakt vyprávět... Ani Coperfield není takový iluzionista jako ty.... Průser je, že to nezvládáš dlouhodobě udržet.... A že pravda holt vyjde jednou najevo....
Zcele upřímně... ušetři si emailování... Nechci se pouštět ani do soukromé války formou internetu, ani do žádné polemiky... Oba víme co se stalo... a oba víme, kdo má černého Petra... Jediný, o co Tě žádám je, aby jsi se vyvaroval těchto sebelítostivých a plačtivých scén a co hůř, toho odsuzování ženského pokolení... Nejsi hoden toho, aby jsi byť jen jedinou z nás kritizoval... Nebo máš pocit, že ano? Znám fakt dost lidí, co si to nemyslí... A mimochodem, vidím do Tebe jak do hubený kozy, takže si tvrď co chceš, ale já myslím, že jde o reakci na to, že jsem si dovolila být šťastná a jít dál... Měl by ses nad sebou zamyslet... Vlastně mě dost překvapuje, že jsi to doposud neudělal... Starej si na to dost....
A pro všechny soustrastné duše - "pláčete dobře, ale na špatném hrobě" ... dost objektivní názor.....
Není tady
...a jeste koukam na tvuj citat meho nejvetsiho oblibence KK... tak to ber treba tak, ze nekdo si poplace a to ho nauci "citu" a nekdo to holt zjednodusi a placne na web.
Není tady
ale jo, máš pravdu.... zbytečná energie....
Není tady
sice nevim, jestli jako "zbytecna energie mi neco vysvetlovat", ale i tak, beru je fakt, ze do vseho nevidim a reaguju jen a pouze na to co jinej napise a pouzivam "podle sebe soudim tebe", takze muzu byt na hony vzdalen realite, tak si to tak neber
...děkuji, děkuji za bolest, jež učí mne se tázat...
Není tady
Marcel.on napsal(a):
sice nevim, jestli jako "zbytecna energie mi neco vysvetlovat", ale i tak, beru
je fakt, ze do vseho nevidim a reaguju jen a pouze na to co jinej napise a pouzivam "podle sebe soudim tebe", takze muzu byt na hony vzdalen realite, tak si to tak neber
...děkuji, děkuji za bolest, jež učí mne se tázat...
zbytečná energie je na něj.... tam už asi nepomůže ani svěcená...
Není tady
Bohužel tuhle diskusi pročítám až dnes, takže jsem se nemohl vyjádřit dřív, ale:
Pro lemingse: Jsi jako malej Jarda.. Co Ti která udělala tak špatnýho, že je najednou kvůli tomu zavrhuješ všechny???
Pro holky: Nejsou všichni chlapi stejní.. A taky bych rád podotkl k těm poznámkám, že Babinet je jenom pro holky a že vám sem lezou jen úchylní mužský, tak si myslím, že by tu bez nás bylo i trochu smutno... A co třeba ti chlapi, co tu zajišťují provoz toho celého systému?? Ty byste taky povyházely?? Za to, že na vás zaútočí jeden zklamaný, byly byste stejné, jako on?? Nevěřím, že jste až takové..
Není tady
klokan napsal(a):
Bohužel tuhle diskusi pročítám až dnes, takže jsem se nemohl vyjádřit dřív, ale:
Pro lemingse: Jsi jako malej Jarda.. Co Ti která udělala tak špatnýho, že je najednou kvůli tomu zavrhuješ všechny???
Pro holky: Nejsou všichni chlapi stejní.. A taky bych rád podotkl k těm poznámkám, že Babinet je jenom pro holky a že vám sem lezou jen úchylní mužský, tak si myslím, že by tu bez nás bylo i trochu smutno... A co třeba ti chlapi, co tu zajišťují provoz toho celého systému?? Ty byste taky povyházely?? Za to, že na vás zaútočí jeden zklamaný, byly byste stejné, jako on?? Nevěřím, že jste až takové..
Souhlasím od začátku do konce
Není tady
ahoj blondýnko
zase máme jednou stejný názor
a mimochodem, lemingsi - vyjádřit svůj názor neznamená urážet ani rýpat a popichovat, nebo pro tebe ano? tak v tom případě svůj názor vyjádřit nesmíš...
Upravil(a) tina (4. 7. 2006 14:10)
Není tady
ahoj tinuško
Je tady nějak mrtvo, všichni odjížděj na dovolený..
