29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Není tady
Holky! Konečně jsme v jednom pytli!
Nastrkal nás tam jeden "odborník", takže od zejtra si hoši...vařte, perte, děti vychovávejte, zkrátka...všechno si dělejte sami!
Jo a hele, jak jsi poznal, že jsme všechny takové? Samostudium, jo? Mohl bys nám, jen tak pro zajímavost, říct, kolik exemplářů jsi stihl zevrubně prostudovat...? Než ten pytel zavážeme. Dík.
Není tady
No já mám zase podobné mínění o mužích, ono asi záleží koho jsme potkali.
Není tady
lemings napsal(a):
Velice dlouho mi trvalo nez jsem Vas zeny pochopil. Dnes vim uz jedno jiste, clovek se vam nemuze otevrit a projevit Vam veskere city. Pro mou budoucnost je dulezite vedeni ze nemohu zenam duverovat a to preci stalo za to ne.Budu se chovat stejne jako Vy a nevim jak se to bude libit ( nevera hahahaha, sliby, lzi a pretvarka). Dekuji za zeny ktere jsem poznal jelikoz ted uz vim ze je lepsi byt sam. DEKUJI VAM:dumbom:
Asi si měl smůlu,ale pokud si zanevřel na všechny ženy,tak je mi Tě líto.A nám neděkuj.Poděkuj sobě,když neumíš hledat.
Není tady
Jo jo, aby se nezačal orientovat na chlapečky.
Není tady
lemings napsal(a):
Ale boze Tohle vypada ne fungl novy botky na fotbálek. Asi poradne tlaci, co???
Není tady
Lemings,
co se stalo od poloviny března doposud? .....
Není tady
Teda to zní opravdu nehezky. Stejně, jako si některý ženy myslej tohle o mužích, ty si ted' myslíš o nás? Že jsme a jste všichni stejný?
Jak tobě by bylo, kdyby tě některá žena strkala do jednoho pytle s nevěrníky, lháři a podvodníky?
Mě to teda není moc příjemný.
A opravdu děkuj jen těm, který jsi poznal, ale taky bud naštvanej jen na ně, já za nic nemůžu.
Není tady
Choysi, proč to vztahuješ na sebe?
Není tady
To bude uražená ješitnost! Anebo prudí a teď se chechtá jak tady reagujeme!
Není tady
gemi napsal(a):
Choysi, proč to vztahuješ na sebe?
Jsem taky ženská, tak píšu svůj názor. Ale zas tak vážně to neberu, to bych se pak musela zbláznit.
Není tady
To Bety: Ámen!!!
A co hůř, chyby se snáze hledají na druhých..... Kdož bez viny, hoď kamenem.... Tak přece pár čistých je, že Lemingsi:?
Není tady
Mě se teda slova"nevěra,sliby,přetvářka,lži..."pojí hlavně s mužským pohlavím ..ale tak i mezi chlapama se najdou pozitivní výjimky
Není tady
ps:přečti si pár příspěvků tady na Babinetu-např.příspěvek JSEM PRÁVEM PONÍŽENÁ? a další a pak dělej závěry, kdo je horší
Upravil(a) Me (25. 6. 2006 12:01)
Není tady
Je to docela sila, jak jedno pohlavi smysli o druhym...
Muj pritel mel taky spatne zkusenosti se zenskymi a ja zase s muzskymi.... je to des, jak si navzajem neverime.
Sice bychom na to vsechno radi zapomneli, ale je to dost tezky a strasne se bojime dalsich "zraneni" na dusi.
