Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 6. 2006 21:26

Mendy
♥♥♥♥♥--

Re: Pochopil jsem zeny a divky a vubec (je to pouze muj nazor)

Lemings, kolik je Ti let? Já mám mamku a ta je na tom stejně, jako Ty, za svůj život potkala jen nevěrníky, podfukáře a zmetky....Třeba byste se k sobě hodili:-))

Není tady

#27 26. 6. 2006 7:14

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

lemings napsal(a):

Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:

Není zač pussa

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#28 26. 6. 2006 8:55

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ivča K. napsal(a):

Radši si kup nafukovací Anču aby si neubližoval i těm,kteří nemohou za to,že si potkal jednu nebo víc potvor.Na svůj názor máš právo,ale takhle asi nějak vznikají ti bezcitní tyrani,kteří potom trápí ty,které si to vůbec nezaslouží.Trápila mě jedna,budu ubližovat všem.Zkus se trochu zamyslet nad sebou.

přesně tak tummenupp..On je ted kvuli par potvorám naštvaný na všechny ženy, začne je mít jen na sex, chovat se k ním jako hajzl atd.,takže pokud potká hodnou holku, tak jí tak akorát ublíží, ta holka si pak bude říkat,jací jsou chlapi parchanti, že si nezaslouží, aby se k nim chovala hezky, a začne se chovat jako potvora/udělá to samé,co on/..a kruh se uzavírá..ok,všichni se chovejme jako hajzlové a mrchy, vždyt si to všichni zasloužíme,že.. dumbom butter

aneb takhle zobecnovat může jen člověk s nižším IQ, jedinou omluvou tohoto je, když je člověk naštvaný, v afektu atd.,a potřebuje to ze sebe dostat, aby se pak uklidnil a byl v pohode..což je myslím i tento případ..

a na závěr rada pisateli:pokud si budes hledat ženy jen na sex, poznáš zase jen samé coury a jen tě to utvrdí v tvém falešném přesvědčení

Mám spoustu kamarádek, které jsou hodné, milé a nikoho by v životě nepodvedly,zajímavé je, že právě o tyto slušné holky až takový zájem není, mám pocit, že ty potvory chlapy přitahují...ale to už je pak blbost těch chlapů, láska není jen hormonální spád, partnera si musíme vybírat i racionálně,podle dobrých charakterových vlastností..je to tak půl na půl-půlka z přitažlivosti, půlka z rozumu...Přeju štastnou ruku při dalším výběru!! wink

Není tady

#29 26. 6. 2006 8:58

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem vlastně nepochopila obsah tohoto příspěvku. není tam jediné konkrétní moudro, jak se ženy chovají, ani co se stalo. jenm - když jste takové, tak blabla... Já potřebuji trošku víc srozumitelnosti.  A už vůbec nechápu, jak může Leming vědět, jak se chovám kupříkladu jáááá dudlik

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#30 26. 6. 2006 9:03

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

lemings napsal(a):

Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:

Jestli jsi potkal jen ženy, které tvůj názor utvořily do výše uvedené podoby, tak "děkuj" spíš sobě a ne těm ženám. Poděkuj si za to, že jsi trouba (slušně řečeno), protože ze svých nepovedených vztahů ses nedokázal poučit. Ty vztahy ti měly nejspíš něco dát, měl jsi o sobě něco zjistit. Tvoje partnerky ti nastavovaly zrcadlo, aby ses uměl na sebe a na to, jak procházíš životem a jak reaguješ s druhými, podívat......Ale jak je vidět, tys všechny svoje šance promarnil. A namísto pochopení přichází tvoje hořké zklamání ze všech žen.....Zamysli se, jestlis někde neudělal chyby ty? Co tě "nutilo" nacházet si partnerky mezi ženami podvádějícími, lhavými, přetvářejícími se? Kde leží podstata tvého špatného výběru? .... Kdybys na tohle uměl přijít, mohl by sis řešit pravou příčinu svého zřejmě ne moc šťastného partnerského života (často ty příčiny spočívají v dětství a v našich vztazích s rodičemi, u mužů pak zejména s matkou). Když se o tohle bolavé hledání ani nepokusíš, tak jen zbytečně lkáš nad následky (tedy nad nepovedenými vztahy)....Hledej v sobě. Hodně štěstí.