Není tady
tina napsal(a):
taky za chvilku jedu
Tady budu sama
Tak si to krásně užij, pa....
Není tady
klokan napsal(a):
My ženský taky nejsme všechny stejný a za sebe můžu říct,že ráda čtu příspěvky vás mužů.Čím vás bude víc,tím líp Spíš mi vadí,že někdo založí téma,no spíš to bylo oznámení,a potom není ochotný k diskuzi....dělá mrtvýho brouka.Vím že on má právo na to nereagovat,ale uniká mě potom význam onoho příspěvku
Není tady
Asi takto vidím že jisté ženy se tohoto příspěvku chytli jako včela medu a je to voda na jejich mlýn. Pro potvurka.prapodivna: NESUD! NEJDŘÍVE SE PODÍVEJ SAMA DO SVÉHO NITRA
Pro všechny: Napsal bych závěrem asi toto. A pak se říká že neexistuje ženská kolegialita
Pro HONEY mám dojem že jsem několikrát reagoval ale vidím že to nemá smysl jelikož jsem muž
Upravil(a) lemings (4. 7. 2006 16:36)
Není tady
lemings napsal(a):
Asi takto vidím že jisté ženy se tohoto příspěvku chytli jako včela medu a je to voda na jejich mlýn. Pro potvurka.prapodivna: NESUD! NEJDŘÍVE SE PODÍVEJ SAMA DO SVÉHO NITRA
Pro všechny: Napsal bych závěrem asi toto. A pak se říká že neexistuje ženská kolegialita
Pro HONEY mám dojem že jsem několikrát reagoval ale vidím že to nemá smysl jelikož jsem muž
To není tím ,že jsi muž,ale že Tvá odezva byla jaksi neurčitá.Reagovala bych i tak na opačné pohlaví Tvému Jen mám ráda protinázor a ne jen hádanky.I kdy možná jsi dal najevo své jasné stanovisko a proti tomu není co namítat.Víš,když my ženský jsme zamítnuty,tak hledáme většinou PROČ
Já taky někdy řeknu se srandy...no jó ,chlapi,ale jsem ráda když s nimi můžu vést dialog,ale asi o tom nechceš mluvit,že by Tě tady skoro všichni zavrhli...nevím ,jen hádám.To musíš vědět Ty sám. A nakonec neexistuje tak náhodou mužská kolegialita ?
Není tady
Honey napsal(a):
A nakonec neexistuje tak náhodou mužská kolegialita ?
No, Honey, tak to opravdu nevím, někdy ano, ale co se týče žen, bych spíše než kolegialitu viděl rivalitu
Pro lemings: už jsem Ti jednou psal, abys nebyl jak malej Jarda.. Tys vlastně ani nikde neřekl, oč se Ti jedná, co se Ti stalo, co bys vlastně chtěl a proč na ty ženské takhle šmahem útočíš - a pak se strašně divíš, že se do Tebe všechny pustily.. Tak co se Ti vlastně stalo?? Nějaká Tě opustila?? Na to má přece plné právo (tak jako Ty..). Nebo jsi ji chtěl přivázat řetězem k plotně?? To by nefungovalo, kolego rivale
Upravil(a) klokan (4. 7. 2006 22:48)
Není tady
klokan napsal(a):
Honey napsal(a):
No, Honey, tak to opravdu nevím, někdy ano, ale co se týče žen, bych spíše než kolegialitu viděl rivalitu
Pro lemings: už jsem Ti jednou psal, abys nebyl jak malej Jarda.. Tys vlastně ani nikde neřekl, oč se Ti jedná, co se Ti stalo, co bys vlastně chtěl a proč na ty ženské takhle šmahem útočíš - a pak se strašně divíš, že se do Tebe všechny pustily.. Tak co se Ti vlastně stalo?? Nějaká Tě opustila?? Na to má přece plné právo (tak jako Ty..). Nebo jsi ji chtěl přivázat řetězem k plotně?? To by nefungovalo, kolego rivale
Tvé názory se mi líbí a sdílím je, tedy je zbytečné abych psala to samé. Prostě se připojuji.
Není tady
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Víš co se říká? Podle sebe soudím tebe.
Určitě když tě opustila, měla důvod. Ale vy chlapi je nevidíte a pak se divíte.
Nejste všichni stejný, najdou se výjimky, zrovna je to tak i u nás.
Není tady
klokan napsal(a):
Honey napsal(a):
I u nás existuje klokane,i u nás
Není tady