Není tady
Jo, jo a máme to..... tedy holky, my jsme takový potvůrky, že si nic nezasloužíme!!!!!! a lásku, tu už vůbec NEEE
Není tady
lemings napsal(a):
NEPOCHOPIL JSI ŽENY A DÍVKY A NEPOCHOPIL JSI VŮBEC NIC. (to je pro změnu jen můj názor)
Není tady
lemings napsal(a):
URČITĚ SI TO PRŮBĚŽNĚ PROČÍTÁŠ, TAK SE NEBOJ ZAREAGOVAT, PŘES INTERNET TĚ OPRAVDU NEKOUSNEME.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
No já mám zase podobné mínění o mužích, ono asi záleží koho jsme potkali.
ano máš asi pravdu záleží na tom koho jsme potkali
Není tady
choysia napsal(a):
Teda to zní opravdu nehezky. Stejně, jako si některý ženy myslej tohle o mužích, ty si ted' myslíš o nás? Že jsme a jste všichni stejný?
Jak tobě by bylo, kdyby tě některá žena strkala do jednoho pytle s nevěrníky, lháři a podvodníky?
Mě to teda není moc příjemný.
A opravdu děkuj jen těm, který jsi poznal, ale taky bud naštvanej jen na ně, já za nic nemůžu.
JAK JSEM PSAL NA ZAČÁTKU JE TO POUZE MŮJ NÁZOR A NIKOMU HO NEVNUCUJI
Není tady
Jarunka napsal(a):
Je to docela sila, jak jedno pohlavi smysli o druhym...
Muj pritel mel taky spatne zkusenosti se zenskymi a ja zase s muzskymi.... je to des, jak si navzajem neverime.
Sice bychom na to vsechno radi zapomneli, ale je to dost tezky a strasne se bojime dalsich "zraneni" na dusi.
Tak přesně o tom je člověk po určitém čase přestává věřit
Není tady
gemi napsal(a):
Lemings,
co se stalo od poloviny března doposud? .....
Stalo se to že koněčně už vím co ve svém životě chci a co ne a to si myslím že je důležité. Možná to bude pro některé ženy nebo dívky znít hrubě ale radeji partnerku jen na sex ale ne vztah, panebože to už ne.
Není tady
Chápu tvou zhrzelost,ale faktem zůstává,že můj ex byl děsnej parchant a byla to jen má volba a stejně tak je to na tobě a časem vše přebolí a až se ti raněná duše očistí,tak uvidíš,že začneš uvažovat jinak........já vás nyní také hážu do jednoho pytle,ale někde v hlouby jsem pevně přesvědčená,že všichni nejsou stejní a ty bys měl začít přemýšlet stejně......přeji ti více lásky a porozumění a zkus v lidech celkově hledat to lepší,to horší se prozradí samo.........krásnou neděli............
Není tady
lemings napsal(a):
gemi napsal(a):
Lemings,
co se stalo od poloviny března doposud? .....Stalo se to že koněčně už vím co ve svém životě chci a co ne a to si myslím že je důležité. Možná to bude pro některé ženy nebo dívky znít hrubě ale radeji partnerku jen na sex ale ne vztah, panebože to už ne.
Radši si kup nafukovací Anču aby si neubližoval i těm,kteří nemohou za to,že si potkal jednu nebo víc potvor.Na svůj názor máš právo,ale takhle asi nějak vznikají ti bezcitní tyrani,kteří potom trápí ty,které si to vůbec nezaslouží.Trápila mě jedna,budu ubližovat všem.Zkus se trochu zamyslet nad sebou.
Upravil(a) Ivča K. (25. 6. 2006 20:00)
Není tady
KRÁČEJ K CÍLI, ALE NEZRAŇUJ LIDI KOLEM SEBE, POKUD BUDEŠ CHTÍT TAKOVÝ VZTAH, O JAKÉM HOVOŘÍŠ, NAJDI SI PARTNERKU, KTERÁ S TÍM BUDE SOUHLASIT, VŽDYŤ NE VŠECHNY ŽENY CHTĚJÍ MUŽE NA VZTAH, TAKÉ SE O NĚHO NECHTĚJÍ STARAT A CHTĚJÍ HO DO SPOLEČNOSTI A NA SEX.
Není tady