Není tady

#31 26. 6. 2006 9:11

janica
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že lemings nechtěl žádné rady ani porady - chtěl se prostě pobavit našemi reakcemi na své jízlivosti wink

Není tady

#32 26. 6. 2006 9:14

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

lemings napsal(a):

Lemingsi,

myslím, že na babinet píšou většinou ženy, které mají nějakou tu těžkou zkušenost s muži. Nicméně se snaží(me) hledat radu a nehází(me) všechny chlapy do jednoho pytle.

Toto tvé gesto mi přijde dost zoufalé - naštvaly jste mě a já se budu mstít. A můžete si za to samy, protože "se vam nemuzu otevrit a projevit Vam veskere city". Co je to za blbost?

Zřejmě jsi dostal ťafku a vylejváš si zlost na ostatních. To je trochu slabé ne? Zamysli se, jestli bys neměl začít nejdřív u sebe.

M.

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#33 26. 6. 2006 22:04

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Citát: žena a muž se nemohou nikdy shodnout, protože chtějí každý něco jiného..............muž ženu a žena muže.

hjarta  hjarta  hjarta

Jo a ještě jsem si vzpoměla na citát mé babičky, která pocházela z Hanácka: " Jaký hopkál, takú potkál ".

Upravil(a) lueta (26. 6. 2006 22:07)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#34 27. 6. 2006 10:03

Venus
Host

lueta napsal(a):

Citát: žena a muž se nemohou nikdy shodnout, protože chtějí každý něco jiného..............muž ženu a žena muže.

hjarta  hjarta  hjarta

Jo a ještě jsem si vzpoměla na citát mé babičky, která pocházela z Hanácka: " Jaký hopkál, takú potkál ".

O tom hopkálovi se mi to strašně líbí... Holky, já si nemůžu pomoct, já vím, že taky chatuju, ale chatuju , přiznám se z práce, když mám třeba čvrthodinku čas a  chatuju ze SVÉHO počítače (podnikám, stát mně neživí), jsem ráda,že jsem našla Babinet (člověk se dozví spostu holčičích věcí....) ALE chlapi , co chatují a montují se do Babinetu mně připadají mnohdy ujetí....
1. je to náš "holčičí" babinet, tady máme své jakési virtuální kamarádky, dáme
    pokec jako mezi námi děvčaty...
2. Ty típci co se sem montují mně připadají jako nějací voayeři-šmíráci nebo
    nějací bolestíni, kteří nemají co lepšího na práci, nějací namakačenka, rádoby
    intelektuálové...

Já nevím, já když vidím nebo slyším některý dnešní"chlapy". Bože,já bych chtěla být monarchou,nějakou Marií Tezerii, já bych vzala bič:"A ty mi tu budeš skuhrat?
Jsi mladý, zdravý,plný síly, žena (máma) se o tebe stará... A šup do makat do dolů, ono tě to přejde ..."
Holky nezlobte se, nějak jsem se dala unést, Ale když ovidím ty některé HOPKÁLY.

#35 27. 6. 2006 11:09

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No fajn, tak si pochopil. K tvém prozření ti gratuluji. A až ti bude 70 a budeš úplně sám třeba to zpětně uvidíš jinak. Ale to je tvůj problém.

Není tady

#36 27. 6. 2006 11:38

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Tiina napsal(a):

No fajn, tak si pochopil. K tvém prozření ti gratuluji. A až ti bude 70 a budeš úplně sám třeba to zpětně uvidíš jinak. Ale to je tvůj problém.

V 70 je pravdepodobne , ze bude sama vetsina z nas, jestli tu vubec jeste bude.To snad nemuze byt duvod .

Není tady

#37 27. 6. 2006 12:00

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Stejně jako nemůže být důvod k odsouzení všech žen fakt, že pán potkal jednu, dvě...tři mrchy. Tohle není racionální debata víš ?

Není tady

#38 27. 6. 2006 13:52

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

kalupinka napsal(a):

Holky! Konečně jsme v jednom pytli!
Nastrkal nás tam jeden "odborník", takže od zejtra si hoši...vařte, perte, děti vychovávejte, zkrátka...všechno si dělejte sami!
Jo a hele, jak jsi poznal, že jsme všechny takové? Samostudium, jo? Mohl bys nám, jen tak pro zajímavost, říct, kolik exemplářů jsi stihl zevrubně prostudovat...? Než ten pytel zavážeme. Dík.

storstark Ještě jsi zapomněla na jednu podstatnou věc: rodit děti! big_smile

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#39 27. 6. 2006 15:51

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Venus napsal(a):

lueta napsal(a):

hjarta  hjarta  hjarta

O tom hopkálovi se mi to strašně líbí... Holky, já si nemůžu pomoct, já vím, že taky chatuju, ale chatuju , přiznám se z práce, když mám třeba čvrthodinku čas a  chatuju ze SVÉHO počítače (podnikám, stát mně neživí), jsem ráda,že jsem našla Babinet (člověk se dozví spostu holčičích věcí....) ALE chlapi , co chatují a montují se do Babinetu mně připadají mnohdy ujetí....
1. je to náš "holčičí" babinet, tady máme své jakési virtuální kamarádky, dáme
    pokec jako mezi námi děvčaty...
2. Ty típci co se sem montují mně připadají jako nějací voayeři-šmíráci nebo
    nějací bolestíni, kteří nemají co lepšího na práci, nějací namakačenka, rádoby
    intelektuálové...

Já nevím, já když vidím nebo slyším některý dnešní"chlapy". Bože,já bych chtěla být monarchou,nějakou Marií Tezerii, já bych vzala bič:"A ty mi tu budeš skuhrat?
Jsi mladý, zdravý,plný síly, žena (máma) se o tebe stará... A šup do makat do dolů, ono tě to přejde ..."
Holky nezlobte se, nějak jsem se dala unést, Ale když ovidím ty některé HOPKÁLY.

No asi dostaneš sprda holka ( myslím od chlapů) ale je fakt, že můj muž by sem nezabrousil  smile ( ale nic není špatně!)

Upravil(a) lueta (27. 6. 2006 15:56)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#40 27. 6. 2006 16:33

kamolina
♥♥♥♥---

Venus: Tak to je za tisíc bodů!!!! :-) Trefa!!!

Mimochodem, myslím, že nenapíše... byla to jen reakce...... Vůbec bych se tím nerozptylovala... Nevím, která z Vás má ráda, když je chlap plačtivý  a sebelitující se místo toho, aby se nad sebou trochu zamyslel!!! Znát celou pravdu, asi by jste si tu virtuálně vykřičeli hlasivky!!!!

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#41 1. 7. 2006 9:32

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

pana jana to je zase nazor http://sirmi.ic.cz/smajl/5.gif jaky si to udelas,takovy to mas

Není tady

#42 1. 7. 2006 12:52

Petuna
♥♥♥♥♥--

Venus: taky souhlasím. Chlap co fňuká a leze mezi ženské je trošku divný ne? To bude asi ublížený chudáček, který vlastně neví co proved(neuvědomuje si to, všechno co udělal myslel dobře, hlavně pro její dobro,zvyšoval hlas a když se bránila řekl že ječí a je hysterka, navenek úžasný, venku za ruku a doma dusno, nuda,urážky které nemyslel vážně pouze v afektu a pak se dlouze omlouval, že za to vlastně může ona, protože ho vyprovokovala atd. atd. Protože něco takového znám a ten dotyčný reagoval přesně takhle, hrozné ženské, nic nechápou, jsou nevěrné atd. A není to náhodou tvoje vina? Nedohnal jsi ty ženské k tomu sám?Vím, o čem mluvím.

Není tady

#43 1. 7. 2006 13:16

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Holky nerozčilujte se nad nim. Vždyť je to vlastně chudák a ubožák. Tak ho nechme bejt a buďme rádi za skvělý a vyrovnaný chlapi, co máme doma. nepoznal lásku a tak je zapšklej a zlej. Tak se pojďme bavit o něčem užitečnějšim:-)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#44 1. 7. 2006 16:11

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

Marky mas uplnou pravdu je fakt trapnej docela jsem se pobavila smile

Není tady

#45 1. 7. 2006 17:19

Blanka LBC
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Liberec
Web

Vite kolik casu jste tomu moulovi vebec venovali lol ? Jestli vas chtel vyprovokovat, tak se mu to povedlo i kdyz to bude asi pekny jelito big_smile

Ja mam kolem sebe taky priklady, ze ten zmetek je chlap, protoze zensky na kraviny vetsinou nemaji diky naplni sve prace a starostem o rodinu cas hjarta . Ale ty co se nudej a maji troubu doma, obcas ulitnou a nemuzu se ubranit nazoru, ze patri prave mezi ne!!!! reta

Musis holt hledat v jinych kruzich nez doposud, mezi mrchama vetsinou byvaji mrchy  vissla a ne ty hodny holky, ktery nikdo moc nechce, ony jsou totiz MOC hodny tummenupp

Není tady

#46 1. 7. 2006 17:48

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Blanka LBC napsal(a):

Vite kolik casu jste tomu moulovi vebec venovali lol ? Jestli vas chtel vyprovokovat, tak se mu to povedlo i kdyz to bude asi pekny jelito big_smile

Ja mam kolem sebe taky priklady, ze ten zmetek je chlap, protoze zensky na kraviny vetsinou nemaji diky naplni sve prace a starostem o rodinu cas hjarta . Ale ty co se nudej a maji troubu doma, obcas ulitnou a nemuzu se ubranit nazoru, ze patri prave mezi ne!!!! reta

Musis holt hledat v jinych kruzich nez doposud, mezi mrchama vetsinou byvaji mrchy  vissla a ne ty hodny holky, ktery nikdo moc nechce, ony jsou totiz MOC hodny tummenupp

Takovou zkušenost mam taky. Žila jsem s jednim chlapem a po roce a půl jsem zjistila, že mi už půl roku zahýbá s více ženami... řekl mi, že jsem prostě moc hodná a že potřebuje potvoru aby o ní pořád stál:-( Ale že by se mnou chtěl žít dál, tak jako doteď----DEBIL

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#47 1. 7. 2006 17:51

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ámen z kostela spad kámen!http://sirmi.ic.cz/smajl/49.gif

Jóó a Lemingsi,pochopils leda tak ho :-).http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif

Upravil(a) Ivča K. (1. 7. 2006 17:54)

Není tady

#48 1. 7. 2006 19:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

miolo napsal(a):

Ojojoj, boj mezi mužským a ženským pohlavím? Jako žena se samozřejmě přidám na naší stranu. Kdy už chlapi konečně pochopěj, že ženský to mají prostě těžší! Proč si pořád všichni myslí, že vůbec nic neděláme a že se jenom válíme?? hmm

A proc by to meli chapat? Zvlast, kdyz je to nesmysl! Proc by to zeny mely mit tezsi??? Mozna TY to mas tezsi. A jenom proto, ze TY to tezsi mit  chces!
Stejne jako autor tohoto nesmyslneho "vykriku". To ne zeny, ale on je vedle jak ta jedle a nevi si rady se zivotem. No v jeho veku je to uz docela na povazenou, ze jeste nestihl dospet! Chudak chlapec roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#49 1. 7. 2006 19:26

Blanka LBC
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Liberec
Web

miolo napsal(a):

Ojojoj, boj mezi mužským a ženským pohlavím? Jako žena se samozřejmě přidám na naší stranu. Kdy už chlapi konečně pochopěj, že ženský to mají prostě těžší! Proč si pořád všichni myslí, že vůbec nic neděláme a že se jenom válíme?? hmm

Protoze se ridej povestnym heslem PODLE SEBE SOUDIM  TEBE http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif a oni uz chodej k hotovymu, nebo si to zaridej, aby nemuseli nic delat, ne? Ja nastesti hledala a nasla tu vyjimku co potvrzuje pravidlo, tak si nemuzu stezovat. Nejsem ani ta povestna domaci pipina ani mrcha a proto to mozna klape tummenupp tuky tuk, radeji to zatukam http://sirmi.ic.cz/smajl/6.gif nikdy nerikam nikdy http://sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

Není tady

#50 2. 7. 2006 18:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Lemingsi, ak sem ešte zavítaš, dovoľ otázočku: Ak sú všetky ženy mrchy, teba porodil kto? Chlap? Alebo aj tvoja matka(alebo možno PRÁVE tvoja matka) je mrcha? Alebo sa ona nejako vyníma z množiny žien? A prečo, prosím pekne? Lebo porodila takéhoto génia, tak má odpustené, že je inak mrcha? ...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí